fatdzo Posted April 13, 2008 Author Report Posted April 13, 2008 od kad ima teretanu? Meni se cini da je Nikola zazalio taj dan kada je sa Bambijem usao u teretanu. Malo ga je preforsirao Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Sad bas kenjas Satane... Idi i nauci da sviras bass , a dotle idi na svirke malo i edukuj se... Vau neka si mi rekao,kako se samo osecam prozvanim nisam svestan.Idi integrisi se u Listu Domacih Pedera treba im takav kadar kao sto si ti. Quote
ÆSTROPHOBOS Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Vau neka si mi rekao,kako se samo osecam prozvanim nisam svestan.Idi integrisi se u Listu Domacih Pedera treba im takav kadar kao sto si ti. Satane, nije lepo da sa mnom pricas tako jer cu da ti posaljem Sleepya da te licno integrise na Listu Pedera... taman pokusavam ljudima da nacrtam da nije fazon biti "pljuvach baja" preko yumetala , nego uzivo na svirkama... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Jao ti si onaj sto ne zna da peva iz onog benda Warga ovaj Worg jel tako? Btw EMO JE GAY! Quote
Phil Schneider Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 teretana inclusive paket... Iz tvojih usta u bozje usi!!!! Josh i to da imam pa da mi sledeci korak bude pivnica u zadnjem dvoristu!!! Quote
ÆSTROPHOBOS Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Jao ti si onaj sto ne zna da peva iz onog benda Warga ovaj Worg jel tako? Btw EMO JE GAY! Taj... Nego sto nije niko od pljuvaca ili neko iz VCan bio na poslednjoj svirci Worga???? Satan i Debeli Gaylord su me najvise razocarali svojim ne prisustvom.... Quote
Monsieur Germen Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 jebiga matori, bio dejv klark u expo-u... Quote
ÆSTROPHOBOS Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 jebiga matori, bio dejv klark u expo-u... HAHAHA, a debeli fatdzo je morao tamo da rastresa salo... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Taj... Nego sto nije niko od pljuvaca ili neko iz VCan bio na poslednjoj svirci Worga???? Satan i Debeli Gaylord su me najvise razocarali svojim ne prisustvom.... Svadba jbga drazi mi narodnjaci A moj masni ti je slasni EMO JE GAY!!! Quote
ÆSTROPHOBOS Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 A moj masni ti je slasni Haahahahahaha, a ja cu ga mazati eurokremom pa ce ti biti kao da si u EU Quote
alek(sa) Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ja sam najavu za zadnji worg video juče i onda video da je datum od pre nekoliko dana. Mogli ste bar po mspc da raširite malo da se počuje. Evo nisam ni znao da se bend raspao... Quote
ÆSTROPHOBOS Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ja sam najavu za zadnji worg video juče i onda video da je datum od pre nekoliko dana. Mogli ste bar po mspc da raširite malo da se počuje. Evo nisam ni znao da se bend raspao... Sad je gotovo Worg R.I.P. Quote
fatdzo Posted June 26, 2008 Author Report Posted June 26, 2008 ----------------------------------------------------- Sa ponosom objavljujemo da je naš prvi album traces konačno u prodaji! Album je snimljen još leta 2007. godine u Studiju Chainroom u Senti ali smo zbog dugog čekanja izdavača odlučili da ga na kraju sami uradimo. Dakle pošto je u pitanju DIY izdanje (samoizdanje), naručivanje je za sada moguće jedino putem poruke na našem myspace profilu po ceni od 200 din! Album sadrži 10 studijskih pesama: 1.wish I could... (intro) 2.cindarella's sorrow (re-recorded from Trapped EP) 3.dark reckoning 4.horrors 5.note to myself 6.short notice 7.the excuse 8.things that make a happy family (re-recorded from Trapped EP) 9.trapped (re-recorded from Trapped EP) 10....but I don't want to (outro) ----------------------------------------------------- Takođe ovim putem najavljujemo nastup nas i naših prijatelja na ovogodišnjem EXIT Festivalu! 11.07. na EXPLOSIVE Metal stage-u pored ostalih izvođača nastupaju: Okvirna satnica postoji ali se raspored nekih bendova još uvek menja. O tome i ostalim informacijama u vezi sa EXIT08 Festivalom na: www. exitfest. org www. myspace. com/explosivemetalstage Quote
ÆSTROPHOBOS Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Svratite na http://www.myspace.com/geniotband i cujte nas u prvu stvar... Pozdrav od Lazzara i Geniota... Inace, pevacica vam je bas debela... Quote
fatdzo Posted September 7, 2008 Author Report Posted September 7, 2008 Recenzija albuma Traces na Helly Cherry web zin-u. Helly Cherry zin Quote
fatdzo Posted September 10, 2008 Author Report Posted September 10, 2008 Nas prvi intervju za Toxic Metal Webzine na ovom linku Mozete pristupiti intervju-u na homepage-u ili u sekciji intervjui. Quote
Vuk Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 zar nije helly cherry onaj webzin koji je upljuvao disdained? Quote
Phil Schneider Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Taj isti retard koji je napljuvao Disadained, je dao 3 Downstroy-u??? I rekao da vokal vuce na Killswitch???? Morace se biju neki ljudi, necu da trpim glupe neupucene retarde koji misle da znaju o cemu pricaju a kuci drkaju na Muse i Franz Ferdinand pa misle da znaju sta je rock i metal. Quote
VoivodBG Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Cekajte momci, zasto ste i dalje u demo sceni kada imate album izdat? @Usagi Yojimbo, meni je zanimljivo kako Downstroy tek sada uspeo da recenzira, proslo je godinu i vise dana od kako su izdali taj ep, ako se ne varam? consi su po obicaju pokupili svu mast. Quote
Chicken Little 420 Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 ma, dobro, recenzija k'o recenzija, bitno je da se pominjes.. Quote
Recommended Posts