Jump to content

Recommended Posts

Posted

Svirao sam pre 20 dana tamo, sad ima neki nazovi stejdz koji je 20-ak cm podignut od zemlje + rajzer za bubanj :D

Sasvim dovoljno + je publika do jaja

Posted

Vuče pošto sam pitao momčiće iz organizacije da mi jave detaljno za opremu šta ima, a dobio odgovor koji sam sam mogao da lupim i pogodim:

bas pojacalo fender

jedno gitarsko roland

drugo randal

sonor bubanj

sva pojacala su 100W

pola kombo pola lampas

...prosvetli me, "pola kombo pola lampas" je verovatno kombo sa lampom u predpojačalu? Kakva su im ta pojačala majke ti pošto sam čuo da si izvisio za kutiju :bigblue:

@Laza: nikad neću prežaliti što ne videh Draconic sa laptopom :opusteno:

Posted (edited)

Taj randall je hibrid, G3 serija, ok radi (ne ochekujte da cete da budete glasni). Ili ponesite kutiju + glavu ili neku dist pedalu, poshto onaj Roland nije za vashu svirku.

Pretpostavljam da dobijate 4-5000 dinara na ime putnjaka, tako da dvoja kola ne mogu bash da budu opcija. Nadjite pristojnu drajv pedalu i zavrshili ste ;)

Inache, super su organizatori (meni su ponudili metal muff, ali je to bash gadna pedala), pokushavaju da izadju u susret uvek, ali je bolje da ne dolazi do situacija u kojima morate da se krpite :D

Edited by .Vuk
  • 2 months later...
Posted

23. Maja u goste nam dolaze The Language Of Thought Hypothesis iz

Slovenije i u sklopu svoje Balkan turneje posetiće i Livingroom SKC.

The LOTH postoji od 2006 i publici će predstaviti svoj prvi album "The

Endless State Of Mind". The LOTH neguje metal "party" core, a pored

njih nastupiće i beogradski metalcore Violent Chapter i beogradski

metal/deathcore Star Scream.

www.myspace.com/thelanguageofthoughthypothesis

www.myspace.com/starscreammetal

www.myspace.com/violentchapter

29430_1180314327463_1816337143_3489.jpg

• 2 months later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...
Posted

Drugari, izbacili smo novi singl sa naseg albuma "Inverse Midas" koji treba da se pojavi 9 decembra ove godine za Nemacku izdavacku kucu "District763".

Pesma se zove "Bottom feeder".

Uzivajte i delite dalje!.

http://www.youtube.com/watch?v=p4RiUaKENWw

P.S. Sto se svirki tice mozete nas cuti u Pancevu 28.oktobra sa bendovima From Sin, StarScream i Close At Hand.

• 1 month later...
Posted

Ulaz 200 dinara.

Disk "Inverse Midas" mozete kupiti po promotivnoj ceni od 300 dinara.

Podrska bend Close At Hand i akusticni duo Zoron i Andy

Vidimo se :pivopije:

promocija.jpg

Posted

Брате Маре, нисам очекивао овакво бррррррутално урлање! Одгледао сам спот, и све време сам имао ову фацу док певаш: :o

Posted

Брате Маре, нисам очекивао овакво бррррррутално урлање! Одгледао сам спот, и све време сам имао ову фацу док певаш: :o

hahaha XD

Vežba, vežba i samo vežba :)

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...
Posted (edited)

Ok pazi ovamo, danas je tačno 6 godina postojanja benda VIOLENT CHAPTER! U vezi sa time, nove MAJICE stižu vrlo uskoro. Overite MERCH sekciju na našoj facebook stranici, odaberite svoj kroj i veličinu i obezbedite sebi majicu na vreme. U opticaju su razni modeli i boje tako da pogledajte i javite se [email protected] ili nam pošaljite poruku na facebook stranici.

http://www.facebook....208195102528120

www.violentchapter.com

Edited by fatdzo
  • Upvote 1
Posted

Drugari nove majice stižu veoma uskoro. Overite MERCH sekciju na našoj facebook stranici, odaberite svoj kroj i veličinu i obezbedite sebi majicu na vreme. Cena majici u pretprodaji iznosi 800 RSD a porudžbine traju do srede 11. jula. Nakon toga cena majici će biti 1000 RSD. U opticaju su razni modeli i boje tako da pogledajte i javite se [email protected] ili nam pošaljite poruku na stranici.

http://www.facebook.com/violentchapter/app_208195102528120

Art by Vasil Vasev-Vasse (http://www.facebook.com/vasse79)

Posted

Мајице су ПРЕДОБРЕ! Штета што сам тотално шворц па не могу да испоштујем и да пазарим једну. :(