Geozee Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Eh sad niko nece doci... potrebni su nam iskusni mosheri. Quote
zak Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Bili ste do jaja! Mlatio sam glavom puno. Ali i dalje mislim da ste emo, sorry. Quote
alek(sa) Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Haha hvala na podršci! Ma i neka jesmo, to sa žanrovima je i onako izgubilo svoj identitet odavno Quote
Jeremy Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 (edited) oj alex, cesh ti uzajmim moje tike za svirku u panchevu, pa da budesh skroz emo? Edited March 18, 2007 by Jeremy Quote
Geozee Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Pa sta ako su emo... do jaja im je zika koju prave... mada bi voleo kada imali malo agresivnije rifove... Quote
alek(sa) Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 oj alex, cesh ti uzajmim moje tike za svirku u panchevu, pa da budesh skroz emo? Hahahahaha Jeremy ako se pojaviš u Pančevu u subotu bulju ću da ti pomerim!!! Hvala za paitke al' baš sam pre neki dan uzeo nove samo nisu baš taj fazon, a i neugodne mi za sviranje...mada mi se čini da Maša ima BAŠ takve! E to ti je true emo, Maša hehe!! Quote
ALEXIE_AIC Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 `Ajd` i ovde da vam pohvalim svirku! Super je bilo sinoc! Quote
Jeremy Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Hahahahaha Jeremy ako se pojaviš u Pančevu u subotu bulju ću da ti pomerim!!! Hvala za paitke al' baš sam pre neki dan uzeo nove samo nisu baš taj fazon, a i neugodne mi za sviranje...mada mi se čini da Maša ima BAŠ takve! E to ti je true emo, Maša hehe!! ma dolazim sigurno taj vikend idem do matoraca pa cu da ostanem i vas da chujem btw NEMA MASHA TAKVE, ima neke sa naslikanim vishnjama/treshnjama josh mi samo fale shishkice k'o pedjine pa sam 100% 3m0 aj vidimo se u subotu Quote
vampirburnedbythesun Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Ja rekoh shta sam imala na myspace-u, ali evo hajd da i ovde pruzim podrshku!!! Quote
alek(sa) Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 @ Geozee the chef: ne mogu da sviram bos, mnogo mi teže pada pedala Hvala na podršci svima! Evo nova najava: 24.03. Pančevo, Studio 21, negde oko 22h: Hitamen Fullšpajz Noizblid Reflekšns of internal rejn Bullet For My Vajolent Čepter Ko hoće sa nama u Pančevo u subotu biće organizovano okupljanje i "idenje" vozom pa se javite, već ima dosta ljudi koji idu a idemo da pijemo, sviramo i da se zezamo naravno Quote
Jeremy Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Ko hoće sa nama u Pančevo u subotu biće organizovano okupljanje i "idenje" vozom pa se javite, već ima dosta ljudi koji idu a idemo da pijemo, sviramo i da se zezamo naravno dolazite vozom???!!!! joj ljudi bre, onda se pripremite za kashnjenje voza od barem 30min + moguce otkazivanje polazaka bolja varijanta vam je bus, hvatate ga kod panchevachkog mosta redovan je (na svakih po' sata) i jeftiniji od voza (celih 5 dinara) Quote
fatdzo Posted March 20, 2007 Author Report Posted March 20, 2007 @ Geozee the chef: ne mogu da sviram bos, mnogo mi teže pada pedala Hvala na podršci svima! Evo nova najava: 24.03. Pančevo, Studio 21, negde oko 22h: Hitamen Fullšpajz Noizblid Reflekšns of internal rejn Bullet For My Vajolent Čepter Ko hoće sa nama u Pančevo u subotu biće organizovano okupljanje i "idenje" vozom pa se javite, već ima dosta ljudi koji idu a idemo da pijemo, sviramo i da se zezamo naravno PUT ON YOUR MOSHing shoes and DANCE!!!! Quote
vampirburnedbythesun Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 UUUUU, u panchevu ima onaj park koji je kao stvoooren za bleju:) Chovek koji ga je projektovao mora da je bio vrhunski blejach chim je ostavio takvo nasledje! Heh, lepo se provedite u subotu i popite pive i za nas shto smo u karantinu:) Quote
Jeremy Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 o daaaa park je :rockdevil: 4 najsmornije godine u gOvnaziji smo blejali tamo samo sada su tu izgradili neko dechije igralishte, pa je jedino krug sa sedalima ostao za bleju Quote
vampirburnedbythesun Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Al nocu nema dece... pa moze i da se ljulja i spushta niz tobogan, narocito posle par flashica...! Quote
Jeremy Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 a mozhe da se i zaglavi u tom malom toboganu (iz iskustva) Quote
fatdzo Posted March 21, 2007 Author Report Posted March 21, 2007 Al nocu nema dece... pa moze i da se ljulja i spushta niz tobogan, narocito posle par flashica...! Pogledajte samo Micheal Jacksona Quote
vampirburnedbythesun Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Hahahaha, pa dobro, moze da se spushta niz tobogan u zavisnosti od dimenzija donjih ledja... Ma ono igralishte je skroooz dobro, nishta ne smeta! Quote
alek(sa) Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Ma onaj park je keva!! Pre dve nedelje sam svirao u Pančevu sa svojim metalcima i toliko se razbio u tom parku da sam se raspao za bubnjem! Al' šta ću, nisam mogao da odolim Becks-u od 46 dinara u staklu Sve jedno, to mi je bilo za nauk za ubuduće da nikada više u tom parku ne popijem više od 10 piva pred svirku u Studiju 21 pa tako da sada u subotu neću Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 A jel ima tamnih kutaka u parku za plakanje? Quote
vampirburnedbythesun Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Ma onaj park je keva!! Pre dve nedelje sam svirao u Pančevu sa svojim metalcima i toliko se razbio u tom parku da sam se raspao za bubnjem! Al' šta ću, nisam mogao da odolim Becks-u od 46 dinara u staklu Sve jedno, to mi je bilo za nauk za ubuduće da nikada više u tom parku ne popijem više od 10 piva pred svirku u Studiju 21 pa tako da sada u subotu neću Da, ova varijanta je obichno, ali pazi ogradjujem se, OBICHNO, bolja posle svirke... i ja sam imala par iskustava sa improvizovanjem teksta posle slichne kolichine piva... tako da... chim se zavrshi svirka, JURISH NA PARKIC !!!!! Quote
fatdzo Posted March 23, 2007 Author Report Posted March 23, 2007 A jel ima tamnih kutaka u parku za plakanje? ahahhahaha Organizovacemo nesto kod ljuljaski :mhihi: Al ne zaboravite maskaru to su Quote
vampirburnedbythesun Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 haha, nigde bez maskare:) Quote
Recommended Posts