Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa to je i cilj na ovakvim svirkama. U ostalnom ja mogu da se kladim da sada u petak 18.05. na Akademiji neće biti 5% ljudi koji su bili sada 11.05. u SKC-u! Jel su to dve skroz različite publike, sada je bio metal a u petak će biti pretežno čist HC. You gotta win them all :)

Cheers pa se vidimo u petak...ko dođe naravno :rolleyes:

Posted

eh koliko bi ja cesce isao na svirke da imam vise love... posto planiram da idem na WOA (sem ako mi sledeceg dana nije neki kolokvijum), necu moci i na to da idem.... 'bes ga...

Posted

Uprkos ogromnoj zelji da vas cujem sinoc, nisam mogla da ustanem iz kreveta, jer sam mrtva bolesna... :sad::mrtav:

Nadam se da cu vas u najskorije vreme (mozda vec sa Tibiom) slusati opet! :pivopije:

Posted

Podsetnik: :mhihi:

Violent Chapter večeras svira na Akademiji sa tibiom poslednji put u Beogradu u ovoj "sezoni". Posle dugo vremena sviraćemo full repertoar (10-ak pesama sa jednom full novom i naravno jednom obradom) i posle toga nas nema do oktobra.

Veliki pozdrav i hvala svima koji su nas podržali ove prve godine našeg postojanja, posle ovoga večeras vidimo se na jesen ponovo sa još novijim pesmama i snimcima.

:meshuggah:

Posted (edited)

jA SAm tek sad videla ovu temu ovde :D

svirkica je bila sjajna.. iako nisam celu odlushala

ali onaj deo koji sam chula je bio ODLICHan

uostalom kao i uvek ;)

WC :rockdevil::mhihi::razz:

Edited by Ms.Kittie
Posted
Iako već ostavih utisak na temi o certu u demiji, eto da pohvalim bend i na njihovoj temi. :bigblue: Bila sam prijatno iznenađena kada sam vas čula 1. juna. Dobri ste, samo tako nastavite! :pivopije:

jA SAm tek sad videla ovu temu ovde :D

svirkica je bila sjajna.. iako nisam celu odlushala

ali onaj deo koji sam chula je bio ODLICHan

uostalom kao i uvek ;)

WC :rockdevil::mhihi::razz:

Hvala!

Bila je xtra svirka, steta sto je bilo malo ljudi, ipak se nema prilika cuti tako dobar bend kao sto je Tibia cesto

• 4 weeks later...
Posted

Evo jedno iznenadjenje za tople dane, snimak sa svirke sa Tibie na youtube-u.

U pitanju je poslednja pesma iz nase radionice.

Uzivajte.

Inace pocele su pripreme za snimanje albuma, koji ce se najverovatnije snimati u avgustu, tako da za jesen mozete da ocekujete album.

Pozdrav!

• 1 month later...
Posted

Ah we're back in business :rolleyes: U petak sviramo u Beloj Crkvi na nekom festu, taman malo da pobegnemo iz Bg-a. Zavolesmo Sentu i Vojvodinu konkretno od snimanja albuma pa eto taman sad. Inache album je snimnljen, chekamo da se zavrshi mastering i postprodukcija pa ce da padne neki promo sa 3-4 pesme za pochetak. A za album ima da se otelimo dok izadje :surprised: Anyway eto i mi da se javimo ponovo...

Alexa i VC