Kali Agna Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 (edited) sabina classen. zena zmaj! a gotivim i ovu iz arch enemy. Edited January 5, 2007 by Kali Yuga
RNA Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Zna li neko kako su izgledale ove nase ribe iz benda PMS?
Axeanosilas Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Zna li neko kako su izgledale ove nase ribe iz benda PMS? Безвезњикаво. Ништа вредно помена. Истина, видео сам их само на споту, као и кад су изашле да откажу свирку на Балкан Хорор Опери (јербо им се нису поклопили месечни циклуси или нека слична будалаштина је била "разлог"). Да су биле много добре, сигурно би их запамтио.
RNA Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Eh, pa nisu se dzabe zvale PMS. Morale su da ispostuju koncept benda!
Axeanosilas Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Eh, pa nisu se dzabe zvale PMS. Morale su da ispostuju koncept benda! Ма, тај пројекат је био осуђен на пропаст у старту. Ползовићи се играли.
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 zenama sigurno nije mesto u metalu a sve ove slike sto ste stavili su cist pozeraj....nema to veze sa metalom...kakva bre crna lakuna koil, najtvis i sta ti ja znam nema to veze ni sa zivotom a kamoli sa metalom Rece covek koji u prirodi neodoljivo podseca na devojcicu!!!!!
mrtva Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Rece covek koji u prirodi neodoljivo podseca na devojcicu!!!!! tooo ribo..josh samo da mu shutnesh djitru u dupe.. top 3: Sacralis Cadaveria Forever Slave ove ribe barem doprinose metalu.. a ne te neke uvrengane tko da su s' pink-a..
Usher Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Alo bre ljudi! Kako niko nije pomenuo ovu ribu? Ovo je ona vrsta ribe za koju bih uradio bilo šta... :drool: Dobro, dobro to je sve subjektivno, znam, znam... Zove se Rana Ross...
SATAN-iz Batajnice Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 E da zaboravio sam jos jednu jako vaznu ulogu zena u metalu.Da budu grupi devojke.
Karlo SE Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Moj glas ide Angeli Gossow iz Arch Enemy-a, neverovatno sarmantna kada zapeva svoj fazon, divne plave oci, jos kad je u onim crnim i crvenim koznim outfitima, ma extra je bilo kako.
Vitamin K Experience Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Domaći teren se tako lako zaboravlja, a?
Милица Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Uh, Sladjana je sjajna, izgleda dobro cak i sada - i izgledala je dobro u svakoj svojoj metamorfozi.
Vitamin K Experience Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Ali ali ali.. kako može da ti se ne sviđa žena kojoj svaka frizura dobro stoji? To valjda govori nešto?
RNA Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 A ko kaze da joj svaka frizura dobro stoji? Meni se, uostalom, ne xvidja nijedna od ovih frizura na slikama koje se turio ovdi.
Shamandalie Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Pa imas veoma specifican ukus....Na zalost, ne delim tvoje misljenje, Angela Glossow je mnogo vise zensko nego Sladjana.
RNA Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Molim lepo i dovidjenja, Cedo. Nego, stvarno sto neko gore primeti, kad je nabacila sise? Secam se onih spotova iz 80-ih, 'Simpatija i 'Miki, Miki'. Sisa je bilo samo u tragovima.
Shamandalie Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Verovatno kada je bila u Americi...Silikonska revolucija!
RNA Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Je l' onda bese bila u san Francisku? Onda je sve jasno k'o dan! A i ne stoje joj lose, iskreno.
Vitamin K Experience Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Može neka neplavuša da me brani?
darthmoog Posted January 5, 2007 Author Report Posted January 5, 2007 zajebite sladjanu...extra prijateljica mog caleta...nije prijatno za gledanje uzivo...mada jeste gotivna ovako.
darthmoog Posted January 5, 2007 Author Report Posted January 5, 2007 nemas ideju na sta lici u pravom zivotu.Raspada se.Previse sminke kada sam je video jedanput.Drugi put premalo...sve u svemu potpuno drugacije izgleda nego na tv-u
Recommended Posts