Shamandalie Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 P.S. I naravno, Roj Kan. Boro brate, nemoj tako...Nemoj da vredjas coveka sa najlepsim glasom na svetu. Ako mene pitate Cristina Scabbia je br.1. Ali naravno, Angela Glossow je vise od zene!
WIZARD OF GORE Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 (edited) zenama sigurno nije mesto u metalu a sve ove slike sto ste stavili su cist pozeraj....nema to veze sa metalom...kakva bre crna lakuna koil, najtvis i sta ti ja znam nema to veze ni sa zivotom a kamoli sa metalom Edited January 2, 2007 by NUNSLAUGHTER
RNA Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 (edited) Poslusaj Chastain albume gde je Leather Leone pevala, pa napisi to isto ako smes. Edited January 3, 2007 by RNA
VOJVODA Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Hanka Paldum. Boro brate, nemoj tako...Nemoj da vredjas coveka sa najlepsim glasom na svetu. Sto se ljutis, priznaj da je lepa. P.S. I naravno, Roj Kan. E da, stvarno vrlo zenstvena devojka. Kakvi shit komentari, nadam se da niste (skroz) ozbiljni. Meni je Tristessa ekstra, pa neka je plavusa jos sto puta. Evo:http://www.astarteband.com/images/gallery/4/1.jpg Sunac mu, koji gabor. Ovim cu da plasim decu.
RNA Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Moram priznati da je Tritessina slika lose izabrana. Ima ona i mnogo lepsih.
MC Hammer Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 One treba da nam drze jakne dok smo u shutci. I dosipaju pivo...
Shamandalie Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 E ovako, Roya Khana mi ne dirajte!!! Evo vam Angela, pa recite sta mislite!
Милица Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Slazem se da Scabia nema veze sa metalom. Tarja jos manje. Tristessa gabor???? Sram te bilo! Pa, jeste, ima Tristessa mnogo lepsih slika, ali nijednu sa kvalitetnijom rezolucijom nisam nasla, jbg. Mada meni ni ova nije losa... Angela je zgodna i ima istripovanu facu, ali nije bas preterano zenstvena. Mada, to je ne cini gadnom. A videla sam neke njene slike na kojima je uzas, a i neke na kojima lepo izgleda - ko zna kakva je zapravo.
StarbreakeR Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Astrid, voistinu....mada je odavno nisam video!
RNA Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Angela je zgodna i ima istripovanu facu, ali nije bas preterano zenstvena. Mada, to je ne cini gadnom. A videla sam neke njene slike na kojima je uzas, a i neke na kojima lepo izgleda - ko zna kakva je zapravo. Verovatno kao na ovoj slici, posto je jedna od retkih na kojima ne pravi zle grimase.
darthmoog Posted January 3, 2007 Author Report Posted January 3, 2007 da zaboravih...extra je angela ali malo cudna (koliko sam citao neke njene intervjue...ko da ima poremecaj ponasanja)
marcoman Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 (edited) Женама није место у металу. Edited January 3, 2007 by marcoman
Kolosus Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Evo vam Angela, pa recite sta mislite! Jel ova vodi aerobik pred neki metal fest?
Shamandalie Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Pa njen izgled je sasvim u skladu sa onim sto peva. Nije ona operska diva, vec najbolji glas death metala.
Vitamin K Experience Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Ali nije to to. Nešto tu...fali... Rekao bih crna ili crvena kosa.
ilegalac Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Meni se svidja Jackie iz Girlschool, ukoliko Girlschool moze da se ubroji u metal bend. P.S Ona zadnja slika sa gajbama piva i tipom sto pije pivo je VRLO losa fotomontaza, na srecu, jer bruka muski rod.
Leona Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Simone Simons, Sharon den Adel, Anneke van Giersbergen... Ne znam zasto je Scabbia tako posebna. I ona je simpa, ali ne preterujmo...
Oske Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Simone Simons, Sharon den Adel, Anneke van Giersbergen... Ne znam zasto je Scabbia tako posebna. I ona je simpa, ali ne preterujmo... Kako za koga.. Ne treba zaboraviti da govorimo o lepoti, a ona je prilichno subjektivna. Meni je Scabbia vrh, nekome sigurno nije..
Милица Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 (edited) Super je Sabina. Mada su mi neke njene slike gadne. Npr, na ovoj slici, spojena je brutalnost kakvu u sebi ima Angela, i zenstvenost kakvu ima Simone, i to je, po mom misljenju, savrsena kombinacija. Mislim da je Scabia toliko posebna jer, za razliku od npr. Simone ili Vibeke koje potenciraju zenstvenost, ona fura droljast stil oblacenja, a i bend joj je dosta komercijalan, pa zato. Videla sam spot sa snimanja njihovog albuma, i u odnosu na promo fotke, tamo je ocajna, i zato mi se ne svidja nimalo... Ali svaka joj cast, stekla je status seks simbola (recimo tako) sa dosta "skromnim potencijalima". A vidim, Oske se ne slaze sa mnom... Edited January 3, 2007 by Beauty In Black
Vresište Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 (edited) Ceo Nashville Pussy... Edited January 3, 2007 by matatrtaDgrejt
Vitamin K Experience Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 <offtopic> @ matatrtaDgrejt Imaš nabolji novogodišnji avatar koji sam video na internetu do sada
Divlji Tigar Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 (edited) Super je Sabina. Mada su mi neke njene slike gadne. Npr, na ovoj slici, spojena je brutalnost kakvu u sebi ima Angela, i zenstvenost kakvu ima Simone, i to je, po mom misljenju, savrsena kombinacija. Potpisujem. Edited January 3, 2007 by Wild_Tigar
RNA Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Jeste, samo sto je Sabina u polsednje vreme dosta propala. Video sam je uzivo 2002, a pride ima i glas kako i peva - mnogo grub. Kad je bila mladja bila je mnoooogo lepsa.
Recommended Posts