Cosmic Sailor Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Novi bend bivsih clanova meni veoma dragih Stone Temple Pilots (Robert & Dean DeLeo) + pjevac benda Filter (Filter su me vazda nesto nervirali). Upravo im preslusavam album prvijenac koji se uopste ne cini losim, mada ipak zvuci kao da sam to vec nedje slusao. Album je izdat 14. novembra. Cini mi se da zvukom najvise podsjecaju na No. 4 od Pilotsa. Priznajem, mozda su to predrasude jer ovakvim bendovima se uvijek prisivaju etikete da lice na bivse bendove nijihovih sadasnjih clanova. Sve u svemu zgodno otkrice. Richard Patrick (Vocals) Dean DeLeo (Guitar) Robert DeLeo (Bass) Ray Luzier (Drums) link na Wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Army_Of_Anyone P.S upravo uploadujem album na RapidShare tako da cim se upload i obavi postavljam link Quote
negative creep Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Postavi obavezno! Znam za AOA, ali nisam nigde nasla album da skinem. Meni je No 4 super album, tako da ce mi se verovatno i ovo svideti...a je l' pevach ima neki glas kao Scott ili ne? Quote
darthmoog Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 meni se ne svidja nesto preterano...prema starom talk show-u ovo je daleko slabije ostvarenje... ima par dobrih pesmica sve ostalo mi je mrsenje... Quote
Cosmic Sailor Posted January 3, 2007 Author Report Posted January 3, 2007 Evo ga linAk: http://rapidshare.com/files/10004972/Army_of_Anyone.rar.html izvinjavam se, ne uspjeh prije, praznici i sve to... Quote
Cosmic Sailor Posted January 3, 2007 Author Report Posted January 3, 2007 a je l' pevach ima neki glas kao Scott ili ne? Pa na momente podsjeca, ali Scott to radi mnogo bolje. Da je kojim slucajem on ovo otpjevao bio bi to jos jedan nimalo los STP album. Nisam mnogo puta preslusao album ali na prvo slusanje definitivno u uho ulazi pjesma Goodbye. Mislim da ce se fanovima STP (/me = okoreli STP fan) definitivno svidjeti. Quote
Cosmic Sailor Posted January 5, 2007 Author Report Posted January 5, 2007 je li slusao neko? utisci? Boro? Quote
darthmoog Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 (edited) zesce sam skeptican oko aoa.. bas slabasno izgledaju u izvodjenju vaselina... Edited January 5, 2007 by darthmaul Quote
Cosmic Sailor Posted April 23, 2007 Author Report Posted April 23, 2007 Sto vise slusam album sve vise shvatam koliko je vrh! Totalno atipicno za 2000-te. Bubnjar odvaljuje koliko je dobar. Odavno nije bilo ovako dobrog albuma prvijenca. Quote
Vlaja Buraz Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Onako. Juče sam napokon počeo slušati. Kao STP sa jeftinijom produkcijom, plastičnijom. Moram priznati da braća stvarno imaju svoj zvuk, a onda mi čudno čuti ovog lika kako pjeva. Zasad više toplo nego hladno, pa ću vidjeti kako i šta dalje. Quote
Recommended Posts