Jump to content

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Oh,hvala Twiggy...

O,da,moramo da razmenimo neke zanimljive fotke.... :twisted:

Hm....ove cice izgledaju veoma zanimljivo.... :twisted::twisted:

Ne osecaj se ugrozeno,Twiggy,ti si ipak van svake konkurencije.... :red::red:

ee pa nema na chemu..ti i ja smo ipak 'rogati'.. :red: radim/o uskoro neki zanimljiv photoshoot..tj. do fotografke je..kad i na kakvu temu..al' uglavnom darkerski.. :red::bigblue:

nisam ugrozena vrsta....ne josh.. :razz:

ti ak imash kojih slika shalji.. :rockdevil:

-----

@Metal girl nisi mene uvrijedila uopshte..meni pierci ne ispadaju..hiihi..a nit furam taj goth wannabee.. :bigblue::pivopije: ja ti dodjem satanic brutal death black metalka.. :red:

Edited by Twiggy
Posted

Ova zena je uradila mnogo vise za Metal, nego skor sve koje ste do sad pomenuli:

IPB Image

:rockdevil:

Da li je to ona stvarno uradila nesto za metal, ili to tvrdis samo na osnovu Brainstorm duksa?

Evo vi najseksi.......NOT hehehe :bigblue:

GIRLSCHOOL

IPB Image

A evo neshto stvarno sexy:

LITA FORD

IPB Image

I da, mislim da je Doro najsexy :D

Ovo je stara Girlschool slika. Nova gitaristkinja im je skroz seksi tetka, bubnjarka je tek sad ruzna k'o pseto, pogotovo sto se i podgojila, osim sto je omatorila.

Zasto Lita na ovoj slici lici na Blekija Lolesa?

Posted

Promoterka, novinarka, web dizajner, menadzer i besomucni podrzavalac velikog broja bendova, kao i njen suprug Nico Wobben. Gledao sam neke novosti na internetu i ugledah je, pa rekoh da je pomenem :bigblue:

Posted (edited)

Da, ali naziv teme je NAJLEPSA zena metala, a ne Zena koja je uradila najvise za metal :da:

Osim ako je ne smatras za lepu, u tom slucaju, brinem se za tebe :cool:

Edited by Apeiron
Posted (edited)

Morao sam malo da skrenem paznju ljudima da ipak i neka zena zna da bude od koristi Metalu :bigblue:

Kad je mogla biti pomenuta JJ, vala moze i Marlies Wobben :)

Edited by dragon heart
Posted

Ma ima njih sigurno koje vole ovu muziku i rade na promociji svuda po belom svetu, ali izgled trazimo, izgled. Jenna je mogla i da nije u Necrophagia majici, jer ako nista, soba joj je dugo bila izlepljena glam metal posterima, a Motley Crue joj je jedan od all time favorite bendova :da:

Posted

Не може се рећи да је баш најлепша (мада, свакако, није ружна) али гарантујем да се гомила металаца ложила на њу + што мислим да нема жена која је урадила за метал више од ње, нема много ни мушкараца.

Легенда, Vanessa Warwick.

IPB Image

Posted

Toliko o tome. Kao i sto je jedan od nekada glavnih tipova iz Combat Records dovukao Shaggy-ja u Warner Music.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...