alek(sa) Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Biće večeras, planirano jedan cover po svirci Quote
dr NIK@ Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 vi bre imate svirke na svakih nedelju dana Quote
fatdzo Posted May 13, 2007 Author Report Posted May 13, 2007 vi bre imate svirke na svakih nedelju dana Šta ćeš kad smo popularni Quote
dr NIK@ Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 sta vas briga... bar cete do jaja da se uvezbate na stage-u. Quote
alek(sa) Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Pa to je i cilj na ovakvim svirkama. U ostalnom ja mogu da se kladim da sada u petak 18.05. na Akademiji neće biti 5% ljudi koji su bili sada 11.05. u SKC-u! Jel su to dve skroz različite publike, sada je bio metal a u petak će biti pretežno čist HC. You gotta win them all Cheers pa se vidimo u petak...ko dođe naravno Quote
dr NIK@ Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 eh koliko bi ja cesce isao na svirke da imam vise love... posto planiram da idem na WOA (sem ako mi sledeceg dana nije neki kolokvijum), necu moci i na to da idem.... 'bes ga... Quote
fatdzo Posted May 16, 2007 Author Report Posted May 16, 2007 Dolazimo da moshujemo... To se ceni Quote
ALEXIE_AIC Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Uprkos ogromnoj zelji da vas cujem sinoc, nisam mogla da ustanem iz kreveta, jer sam mrtva bolesna... Nadam se da cu vas u najskorije vreme (mozda vec sa Tibiom) slusati opet! Quote
alek(sa) Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Podsetnik: Violent Chapter večeras svira na Akademiji sa tibiom poslednji put u Beogradu u ovoj "sezoni". Posle dugo vremena sviraćemo full repertoar (10-ak pesama sa jednom full novom i naravno jednom obradom) i posle toga nas nema do oktobra. Veliki pozdrav i hvala svima koji su nas podržali ove prve godine našeg postojanja, posle ovoga večeras vidimo se na jesen ponovo sa još novijim pesmama i snimcima. Quote
Liquid Diamond Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Iako već ostavih utisak na temi o certu u demiji, eto da pohvalim bend i na njihovoj temi. Bila sam prijatno iznenađena kada sam vas čula 1. juna. Dobri ste, samo tako nastavite! Quote
Boe. Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 (edited) jA SAm tek sad videla ovu temu ovde svirkica je bila sjajna.. iako nisam celu odlushala ali onaj deo koji sam chula je bio ODLICHan uostalom kao i uvek WC Edited June 10, 2007 by Ms.Kittie Quote
fatdzo Posted June 12, 2007 Author Report Posted June 12, 2007 Iako već ostavih utisak na temi o certu u demiji, eto da pohvalim bend i na njihovoj temi. Bila sam prijatno iznenađena kada sam vas čula 1. juna. Dobri ste, samo tako nastavite! jA SAm tek sad videla ovu temu ovde svirkica je bila sjajna.. iako nisam celu odlushala ali onaj deo koji sam chula je bio ODLICHan uostalom kao i uvek WC Hvala! Bila je xtra svirka, steta sto je bilo malo ljudi, ipak se nema prilika cuti tako dobar bend kao sto je Tibia cesto Quote
fatdzo Posted July 12, 2007 Author Report Posted July 12, 2007 Evo jedno iznenadjenje za tople dane, snimak sa svirke sa Tibie na youtube-u. U pitanju je poslednja pesma iz nase radionice. Uzivajte. Inace pocele su pripreme za snimanje albuma, koji ce se najverovatnije snimati u avgustu, tako da za jesen mozete da ocekujete album. Pozdrav! Quote
alek(sa) Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Ah we're back in business U petak sviramo u Beloj Crkvi na nekom festu, taman malo da pobegnemo iz Bg-a. Zavolesmo Sentu i Vojvodinu konkretno od snimanja albuma pa eto taman sad. Inache album je snimnljen, chekamo da se zavrshi mastering i postprodukcija pa ce da padne neki promo sa 3-4 pesme za pochetak. A za album ima da se otelimo dok izadje Anyway eto i mi da se javimo ponovo... Alexa i VC Quote
Recommended Posts