Imrahil Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Ima 7 ukupno, cetvrti i peti deo su podeljeni u 2 knjige (barem u izdanu Alnari-ja). Nego, jel zna neko sta ce Alnari sledece od Kinga da objavi?
Nestvarna Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Ne pise nista u "U pripremi"...Moguce da ce to biti Duma key...Ja bih volela Firestater
RNA Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 (edited) Ја од 1996. када сам гледао филм на ТВ-у прижељкујем "Tommyknockers". All last night and the night before Tommyknockers, Tommyknockers knocking to my door Прочитала Мрачну Кулу Није Лоше Топла Препорука С Моје Стране. Прочитала си целу? Ја сам данас узео последњи део, а риба на штанду ми каже да им је јуче стигао из штампарије. Edited October 22, 2008 by RNA
Ranis Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Прочитала си целу? Ја сам данас узео последњи део, а риба на штанду ми каже да им је јуче стигао из штампарије. jao kako si je upecao
Nestvarna Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Ma da...sad je ispao super dasa...Uzas. Je l' gledao mozda neko gledao "The dark half" koji je radio Romero?Je l' to jos jedna od onih prica o podeli licnosti?
Nestvarna Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 E da...Imam i nekih 50ak prica i knjiga na kompu na engleskom pa ko voli neka se javi
-Mare Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Iako je poceo Sajam knjiga pa je verovatno vecina i primetila ali izasla je zadnja Mracna kula Poslednja, as if nesto posle "Suzanina Pesma" ?
Nestvarna Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 (edited) Tu sam kupila na proslom SAjmu knjiga,znaci ostao je jos samo sedmi deo. Edited October 25, 2008 by Nestvarna
-Mare Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Takodje. Kako ti se cini knjiga? Sajam traje i sutra, or...?
RNA Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Ma da...sad je ispao super dasa...Uzas. Ја се нисам ни трудио. Питао сам зато што се последњи део појави пре неки дан, а можда је девојка прочитала енглеску верзију.
East Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Onaj upakovani za 1000 din? ja razmisljao dal da odvojim pare za IT ,zelim ga u kolekciji al ipak uzeh Kosingas i Najcrnju pticu
Imrahil Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 (edited) Upravo taj (doduse, ja ga platih 900), uzecu Kosingasa drugi put Edited October 27, 2008 by Imrahil
Nestvarna Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Je l' ima neko Maximum Overdrive koji je rezirao sam Stiven King?Svi se slazu da je gadan film (a i sama prica) dok je meni skroz blesav.Gledala sam ga kao klinka i cini mi se da sam ga videla medju diskovima od 99 din., ali sada stvarno ne mogu da nadjem ...Inace, gledala sam trailer za Talisman, ne deluje lose ali za Vrecu kostiju, ziva nisam...necu imati petlje da odgledam dok sa Bjuik 8 jedva cekam...bice to odlicna ekranizacija.
Nestvarna Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Samo, ocekivala sam sitnog klinju, a ne hibrida mada su uvek nekako gresili sa likovima.
Grob Bez Dna Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 jebem ti lebac, kakvo ruzno dete.
Imrahil Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Ocekivao sam i ja sitnijeg klinca, mada trailer deluje ok. Procitao "It", knjiga je odlicna, film su zasrali.
RNA Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 И тај? Трт, ја нисам читао књигу, али филм ми је био ОК. Сад се плашим да је прочитам, мада, као што рекох, књига је УВЕК боља.
Imrahil Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Previse je stvari promenjeno u odnosu na knjigu. Znam da se nesto mora promeniti, izbaciti i sl. Ali sta su sve izbacivali, menjali... strasno, jbm ti holivud...
RNA Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Упореди "Господара прстенова" књигу и филм. I rest my case... (What? No, I thought it was only a figure o speech. Case closed.)
East Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 s obzirom na godinu u kojoj je radjen film a i da sam ga gledao kao klinac prvi put a knjigu citao mnogo kasnije...meni je sasvim ok uradjen...doduse ja se od klovnova jezim gde god kad god...
Imrahil Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Aha, klovn je dobro odradjen RNA: "Gospodar Prstenova" mi je ok, iako i on ima dosta "mana", ali "It" je ocajno odradjen (bar po meni)
RNA Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Ја бих Питера Џексона обесио за јаја због сакаћења сценарија... Војска духова добија одсудну битку - иди бегај! И додатне сцене Аруене и она која спасава Фрода да би Лив Тајлер имала шта да ради... BURN!
Imrahil Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Ја бих Питера Џексона обесио за јаја због сакаћења сценарија... Војска духова добија одсудну битку - иди бегај! И додатне сцене Аруене и она која спасава Фрода да би Лив Тајлер имала шта да ради... BURN! Meni je najvise zasmetalo sto su ubacili scenu sa Selobom u treci deo (isti slucaj kao sa Aruenom, da bi Frodo i Sem imali sta da rade u trecem delu), pa onaj deo kad Faramir srece Froda i Sema, taj sa Aruenom koji spominjes...
Recommended Posts