null Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Pa njen izgled je sasvim u skladu sa onim sto peva. Nije ona operska diva, vec najbolji glas death metala. Da, i svinje lete!
Vitamin K Experience Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 (edited) Šta fali letećim svinjama? Zar metafora nije na mestu u pozitivnom smislu? Svinja poleti kada joj inkorporiraš krila. Angela peva dobro kad je provučeš kroz filtere. To je sve ok. EDIT: Edit iz zezanja. Edited January 4, 2007 by Cynic
null Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Angela peva dobro kad je provučeš kroz filtere. lete i bacaju bombe
Vitamin K Experience Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 (edited) Ne mogu da se otrgnem utisku da ti je Angela opsovala majku i da joj još uvek nisi uzvratio. EDIT: Još jedan edit iz zezanja... Edited January 4, 2007 by Cynic
null Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Ne mogu da se otrgnem utisku da ti je Angela opsovala majku i da joj još uvek nisi uzvratio. EDIT: Još jedan edit iz zezanja... jeste, ono kad su svirali kod nas... znash ono kad je jato svinja proletelo iznad bine
Vitamin K Experience Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Da znam. Onda ti je rekla "Jebem ti kevu", a ti dok si zinuo ona pobegla sa bine.
Vlaja Buraz Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 E ovako, Roya Khana mi ne dirajte!!! Ja vala ne bih, pa da je poslednja žena na planeti. Anđela je MAČKETINA I PO. Predao bih joj se bezuslovno, pod uslovom da ćuti. Zemljak.
VOJVODA Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 E ovako, Roya Khana mi ne dirajte!!! Ne brini, ne bi ga dir'o za cisternu sarmi. Evo vam Angela, pa recite sta mislite! Jel' nije ovo Olivia Newton John? Let's get physical, physical! Who is this drag queen?
Shamandalie Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 (edited) E stvarno ste muški šovinisti...Svi vi što sada nešto komentarišete, kad bi vas Angela dohvatila, ne biste znali šta vas je snašlo.... E, kad ste takvi, evo vam malo Lady Angelica-e, iz Forever Slave, pa uživajte! Angelica 1 Angelica 2 Angelica 3 Edited January 4, 2007 by Simona Ventura
ilegalac Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 E stvarno ste muški šovinisti...Svi vi što sada nešto komentarišete, kad bi vas Angela dohvatila, ne biste znali šta vas je snašlo.... Pola muskaraca je impotentno kada se nadje pred takvom ribom. Zato nije retka pojava da na izgled "losi" momci setaju extra ribe
Vlaja Buraz Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Može li ijedna tema proći bez ovih heteroseksualaca koji pate za '80-im...
Shamandalie Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Pa Boro, ti biraj: Bret ili Roy Khan, kada vec ne smes Angelu.
Vlaja Buraz Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Mislim da si malo promašila. Pogledaj šta sam rekao za nju.
Shamandalie Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Izvinjavam se. Mada smatram da može malo i da ti peva. Ja kao predstavnik zenskog sveta glasam za nju, a vi kako hocete.
Vlaja Buraz Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Ja vala ne bih da mi pjeva. Eventualno da otpjeva "DAAA!!! URGH!!! GROUMBLE!!! KJAIIII!!!" kad joj kažem da mi napravi doručak.
Cosmic Sailor Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 A Rayna ex-Coal Chamber? pogotovo kad je ima,a cvenu kosu! bas je bila maca!
RNA Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Fuj, fuj, fuj! Nikad je nisam voleo, izgledala mi je kao krava. Sem toga, Coal Chamber nisu ni bili metal bend.
Oske Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Mislim da je Scabia toliko posebna jer, za razliku od npr. Simone ili Vibeke koje potenciraju zenstvenost, ona fura droljast stil oblacenja, a i bend joj je dosta komercijalan, pa zato. Videla sam spot sa snimanja njihovog albuma, i u odnosu na promo fotke, tamo je ocajna, i zato mi se ne svidja nimalo... Ali svaka joj cast, stekla je status seks simbola (recimo tako) sa dosta "skromnim potencijalima". A vidim, Oske se ne slaze sa mnom... lol. Ne znam za Lacuna Coil, ne slusham ih (mozda sam chuo ukupno 2-3 pesme) tako da na mene ne utiche komercijalnost benda.. Inache, ja sam Scabbiu prvi put video na nekom sajtu za wallpapere koji mi je drugar pokazao i on mi je napomenuo da je pogledam (inache, drugar uopshte ne slusha metal vishe je u nekom techno/trance fazonu) pa u tom trenutku ni ja nisam znao da je ona pevachica u metal bendu.. Kasnije, kad sam saznao, vishe nije ni bilo bitno jer su mi se njene fotke dopale (btw, bavim se fotografijom a njene fotke su bile dosta pro odradjene. Jeste chinjenica da kad te slikaju profesionalci modeli uglavnom ispadaju za 15-30% lepshi, ima tu svakojakih fora ali ne mozesh od gabora da napravish Jessicu Albu). Iz tog razloga je Christina moj favorit..
Милица Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Joj, samo znam da na onom spotu koji ja imam, Scabia izgleda... hm, ne bas sjajno... Inace, fotke su joj stvarno ekstra, i to stoji. A ovde ko god da se spomene, jednima je lepa a drugima ocaj... (mislim - Sabina drag queen??? Tristessa gabor??? po meni u tome uopste nema istine) Ali ajde da se jednom oko necije "lepote" svi slozimo: Liv Kristine. Znam jednog lika koji je gledajuci jedan njen spot rekao "Bila bi lepa da nema glavu", i to je stvarno tacno, posto je zena zgodna, ali lice joj je... OK je samo na spotu za Nymphetamine.
Vitamin K Experience Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Scabbia je preniska. I ima facu kao aligator.
Vlaja Buraz Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 "A, koje su negativne strane korištenja droge?" - Ali G.
Killing Floor Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Scabbia je preniska. I ima facu kao aligator. Ovo je mnogo dobra fora ali ima tu dosta istine stvarno ima facu kao aligator....
Recommended Posts