Minerva_SD Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 (edited) B92 - jer prenosi dobar fudbal i RTS 2 - opet je opčela moja omiljena TV serija i traje po ceo dan i ponekad i celu noć! Edited May 15, 2007 by Master of Disasters Quote
PlanetHell Posted May 15, 2007 Author Report Posted May 15, 2007 :) A ko ti je omiljeni lik iz serije? :) Quote
Álvaro Recoba Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 A da B92 ima i Spanski fudbal. Најглупља лига што постоји... Досадан фудбал, па морам да навијам за Мадрид... Сви бисте хтели... Бекам Иначе, не знам никог ко плаћа ТВ претплату... А као 65% домаћинства у централној Србији .Глупо је да се плаћа 350 динара и из разлога што неко нпр ни не птороши толико струје за месец дана, кад штеди, хехе. А сад кад је струја поскупела ко зна, можда и tv pristojba поскочи... Quote
Minerva_SD Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 :) A ko ti je omiljeni lik iz serije? :) Ima ih više, ali ne smem o tome, ovde je zabranjena politika... Quote
tovar Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 i ja sam gledao seriju, ono vise nije ni smesno, samo je mucno... ali su shone, zhare, the vein i ekipa pristojno duhoviti u tim momentima... Quote
Dead Man Walking Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Ne gledam ni jednu od ovih stanica ali ako bash moram da biram onda je to RTS (zbog drugog dnevnika) ... Inache ni ja ne placam to sranje i stvarno ne znam ko placa. Dug mi je sad oko 6500 dinara, tako neshto. Quote
PlanetHell Posted May 22, 2007 Author Report Posted May 22, 2007 Ja, iskreno, nikad necu ukapirati sistem za placanje struje... Sto se tice RTSovog drugog dnevnika, stoji da je to najbolja informativna emisija, ali sa ubedljivo najlosijim studiom! Quote
Nazzgul Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Mogu da se naviknem da je najgledaniji u Srbiji, ali ne moram zato da ga gledam. Moj deda kaze: "Gde svi turci, tu i mali Mujo". RTS od pretplate dobija 4 miliona evra MESECNO! Sta zaboga rade sa tim novcem??? Ima dobrih emisija ali vizuelno, RTS sucks! Brate zaboravio si da je RTS bombardovan. Quote
Dawn Daemon Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 B92 jer na spisku nisu ni BBC ni Discovery Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Ja gledanja TV- svodim na minimum, chisto toliko da budem u toku shta se dogadja u svetu... A kad pogledam najcheshce su mi ukljucheni nauchni kanali, i cartoon network... Quote
PlanetHell Posted June 3, 2007 Author Report Posted June 3, 2007 Brate zaboravio si da je RTS bombardovan. Jeste, pre 8 godina.. država je pre pretplate izdvajala novac iz budžeta za RTS ako se ne varam.. predpostavljam da ni te sume nisu mizerne.. samo kažem da može mnogo bolje.. Od emisija na RTSu valja "TV Lica - Kao sav normalan svet", Mira Adanja Polak, i volim da gledam "Evronet".. ovo ostalo je solidno, ali ipak se od 'javnog medijskog servisa evropske Srbije' očekuje mnogo više.. Mislim da je u ovom momentu najveća kočnica RTS-a Tijanić.. Quote
Liquid Diamond Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Daleko je RTS od javnog servisa. A neće ni biti sve dok je direktor 'intelektualna gromada' poput jednog Tijanića. Quote
imaginos Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Sto se tice RTSovog drugog dnevnika, stoji da je to najbolja informativna emisija, ali sa ubedljivo najlosijim studiom! ne znam da li je "najbolja", ali je definitivno najzdravija za srcane bolesnike, jer ce gledajuci 2 dnevnik rts-a biti postedjeni svih onih neprijatnih, a istinitih informacija koje bi im mogle podici pritisak. ;-) ipak, ono sto me najvise nervira kod rts-a je to sto ako vec placamo pretplatu - ne zelim da gledam reklame, NI JEDNU reklamu. inace, cela ideja placanja drzavne televizije, kao javnog servisa je u normalnim drzavama sledeca: uvodi se pretplata da bi drzavna tv mogla da pravi nekomercijalni program (obrazovni, istorijiski, dokumentarni, naucni, itd), i tako podigne nivo opsteg kvaliteta emitovanog programa. zasto je to tako? zato sto niko ne zeli da plati reklamu u sred obrazovnog programa, jer to gleda suvise malo ljudi da bi se isplatila takva reklama. ako bi sve televizije bile komercijalne, niko ne bi pravio dokumentarce, naucne emisije, i ostale zanimljive stvari koje smo gledali kao klinci, vec bi se sve pretvorilo u grand paradu, velikog brata i 24 sata za svadbu... zbog toga mi i placamo pretplatu rts-u, ali, koliko vidim, rezultat nije bas zadovoljavajuci. u ovoj lakrdiji od drzave samo jedan mizeran deo novca koji gradjani uplacuju u budzet se koristi za opste dobro. Quote
Tomislav Sawyer Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Pa kad je pojam "opste dobro" jos uvek nedovoljno jasan vecini. Evo vam jednog filigranski prefinjenog kralja medijskih prostora: Quote
sava savanovic Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Zasto ne mozemo da glasamo za (Karicev) BK??? Quote
Dead Man Drinking Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Evo vam jednog filigranski prefinjenog kralja medijskih prostora: Kakav retard! Da se ja pitam ovaj covek bi bio javno obesen - na trgu Republike. Quote
Face Of Melinda Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 Dodjavola sa Palmom! Nego Simo kakava je situacija sa televizijom M ('bem li ga valjda se tako zove)? Quote
Guest HEFEST Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 (edited) Ni ja evo vec tri godine i neki mesec. Samo neka tekma i to je to. Za mene vazi ova legendarna Grucova izjava: I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book. Edited May 24, 2010 by HEFEST Quote
iron will Posted May 25, 2010 Report Posted May 25, 2010 Б92 води. Од понуђених највише РТС гледам, а иначе углавном спортске канале. Мада нешто баш не користим ТВ често. Quote
Recommended Posts