PlanetHell Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Glasajte i obrazlozite sto bas tu TV... Quote
Elvis Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Toliko mi je zao sto ne mogu vise laicki da pricam o televiziji i medijima.Idem samo tri meseca na faks (novinarstvo) i mnogo stvari sam cuo i naucio i o frekvencijama i o medijima i o televizijama posebno.I sad kad znam toliko informacija, ne mogu a da se ne obazirem na njih.Zato sa moje strane nema obrazlozenja vec samo... Moj glas za RTS. Quote
Tatyannahhh Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 (edited) sto,zbog RTSa? njima se jako promenio program - na bolje (filmovi i serije a naidjem i na koju dobru emisiju) pritom izbacujem dnevnik i politiku uopste jer to ni ne gledam ( a to je uglavnom i razlog zasto se neka TV stanica pljuje), al ovako generalno gledano ja mislim da je medju boljima edit: glasam za B92 ne zbog velikog brata vec zbog un paso adelante Edited December 31, 2006 by Dodjavola! Quote
RNA Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Generalno zbog njegove veze sa televizijom. Ne bih, vala, u zivotu voleo da imam nikakve veze s tim medijom, pogotovo ne na teoretskom nivou. Prakticno jos i nekako. Quote
Vule iz Kule Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 (edited) Kanal D... ah, da, on nije na nacionalnoj frekvenciji. Edited December 31, 2006 by Vule iz Kule Quote
dark666 Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Pa u ovakom malom izboru moram se odluciti za RTS.Da je neka druga situacija glasao bi za B92 al su se promenili na gore.Dok se RTS popravlja na bolje.Mad RTS1 se forsira na ustrub RTS2.Pink nemam na kablovskoj avala nije toliko losa Kosava je nekad bila dobra.Imali su Jukebox.A sad pratim samo satelitske kanale i RTS i B92. Quote
Shamandalie Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Smesno je da takvo smece kao sto je Kosava dobije nacionalnu frekvenciju. Quote
Geozee Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Aha. Jednom sam gledao neku emisiju... ne znam kako se zove... uglavnom lik se oprasta od rada na kosavi. neka tuzna zika, i neka narodna izreka na kraju. Mnogo mi je bilo zao lika Quote
Shamandalie Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Ne znam, ali meni su smesni ti voditelji koji pored svog rodjenog imaju kao neka umetnicka imena i njima se predstavljaju...To mi je bas nekako pateticno na toj televiziji... Quote
Shamandalie Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Da, ima i toga, ali samo na Kosavi... Quote
Geozee Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Ma najjaca emisija na kosavi je posle 00:00. Jebo mamu ako se secam kako se zove, ali znam cuvene reci: "Dobro vece, moji erotomani i erotomanke" Lik se zove Nole. Ma znate na sta mislim Quote
tovar Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 b92. nije potrebno objasnjavati. najmanje seljacka stanica. Quote
[retardus] Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 b92 Sve sto mi treba na jednom mestu. Quote
RNA Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Da, ima i toga, ali samo na Kosavi... IMa i na RTS-u. Kako se ono bese Bogdan iz Broken Stringsa zove kad vodi "Avanture sa ostrva snova"? Quote
[retardus] Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 IMa i na RTS-u. Kako se ono bese Bogdan iz Broken Stringsa zove kad vodi "Avanture sa ostrva snova"? Super Tasha, a ona "riba" super Masha ako se ne varam Quote
Herr_Wolf Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Hm... mislim da necu glasati... nisam siguran da li sam vise gledao Star Trek vikendom na Avali, vesti ponekad na B92 ili muzichku slagalicu na RTS-u... Jebiga, ja malo gledam TV... a i kad gledam, stoji mi ukljucen Cartoon Network... None of the above! Quote
Elvis Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 ...Већ је речено да је јавна радио – телевизија концептуално другачија од комерцијалне. Јавни сервис би морао да буде јавно добро. Због јавног и стабилног извора прихода он не би морао да улази у ,, такмичење '' са другим телевизијама тј. не мора да производи програме који се продају. Програми РТС-а имају задатак да информишу, образују и забављају. Такође програм мора да негује културне и историјске вредности Србије. То не укључује могућност да се избацује из програма оно што нам долази из света, већ напротив, оно што је добро радо се прихвата. Главни задатак је да се грађани Србије преко РТС-а потпуно информишу и да се гледаоцима и слушаоцима испуне све потребе... Evo ovo je deo iz mog eseja o Javnom medijskom servisu Srbije.Cisto da barem malo uvidite razliku izmedju RTS-a i ostalih televizija sa nacionalnom frekvencijom.Ovo sto je gore napisano predstavlja kako bi sve to trebalo da izgleda a ipak jos ne izgleda. Quote
RNA Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Sve je lepo i tacno napisano, jedino sto sadasnjem RTS-u fali obrazovni program novije proizvodnje. Ja sam kao klinac obozavao da gledam njihove decje emisije i obrazovni program, a sad on ne postoji. Ako sam dobro primetio, dobar deo para odlazi na kupovinu sto novijih filmova i serija, kako bi se uvecala gledanost. Quote
Álvaro Recoba Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 b92. nije potrebno objasnjavati. najmanje seljacka stanica. Мени се чини да ни Авала није сељачка... Још да нема оне глупе квизове ... Иначе ја немам ни синал В92 ни Кошаве у Нишу и не знам зашто је то тако... Quote
Sinstrel Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 B92... zbog svega! lestate, sta se to dogodilo u tebi da sada imas takav stav o B92?! Quote
Herr_Wolf Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Prodao je dushu Velikom Bratu i jeftinim sit-comima Quote
Recommended Posts