Jump to content

Recommended Posts

Posted
sto se tice posecenosti - nije lose s obzirom da nigde nisam video reklamu za koncert..

У овом се слажем са тобом. Рекламе није било ни за лека.

Такође, простор је стварно одличан. Што више концертата тамо - то боље!

• 2 weeks later...
Posted

Super bend, sigurno jedan od najboljih domacih rock sastava danasnjice.

Uzmes svaki segment i analiziras, i ne treba puno da bi se doslo do takvog zakljucka. A kad se detaljno radi na svakom elementu, rezultat mora biti nadprosecan, a ovaj bend poseduje bukvalno sve.

Tacno je da su donekle isprepleteni sa Negativ pricom (te saradnje i sl), ali po licnom misljenju ubedljiviji su od njih nebrojeno puta. Super su oba albuma...

Mislim, ova stvar za pocetak, je sam vrh domaceg rocka, i jos uzivo ovako zvuci:

Posted (edited)

Jebem mu zivot Laki, kapiram da ti negde na polici stoji prvi album Negativa - ajde pusti to posle ove pesme :bigblue:

Ima riba iz Psihomenacar spota predivan onaj oziljak na bradi i pristojno je to sve... Da me neko pogresno ne razume ;)

Edited by Marko, Mon_a[MOR]e
Posted

Strip i Negativ su bendovi sa dva sasvim razlicita koncepta i jako je malo slicnosti medju njima, ako se izostave zajednicki clanovi. Pesma To nisam ja je jedna od retkih koja je u Negativ fazonu, a to nije ni cudno jer je na albumu peva Ivana!:) Ko je bio na koncertu, mogao je da vidi da je razlika izmedju ova dva benda ogromna i da ako se u obzir uzmu ostale pesme, narocito one koje ne peva Ivana, samo je pitanje ukusa kome ce se koji bend dopasti!:) Ziveli!

Posted

Jebem mu zivot Laki, kapiram da ti negde na polici stoji prvi album Negativa - ajde pusti to posle ove pesme :bigblue:

Mah, postujem ja taj prvi Negative album (jedini koji i postujem), i naravno da ima smeka zbog vec navedenog, ali ovakvu stvar tesko da Negative ima. Poseban detalj su svakako klavijature koje Negative nema, a u ovom bendu igraju odlicnu ulogu.

Ako se kad to moglo (donekle) i porediti, to je u onim ranim danima Negativa, danas se taj bend toliko gubi da je to zalosno.

Posted

respektujem ja negativ i svidja mi se dosta njihovih pesama, da se razumemo.

medjutim, bezveze je sto se svaki bend sa zenskim vokalom i distorzovanom gitarom :) poredi sa negativom, pa cak i kad to nema mnogo smisla (u slucaju stripa ima malo smisla)... ali opet, nije to krivica negativa nego ovih sto vole da se bave poredjenjem i bla bla bla..

upravo slusam drugi album stripa, pa vi vidite. ;-) ima bas jakih momenata.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Do jaja je spot... možda mi samo malo ne ide baš uz pesmu ali je svejedno fantastičan! Navikli su nas već na odlična video ostvarenja, ali složiću se da je ovaj verovatno najbolji do sad.

• 5 weeks later...
Posted (edited)

Drago mi je da mogu da obavestim one koji su bili, a i za one koji nisu, a voleli bi da vide kako je izgledao i zvucao koncert Stripa 27.12.2008. u Domu omladine, da ce uskoro biti gotov DVD sa koncerta!

Kao najava, jedna pesma feat. Ivana!

STRIP feat. IVANA PETERS- Lepo mi je kad te bijem

Edited by vampirburnedbythesun
Posted

Super je ovo odrađeno, profi baš,svaka čast... jedino što sama pesma (bar po meni) spada u one Stripove sa ultra glupim tekstom... no dobro... Kada se očekuje da bude gotov DVD?

• 2 weeks later...
Posted

POGLEDAJTE....Zadali su domaci sada sa ovim spotom. Ja sam seee najjezioooo koliko je dobro uradjen, samo cu reci - Beograd 2029! :)

Odlicno je uradjen ovaj futuristicki BG. Super su im spotovi, sve pohvale.

• 1 month later...