Salvation Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Look inside tell me what do you find Do you think there's more to life? Take my hand and let us be friends Forget all your worry and strife. Gone are the things that once mattered to you Now they don't matter no more But you're still in your prime and now's the time To pick yourself up from the floor. Your life feels bleak and the answers you seek Seem so hard to find When it all turns blue and there's nothing left to do You have to search within your mind Things you never knew you could possibly do Brand new horizons explored All you gotta do is walk on through Once you have opened the door Look inside tell me what did you find After all these years Did time mend all your scars in the end And help you beat all of your fears? Did you realise that there s no compromise You can run but you can't hide And tell me do you feel that it's all been real When you take a look inside.
Jedite Govna Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 ...i look up to the sky the heaven above me is blue and dark... super text, btw.
Guest 10 dinara Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Ako je ovo pesma o tebi onda to znaci da si ti kreten, da li si to htela ili hteo reci?
VOJVODA Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Totalno HIM-ozno, sto nikako nije dobra stvar, samo ocekujem da negde vidim hermafroditnog Finca kako se uvija oko mikrofona zamisljajuci da je u homo striptiz baru.
Salvation Posted January 2, 2007 Author Report Posted January 2, 2007 (edited) O meni Pitbull? Da li ti covece uopste razumes engleski? Ako ces vec da komentarises makar nadji nekog da ti prevede pre nego sto lupis tako nesto. Vojvoda, brine me sto uopste slusas HIM, ja od njega jedino znam onu pesmicu gde preti cupanje krilca nekom jadnom leptiricu? Edited January 2, 2007 by EldrichKnight
VOJVODA Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Vojvoda, brine me sto uopste slusas HIM, ja od njega jedino znam onu pesmicu gde preti cupanje krilca nekom jadnom leptiricu? Svaka ti cast na kapiranju.
Salvation Posted January 3, 2007 Author Report Posted January 3, 2007 Ukapirao sam ja ali kad se vec pravis pametan....
Guest 10 dinara Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 O meni Pitbull? Da li ti covece uopste razumes engleski? Ako ces vec da komentarises makar nadji nekog da ti prevede pre nego sto lupis tako nesto. Vojvoda, brine me sto uopste slusas HIM, ja od njega jedino znam onu pesmicu gde preti cupanje krilca nekom jadnom leptiricu? umreces
Deftone Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Ja sam mald, neshavacen i nesrecan... Ma daj... Mislim da je HIM definitivno jedino resenje za ovu pesmicu! IMAMO HIT!
Salvation Posted January 5, 2007 Author Report Posted January 5, 2007 Ljudi jel to vama smesno ili ste glupi? Pesma upravo govori o tome kako ne treba imati takav stav... pesma je upucena nekome nije biografska. Molio bi da ako vec ako vec ne mozete nista konstruktivno da napisete bez podbadanja onda se makar potrudite da razumete ono sto pljujete prvo? Ili da ipak drzim tekstove samo na srpskom?
VOJVODA Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 (edited) Spasi nas pesmama na nekom dijalektu sa Fidzija. Edited January 5, 2007 by VOJVODA
Axeanosilas Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Нигде нема бесмисленијег спама до овде, на СнаГи речи...
Deftone Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Ja sam mald, neshavacen i nesrecan... Ma daj... Mislim da je HIM definitivno jedino resenje za ovu pesmicu! IMAMO HIT! Drzi se tekstova na srpskom!!! LOL
Letva Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Highway to HELL!!! (totttalni spam) spam spam Yeah.
Guest 10 dinara Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 ja nisam ni procitao pesmu samo serem da bi nesto srao..
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 @eldrich- Ovako, ne koristi to 'gotta' 'dunno' i slichne skracenice, jer to samo pokuzuje da vishe ide ka muzichkoj pesmi, a ne ka poeziji. Ne znam na shta si ti ciljao, ali vishe lichi na muzichku pesmu. Ne bi bilo loshe za jednu takvu. Ne volim pisanje na engleskom, sem ako nije staroengleski i slicno. Mnogo puta sam vec rekla, pokusaj da ovo bukvalno prevedes na sprski, pa obradi malo. I, da- "you can run, but you can not hide"- depeche mode? I vec mnogo puta rechena fraza. Toliko.
Salvation Posted January 6, 2007 Author Report Posted January 6, 2007 Veronika, u pitanju i jeste bila pesma, a ne poezija A sto se tice fraza, opet vazi da je bio u pitanju tekst za pesmu, mada slazem se, moglo je i nesto bolje, ali ajd sad. Ja sam inace shvatio da se ovde stavljaju bilo kakve vrste tekstova ne samo poezija, videcu da nesto sledece bude vise ...poeticno... i na srpskom
Vresište Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Take my hand and let us be friends Forget all your worry and strife. ....I mean the bare necessities Old Mother Nature's recipes That brings the bare necessities of life...
Salvation Posted January 7, 2007 Author Report Posted January 7, 2007 E nazdravlje da neko i shvati pravilno
Recommended Posts