alek(sa) Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Cekajte momci, zasto ste i dalje u demo sceni kada imate album izdat? Nem pojma, valjda to moderatori rešavaju!? Mada je DIY izdanje, ne znam da li to podrazumeva da više nisi demo bend. Kako god... Quote
fatdzo Posted October 6, 2008 Author Report Posted October 6, 2008 Evo i nas da kvarimo Domacu Metal scenu Quote
alek(sa) Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Nažalost naš dugogodišnji prijatelj Luki je odlučio da napusti Violent Chapter. Odmah bih naglasio da smo se razišli u krajnje prijateljskoj atmosferi i bez ikakvih nesporazuma. Lukiju želimo sve najbolje u daljem razvoju svojih planova za budućjnost! Naravno ovaj bend je daleko od toga da prestane sa radom! Tražimo novog člana VC ekipe. Nema predrasuda i nema posebnih uslova. Mi smo bend koji zna šta hocje i sa velikom ambicijom (koliko to uslovi dozvoljavaju) i što je najvažnije imamo krajnje ozbiljan pristup celoj "sviram u bendu" priči. U vezi sa time, ako ima zainteresovanih gitarista javite se putem poruke na naš profil. Radi smo da sa svakim porazgovaramo i pokušamo. Toliko za sada. Hvala svakome ko je odvojio vreme da pročita ovo...and spread the word!! Alexa & VC Quote
Vuk Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Jbg ali, sa vedrije strane, kod nas je pun kurac gitarista, pa nece biti teshka potraga kao za pevachima/bubnjarima sve najbolje Quote
alek(sa) Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Pa valjda neće, nije samo u pitanju "gitarista sam"...svi znamo da treba da se slože sve kockice Quote
Rain delay Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Jes', jes'... Mi smo imali nevidjene srece da onog ludog bosanca Zeljka ubacimo u bend SAMO 2 DANA posle Biljaninog odlaska. I ispade promena na bolje, na mnooooogo nacina. Mozda ce i vama ovako biti bolje. Ja cu prosiriti vest, pa cemo da vidimo da sredimo nesto... Valjalo bi naci ga sto pre, i sto boljeg. Quote
radukin Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Prvi album benda Violent Chapter http://www.rockserbia.net/nova-izdanja/pev...nt-chapter.html Quote
Kinasky Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Prvi album benda Violent Chapter http://www.rockserbia.net/nova-izdanja/pev...nt-chapter.html Da,da...a, i nagradno pitanje je danas Kako se zove album prvenac benda Violent Chapter? Quote
VoivodBG Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Videh sada na majspejsu akademije da ce 13. novembra biti promocija albuma Traces... Quote
fatdzo Posted October 27, 2008 Author Report Posted October 27, 2008 Videh sada na majspejsu akademije da ce 13. novembra biti promocija albuma Traces... To ce biti promocija za medije tada, ulaz ce biti za dz, program jos javljamo. Promotivna svirka ce biti 12.decembra, gde cemo nastupati sa jos 2 benda. Vise informacija uskoro! Quote
radukin Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Recenzija albuma Treces by Bane Lokner: http://www.rockserbia.net/recenzije/violen...ter-traces.html Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Beogradjani mentalno prihvataju "zakonitosti" sadasnjeg trenutka, u sam ponudjeni materijal unosena je velika energija, songovi imaju jednu "razarajucu" snagu, a u vokalnom smislu preovladjuje miks screamo i growl varijanti. Bend songove izvodi na engleskom jeziku, a za svaku pohvalu je uigranost i usviranost, kao i rad na produkciji, koja je realizovana takodje na ubedljiv i moderan nacin. Ne da je glupa recenzija nego ono n/c Quote
Speed_Dead Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Taj isti retard koji je napljuvao Disadained, je dao 3 Downstroy-u??? I rekao da vokal vuce na Killswitch???? Morace se biju neki ljudi, necu da trpim glupe neupucene retarde koji misle da znaju o cemu pricaju a kuci drkaju na Muse i Franz Ferdinand pa misle da znaju sta je rock i metal. hehe procitao sam recenziju te neke "ljilje" o dizdejndu hehe za tehnicki death metal je u pravu to stoji. sta znam, trbala je ta ljilja il kako se vec zove da napise prvo na koje bendove podseca muzika ,a ne na koje casove je podseca spot i sl Kratka i zajebana recenzija al komentar da trba da slusamo zaklanu celjad (svaka njima cast ali..) ko d aje to nesto bolje od dm-a i ko i da to nije ispucano:P sta znam citajte izmedju redova i nacicete recenziju na pola putA Quote
Phil Schneider Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 hehe procitao sam recenziju te neke "ljilje" o dizdejndu hehe za tehnicki death metal je u pravu to stoji. sta znam, trbala je ta ljilja il kako se vec zove da napise prvo na koje bendove podseca muzika ,a ne na koje casove je podseca spot i sl Kratka i zajebana recenzija al komentar da trba da slusamo zaklanu celjad (svaka njima cast ali..) ko d aje to nesto bolje od dm-a i ko i da to nije ispucano:P sta znam citajte izmedju redova i nacicete recenziju na pola putA pazi iskreno, ne kapiram dal se ti sad snjom slazes ili ne.. lenj sam da opet citam recenziju... al da je Disdained govno... pa to nemoz reci, ni ja taj pravac ne slucam svaki dan, al biti realan i srati po onome sto ne gotivis su dve razlicite stvari... btw... zasto pise recenzije neko o nekom pravcu ako to ne gotivi?!?!?!?! dati otkaz momentalno! Quote
Speed_Dead Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 pa to ti kazem ,rekoh ja se slazem da je tehnicki dm sranje ali ne i da je dizdejnd ili bilo koji bend sranje samo zato sto se njoj ne svidja:P Quote
crusader84 Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Dok je ovaj fatdzo u bendu, nema tu perspektive. Quote
fatdzo Posted November 27, 2008 Author Report Posted November 27, 2008 Stanislav Šaršanski, "aka" Buca (takođe član dobro znanog beogradskog speed trash benda Space Eater) nam se pridružio kao znatno pojačanje! Čovek nas je prosto oduvao sa svojim entuzijazmom što se tiče same svirke a i posvećenosti iako je tek upao u celu priču! Violent Chapter, sa Bucom kao novim gitaristom, ćete imati prilike da čujete na predstojećoj promociji albuma "traces" Quote
ÆSTROPHOBOS Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Dok je ovaj fatdzo u bendu, nema tu perspektive. Slazem se sa ovim Quote
Idrila Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Eto Mortero mi je privukao paznju...ovi ostali su jednolicni (citaj: neoriginalni), ali bolji tehnicari... Quote
Recommended Posts