Jump to content

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nikad nisam video kako ta devojka izgleda i nikad joj necu oprostiti sto je Deceased nazvala smorovima.

Posted

ak nitko neche da se drzi teme..nechu nit ja.. :razz: ovo je za mene perfektno zensko..obozavam je..u svakom pogledu..i look up to her kad radim svoje photoshoots..

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

i adore her.. :wub:

Posted (edited)

Cristina Scabbia i Angela Gossow,bez dileme :pivopije:

Naravno,Arch Enemy moze ponosno da nosi metal etiketu,za razliku od Lacune.

Ajd da okachim neshto:

IPB Image

Edited by joetankian
Posted

Ta slika je vec bila na ovoj temi i svi zivi su komentarisali kako Angela na njoj izgleda ruzno. Ona riba odozgo je skroz dobra, ma ko bila.

Posted

Ta slika je vec bila na ovoj temi i svi zivi su komentarisali kako Angela na njoj izgleda ruzno. Ona riba odozgo je skroz dobra, ma ko bila.

Ona meni izgleda ruzno i bez te slike...

ona gore predivna djevojka Morgana

(koju je Twiggy postavila, hm poprilicno lice :mrgreen: )

uf' stvarno je izvanredna...

Posted

ak nitko neche da se drzi teme..nechu nit ja.. :razz: ovo je za mene perfektno zensko..obozavam je..u svakom pogledu..i look up to her kad radim svoje photoshoots..

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

i adore her.. :wub:

Uhuhuhu... e ovo je riba i po! :da::da:

Posted

ee dechki..to i jest pointa da se istaknu usne crvenim jarkim ruzom..koji izvanredno ide uz kapu.. :bigblue:

@gothic rocker :redface: znam..rekla mi je josh jedna riba da lichim na Morganu..zat ju i obozavam.. :red:

Posted

Kao da je izvadjena iz groba ali bukvalno.

Ne lupetaj... Uostalom, koliko znas Grkinja koje izgledaju ovako?

Posted

grkinje su skrndelji

U principu, ali ova to definitivno nije, barem ne kad se nasminka. Zato sam i prokomentarisao.

Posted

Mozda je nepotrebno da se ukljucujem u ovu diskusiju ali Tristessa zaista prelepo izgleda (koliko sam cula, nije se "doterivala" kod plasticara, sto je danas, priznacete, retkost) a opet se nadje neki pametnjakovic da nadje zamerke na njen izgled...

Ma, neki likovi su stvarno cudni... :no:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...