fatdzo Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Znam da ima tema na domacoj metal sceni, ali posto po pravcu pripadamo ovoj grupaciji, i posto smo opet i deo domace scene bice 2 teme, hvala P.S. Za one koji nisu culi za nas i nash rad, mogu da posete nasu My space stranu i download-uju sve 4 pesme sa nasheg self-release EP "Trapped" P.S.S. Srecni praznici Quote
Lhabia Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Znam da ima tema na domacoj metal sceni, ali posto po pravcu pripadamo ovoj grupaciji, i posto smo opet i deo domace scene bice 2 teme, hvala P.S. Za one koji nisu culi za nas i nash rad, mogu da posete nasu My space stranu i download-uju sve 4 pesme sa nasheg self-release EP "Trapped" P.S.S. Srecni praznici Hahaha, to sam i ja uradila sa nekim slidzama...Dada, to su ti novogodisnji tripovi;) Quote
DevouredSoul Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Slushala sam vas na 2 svirke do sada i nemam nishta loshe da kazhem. Ja nisam bash luda za tim emo tripovima, ali stvarno fino svirate. Svaka chast ((: Quote
necko Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 fin bend slusao ono na majspejsu jos ranije Quote
Ivan_Creed Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Pjevac se bolan ne uklapa u sliku... asjuming da je to on, ba.... Emo-ticari zarobili/opkolili stJudenta koji se upravo vraca sa splava i traze otkup. Or els... Quote
fatdzo Posted January 8, 2007 Author Report Posted January 8, 2007 A ja taman pevao onu pesmu: Juče sam bila prvi put kod doktora I čik pogodi šta mi je rekao Ostavi tu budalu, svaki drugi bi Se takvoj ženi već odavno predao Od tada noću skitam, spavam ceo dan Kažu mi da sam načisto posrnula Kafane, diskoteke, žurke, splavovi Ma ja sam samoj sebi u lice pljunula Danas sam bila drugi put kod doktora I dao mi je neke roze pilule Nema te doze, nema sile, magije Što bi sa moga srca čini skinule Sada mi emocije kuljaju i nisam u stanju da dam svoju analizu, ali već koliko za dan- dva, podeliću taj sentiment sa drugima. A dok se to ne desi, evo ti tekst pesme još jedne opasne i jake žene, koja zna šta hoće. Crno vino, sveće Sve si dobro smislio I na stolu cveće Znam ja šta si mislio Pola sata ravno Bićeš sa mnom na Vi Onda ono glavno Ono glavno dolazi Al' neće moći Neće ti proći Ni to što nemam dečka Neće ti pomoći Možda sutra, sutra uveče Al' ovo večeras nije tvoje veče Može, može poklon Dodir ne može Može, može piće Krevet ne može Skloni ruke s' moje kože Ne kažem uvek "ne" Al' večeras ne može Quote
Deflorator Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Dobih vashe pesme od jednog kolege sa matfa, kolko sam skapirao i vash pevach je tamo... Skroz ste ok, videcju da se dokotrljam na sledecju svirku da vas chujem i uzhivo Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 preslusah i ja. nije lose, mada ne volim emo. Quote
Geozee Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Sta da kazem... Kidate... Obozavam kad imate svirke zajedno sa No Comply-em. Ubitacan tandem. Quote
DevouredSoul Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Pjevac se bolan ne uklapa u sliku... asjuming da je to on, ba.... Emo-ticari zarobili/opkolili stJudenta koji se upravo vraca sa splava i traze otkup. Or els... Legendo Quote
Geozee Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Znam da ima tema na domacoj metal sceni, ali posto po pravcu pripadamo ovoj grupaciji, i posto smo opet i deo domace scene bice 2 teme, hvala P.S. Za one koji nisu culi za nas i nash rad, mogu da posete nasu My space stranu i download-uju sve 4 pesme sa nasheg self-release EP "Trapped" P.S.S. Srecni praznici Najjaci fazon je sto je na slici svuda sneg, a vi u bermudama i majcama bez rukava :) Quote
fatdzo Posted January 16, 2007 Author Report Posted January 16, 2007 20. januar SKC , ulaz:200din Acroholia, DaggerSpawn, Infest, nothing left Violent chapter, magma Resister, Dark preachers (CoB tribute) i jos dosta toga Quote
мать Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 eh...bilo bi svper kvl(t) da dodjem.. imam osecaj da bi mi se svidelo.. Quote
behemoth Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 xoupin for d best bat it onli gets wrs :] mosxujemo se sutra from sorrow to serenity Quote
Geozee Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Osuriste ono vece... svaka cast... Quote
Chicken Little 420 Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Pozdrav! Skinuo sam vas EP sa spejsa, ajde postavite ovde vas omot u malo vecoj velicini - da ga ubacim u folder! Makar 500x500... Posle cu napisati komentare, ok? MOSH!!! Quote
alek(sa) Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Hehe pa evo omot... Malo veći kako si tražio Quote
Sinstrel Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Da nema ovih fake rezova bio bi bolji. Quote
alek(sa) Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Da nema ovih fake rezova bio bi bolji. E da znaš da bi! Quote
Geozee Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 To uvek moze da se promeni zar ne? Quote
alek(sa) Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Ma da al već smo izdali tako, opušteno, biće bolji cover kada budemo radili album Quote
Geozee Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 E, do jaja. Ma ni ovo nije toliko lose... moje neko misljenje! Quote
fatdzo Posted February 17, 2007 Author Report Posted February 17, 2007 Drugari sto ja imam radosnu vest za vas: 3.09.07, DNA (tj. slabo poznato ime za klub SKC-a) Nastupa: Barcode, From Sin Self Taught i naravno vash Violent Chapter ulaz 200 kinti Quote
Recommended Posts