SkullKrusheR Posted March 22, 2021 Report Posted March 22, 2021 evo ga ceo ako neko ne može da izdrži do izlaska https://drive.google.com/file/d/1de_KRE4cHIN8OWZeVNwAIcqPjC8iw7uB/view Quote
SkullKrusheR Posted March 28, 2021 Report Posted March 28, 2021 koji smor od albuma. čak mi sama promena zvuka i nije toliki problem koliko su pesme dosadne, ravne i ne vode nigde. muzika za usisavanje, što bi rekao lemi. preslušao dvaput, ne verujem da ću opet u skorije vreme. Quote
Haos sam ja Posted April 3, 2021 Report Posted April 3, 2021 Jes dosadan album, ima mnogo bolje muzike na ovaj fazon, ovo je baš neinspirativno. Najzanimljiviji mi momenti gde puste Nicka da se malo razmaše, ali su oni jako retki, produkcija doduše odlična. Daću ovo ženi da sluša, moglo bi možda njoj da se svidi a ja bih mogao da se vratim konačno na prvi album da se podsetim da li je to bilo hvale vredno i kako preživljava test vremena. Quote
Haos sam ja Posted April 5, 2021 Report Posted April 5, 2021 Da, DMD kida, a BUTH mi ostao mediokritetski. Nema ništa bez brata Mookie-a. Quote
Recommended Posts