Jump to content

Recommended Posts

Posted

Novi bend bivsih clanova meni veoma dragih Stone Temple Pilots (Robert & Dean DeLeo) + pjevac benda Filter (Filter su me vazda nesto nervirali). Upravo im preslusavam album prvijenac koji se uopste ne cini losim, mada ipak zvuci kao da sam to vec nedje slusao. Album je izdat 14. novembra.

Cini mi se da zvukom najvise podsjecaju na No. 4 od Pilotsa. Priznajem, mozda su to predrasude jer ovakvim bendovima se uvijek prisivaju etikete da lice na bivse bendove nijihovih sadasnjih clanova. Sve u svemu zgodno otkrice.

IPB Image

Richard Patrick (Vocals)

Dean DeLeo (Guitar)

Robert DeLeo (Bass)

Ray Luzier (Drums)

link na Wiki

http://en.wikipedia.org/wiki/Army_Of_Anyone

P.S upravo uploadujem album na RapidShare tako da cim se upload i obavi postavljam link

Posted

a je l' pevach ima neki glas kao Scott ili ne?

Pa na momente podsjeca, ali Scott to radi mnogo bolje. Da je kojim slucajem on ovo otpjevao bio bi to jos jedan nimalo los STP album. Nisam mnogo puta preslusao album ali na prvo slusanje definitivno u uho ulazi pjesma Goodbye. Mislim da ce se fanovima STP (/me = okoreli STP fan) definitivno svidjeti.

• 3 months later...
Posted

Onako.

Juče sam napokon počeo slušati.

Kao STP sa jeftinijom produkcijom, plastičnijom.

Moram priznati da braća stvarno imaju svoj zvuk, a onda mi čudno čuti ovog lika kako pjeva.

Zasad više toplo nego hladno, pa ću vidjeti kako i šta dalje.