Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Evo ljudi nasa mini turneja se privela kraju, mogu da kazem da je bilo super. Uskoro ce biti dosta fotki na nasem spejsu.

Sve pohvale i pozdravi za bend Mortero koji je ucinio ovaj cirkus mogucim :P.

Vidimo se sutra na metl-betl :pivopije:

Edited by fatdzo
Posted

U odnosu na Beograd skoro cela turneja je bila keva! Tako je to...

Hightlight svega: Bečej! Tamo (i u Pančevu) ko nije svirao ne zna šta su dobre svirke.

• 3 weeks later...
Posted

@Lazar: jel to neki pokušaj da ispadne LoG :) Dobro je ali vidiš i sam da si smekšao...ima nešta loše u tome?!

@Black Label: bilo dobro u Kikindi ali Bečej sutradan je prejebao sve ;)

Posted
AAAaaaa VC rasturio u Kikindi! :twisted:

@Lazar: jel to neki pokušaj da ispadne LoG :) Dobro je ali vidiš i sam da si smekšao...ima nešta loše u tome?!

@Black Label: bilo dobro u Kikindi ali Bečej sutradan je prejebao sve ;)

Kikinda, Backa Topola, Becej su po meni fantasticne bile :rockdevil:

Vidjacemo se mi jos B)

• 2 weeks later...
Posted

U Klubu *Batler* blizu Francuske Sobarice

13.maj Sreda, sviraju

NOTHING LEFT - metalcore

AS MY VICTIMS FALL - metalcore/melodic death

VIOLENT CHAPTER - metalcore

Upad: 200 d.

Posted

@Aleksa hm ako si pod LoG mislio Jagnje od Boga, onda si me grdno razocarao posto niko u Geyniotu ne voli jagnjetinu, neg' samo prasetinu i 'mesto 'leba piletinu. Inace meni je mekan odavno, i mali je pritom i zakrivljen prema desno i zelenkastog je kolorita... Cisto da izbegnem podpitanja :D

• 2 weeks later...
Posted

Pozdrav drugari!

Hteli bi smo da vam zahvalimo za svu podršku koju smo dobili i tokom ove godine. Bila je ovo još jedna poprilično uspešna sezona za ovaj bend: napokon smo izbacili prvi album, svirali na Exit-u, promovisali se svugde, ostali bez člana benda, doveli novog, izgubili neke prijatelje ali zato stekli nove nezamenljive, odradili mini tour po Srbiji, gostovali na albumima i projektima, podržavali metal do besvesti, pomagali drage nam kolege, pukli abnormalno para na opremu i napokon završili svoj studio Violent Chamber u kome sada polako ali sigurno radimo na novom materijalu. Ostalo je tu još finale metal battle-a čiji ishod neće biti zanemarljiv ali mislimo da ovime možemo da zaokružimo još jednu godinu postojanja našeg malog benda.

S toga smo rešili da ni mi ne budemo pizde i pustimo traces na free download :)

U pitanju je "remaster" varijanta našeg prvog albuma, naravno ponovo maslo našeg producenta metala Marjana Mijića koji je samovoljno odlučio da ovo uradi i po ko zna koji put dokazao da je ljudina. Dakle ovaj snimak se poprilično razlikuje producijski od onoga koji smo stavili na diskove i veoma nam je žao što on nije završio kao konačni na istima. Bilo kako bilo, skinite, slušajte, hvalite, pljujte, javite, mi odosmo dalje da radimo:

Violent Chapter - traces remaster [2009]

----------------------------------------------------

I da, majici ima i dalje i biće ih još tako da ko je zainteresovan PM i dogovaramo se:

tshirt_new.png

lady_fit.png

600 din (+ptt)

----------------------------------------------------

See ya soon!

VC