Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ima 7 ukupno, cetvrti i peti deo su podeljeni u 2 knjige (barem u izdanu Alnari-ja).

Nego, jel zna neko sta ce Alnari sledece od Kinga da objavi?

Posted (edited)

Ја од 1996. када сам гледао филм на ТВ-у прижељкујем "Tommyknockers".

All last night and the night before

Tommyknockers, Tommyknockers knocking to my door

Прочитала Мрачну Кулу Није Лоше Топла Препорука С Моје Стране.

Прочитала си целу? Ја сам данас узео последњи део, а риба на штанду ми каже да им је јуче стигао из штампарије.

Edited by RNA
Posted
Прочитала си целу? Ја сам данас узео последњи део, а риба на штанду ми каже да им је јуче стигао из штампарије.

jao kako si je upecao :)

Posted

Ma da...sad je ispao super dasa...Uzas.

Je l' gledao mozda neko gledao "The dark half" koji je radio Romero?Je l' to jos jedna od onih prica o podeli licnosti?

Posted
Iako je poceo Sajam knjiga pa je verovatno vecina i primetila ali izasla je zadnja Mracna kula :D

Poslednja, as if nesto posle "Suzanina Pesma" ? :bigblue::bigblue::bigblue:

Posted
Ma da...sad je ispao super dasa...Uzas.

Ја се нисам ни трудио. Питао сам зато што се последњи део појави пре неки дан, а можда је девојка прочитала енглеску верзију.

Posted

Onaj upakovani za 1000 din? ja razmisljao dal da odvojim pare za IT ,zelim ga u kolekciji al ipak uzeh Kosingas i Najcrnju pticu

• 1 month later...
Posted

Je l' ima neko Maximum Overdrive koji je rezirao sam Stiven King?Svi se slazu da je gadan film (a i sama prica) dok je meni skroz blesav.Gledala sam ga kao klinka i cini mi se da sam ga videla medju diskovima od 99 din., ali sada stvarno ne mogu da nadjem :(...Inace, gledala sam trailer za Talisman, ne deluje lose ali za Vrecu kostiju, ziva nisam...necu imati petlje da odgledam dok sa Bjuik 8 jedva cekam...bice to odlicna ekranizacija.

Posted

И тај? Трт, ја нисам читао књигу, али филм ми је био ОК. Сад се плашим да је прочитам, мада, као што рекох, књига је УВЕК боља.

Posted

Previse je stvari promenjeno u odnosu na knjigu. Znam da se nesto mora promeniti, izbaciti i sl. Ali sta su sve izbacivali, menjali... strasno, jbm ti holivud...

Posted

Упореди "Господара прстенова" књигу и филм. I rest my case... (What? No, I thought it was only a figure o speech. Case closed.)

Posted

s obzirom na godinu u kojoj je radjen film a i da sam ga gledao kao klinac prvi put a knjigu citao mnogo kasnije...meni je sasvim ok uradjen...doduse ja se od klovnova jezim gde god kad god...

Posted

Aha, klovn je dobro odradjen :da:

RNA: "Gospodar Prstenova" mi je ok, iako i on ima dosta "mana", ali "It" je ocajno odradjen (bar po meni)

Posted

Ја бих Питера Џексона обесио за јаја због сакаћења сценарија... Војска духова добија одсудну битку - иди бегај! И додатне сцене Аруене и она која спасава Фрода да би Лив Тајлер имала шта да ради... BURN!

Posted
Ја бих Питера Џексона обесио за јаја због сакаћења сценарија... Војска духова добија одсудну битку - иди бегај! И додатне сцене Аруене и она која спасава Фрода да би Лив Тајлер имала шта да ради... BURN!

Meni je najvise zasmetalo sto su ubacili scenu sa Selobom u treci deo (isti slucaj kao sa Aruenom, da bi Frodo i Sem imali sta da rade u trecem delu), pa onaj deo kad Faramir srece Froda i Sema, taj sa Aruenom koji spominjes...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...