Jump to content

Recommended Posts

Posted
oj alex, cesh ti uzajmim moje tike za svirku u panchevu, pa da budesh skroz emo?

vans_classic_slipon_blk_wht_check.jpg

:red:

Hahahahaha Jeremy ako se pojaviš u Pančevu u subotu bulju ću da ti pomerim!!! :)

Hvala za paitke al' baš sam pre neki dan uzeo nove samo nisu baš taj fazon, a i neugodne mi za sviranje...mada mi se čini da Maša ima BAŠ takve! E to ti je true emo, Maša hehe!! ;)

Posted
Hahahahaha Jeremy ako se pojaviš u Pančevu u subotu bulju ću da ti pomerim!!! :)

Hvala za paitke al' baš sam pre neki dan uzeo nove samo nisu baš taj fazon, a i neugodne mi za sviranje...mada mi se čini da Maša ima BAŠ takve! E to ti je true emo, Maša hehe!! ;)

ma dolazim sigurno ;) taj vikend idem do matoraca pa cu da ostanem i vas da chujem :pivopije:

btw NEMA MASHA TAKVE, ima neke sa naslikanim vishnjama/treshnjama :evotigana:

josh mi samo fale shishkice k'o pedjine pa sam 100% 3m0 :)

aj vidimo se u subotu :rockdevil:

Posted

@ Geozee the chef: ne mogu da sviram bos, mnogo mi teže pada pedala :P

Hvala na podršci svima!

Evo nova najava:

hcmc07jq5.jpg

24.03. Pančevo, Studio 21, negde oko 22h:

Hitamen

Fullšpajz

Noizblid

Reflekšns of internal rejn

Bullet For My Vajolent Čepter

Ko hoće sa nama u Pančevo u subotu biće organizovano okupljanje i "idenje" vozom pa se javite, već ima dosta ljudi koji idu a idemo da pijemo, sviramo i da se zezamo naravno :pivopije:

Posted
Ko hoće sa nama u Pančevo u subotu biće organizovano okupljanje i "idenje" vozom pa se javite, već ima dosta ljudi koji idu a idemo da pijemo, sviramo i da se zezamo naravno :pivopije:

dolazite vozom???!!!! joj ljudi bre, onda se pripremite za kashnjenje voza od barem 30min + moguce otkazivanje polazaka ;)

bolja varijanta vam je bus, hvatate ga kod panchevachkog mosta ;) redovan je (na svakih po' sata) i jeftiniji od voza (celih 5 dinara) :)

Posted
@ Geozee the chef: ne mogu da sviram bos, mnogo mi teže pada pedala :P

Hvala na podršci svima!

Evo nova najava:

hcmc07jq5.jpg

24.03. Pančevo, Studio 21, negde oko 22h:

Hitamen

Fullšpajz

Noizblid

Reflekšns of internal rejn

Bullet For My Vajolent Čepter

PUT ON YOUR MOSHing shoes and DANCE!!!!

Posted

o daaaa :rockdevil: park je :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

4 najsmornije godine u gOvnaziji smo blejali tamo :pivopije: samo sada su tu izgradili neko dechije igralishte, pa je jedino krug sa sedalima ostao za bleju :(

Posted
Al nocu nema dece... pa moze i da se ljulja i spushta niz tobogan, narocito posle par flashica...!:)

Pogledajte samo Micheal Jacksona :mhihi:

Posted

Ma onaj park je keva!! Pre dve nedelje sam svirao u Pančevu sa svojim metalcima i toliko se razbio u tom parku da sam se raspao za bubnjem! :bigblue: Al' šta ću, nisam mogao da odolim Becks-u od 46 dinara u staklu :icon_ne: Sve jedno, to mi je bilo za nauk za ubuduće da nikada više u tom parku ne popijem više od 10 piva pred svirku u Studiju 21 pa tako da sada u subotu neću :udri:

Posted
Ma onaj park je keva!! Pre dve nedelje sam svirao u Pančevu sa svojim metalcima i toliko se razbio u tom parku da sam se raspao za bubnjem! :bigblue: Al' šta ću, nisam mogao da odolim Becks-u od 46 dinara u staklu :icon_ne: Sve jedno, to mi je bilo za nauk za ubuduće da nikada više u tom parku ne popijem više od 10 piva pred svirku u Studiju 21 pa tako da sada u subotu neću :udri:

Da, ova varijanta je obichno, ali pazi ogradjujem se, OBICHNO, bolja posle svirke... i ja sam imala par iskustava sa improvizovanjem teksta posle slichne kolichine piva... :rockdevil: tako da... chim se zavrshi svirka, JURISH NA PARKIC :da: !!!!!

Posted
A jel ima tamnih kutaka u parku za plakanje? :)

ahahhahaha

Organizovacemo nesto kod ljuljaski :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Al ne zaboravite maskaru to su :pravila: