John5 Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Posle podosta preslusawanja, zakljucujem da je owo sjajan album. Potpuno drugaciji, a Skoldu jos jedanput skidam kapu !!! Quote
Josif Visarionovič Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Menson je jos jednom dokazao da je genije u svom poslu...Album je odlican.Svaka cast Quote
oNe Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Meni se album uopste ne svidja. Pa daj ljudi, to smo vec culi od njega. Potpuno je nazadovao.... Quote
Sinstrel Posted May 5, 2007 Author Report Posted May 5, 2007 Sta smo culi? Ne znam za vas ali sam ja izgleda preskocio neki album posto mi je ovo prilicno novo. Quote
John5 Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 @ duruman U potpunosti se ne slazem sa tobom. Quote
Josif Visarionovič Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Ja bas mislim da je ovo nesto novo sto dosad nismo culi. Ovaj album je bio logican korak napred.Sto je stariji sve je veci genije... Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 kako je ovaj album jebeno ok. jedina zamerka bi bili na momente klinacki glupi stihovi, inace muzika je Quote
John5 Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Neki stihowi imaju mnogo dublje znacenje nego na prwi pogled...Ali ima i "klinackih" haha, slazem se Quote
Nightwing Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 kako je ovaj album jebeno ok. :da: mada fali po koja brza pesma Quote
Sinstrel Posted May 7, 2007 Author Report Posted May 7, 2007 Istina! Sve su mid tempo i to malo smara. Imam favorite! A to bi bili za sad: Heart-Shaped Glasses, They Said That Hell's Not Hot, Just a Car Crash Away, Evidence, Putting Holes In Happiness... uff dosta. Quote
Josif Visarionovič Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Meni je za sad najbolja heart shapped glasess.verovatno zato sto sam je prvu cuo i prirasla mi za srce.... Quote
Nightwing Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Imam favorite! A to bi bili za sad: Heart-Shaped Glasses meni je ta najbolja Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 meni je they said that hell's not hot trenutno najslusanija. Quote
John5 Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 Meni su najbolje: 1. The Red Carpet Grave/Putting Holes in Happiness 2. Evidence 3. They Said Hell's Not Hot 4. Just a Car Crash Away i ostale su odlicne, owe se malo izdwajaju Quote
oNe Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 glas mu je jednolican na svim pesmama, a produkcija je trebalo da bude ala Stiv Albini ali je ispala previse mutna. Ja svu muziku slusam iskljucivo na profesionalnim studijskim monitorima i tu se cuje dosta stvari koje inace obicni zvucnici uopste ne registruju. Prvo mi nedostaje malo elektronike i njegovih semplova jer je prelaz sa proslog albuma (koji je potpuno elektronski) na ovaj poptuno live nekako previse brzo dosao. Drugo, ne svidjaju mi se solaze na albumu koje su krajnje neivnentivne i zvuce kao da ih je neko smisljao za vreme snimanja. Trece, Manson peva jednu te istu pesmu kroz ceo album i intenzitet glasa mu je jednolican. Nedostaje mi njegovo deranje i malo vise energije u glasu - ovako je poptuno melanholican i depresivan i pocne da smara posle pete pesme. Cetvrto - nedostaju mi brze stvari - definitivno. Jedina koja je koliko - toliko brza je "Heart-Shapped Glasses". I finalno, ne vidim cemu tolika opsesija post-rockom i death-rockom na ovom albumu. Tacno se vidi da prati mainstream i da prilagodjava svoju muziku trenutnim retro remakeovima koji izlaze svakim danom. Ocekivao sam nesto mnogo ozbiljnije od njega, ovako je uradio identican album kao "Holly-Wood" samo bez uplitanja toliko elektronike i sa zivom svirkom u prvom planu. Definitivno iscekujem sledece izdanje u vidu remixa ovih pesama ili live snimka. Quote
Sinstrel Posted May 8, 2007 Author Report Posted May 8, 2007 Manson je ovaj put hteo da peva pa zato nema dranja (koje istina i meni nedostaje). Solaze i jestu licni izraz gitariste u odredjenom momentu a ne unapred osmisljena melodija koju je zapisao notama. Meni su solaze skroz na mestu. Brze pesme, kao sto vec rekoh, nedostaju. Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 bas zato mislim da ce sledeci album biti dosta brzi uz svega par balada. Quote
Sinstrel Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 http://74.52.167.50/media/vid.html Spot je glup. Verovatno najlosiji MM spot. Na stranu stranu sto su od pesme od 5 minuta napravili "eksplicitni" spot od 7 minuta. Ko dusu dalo za cenzuru i izbegavanje. Njah... Quote
DragonHeart Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Vidio sam taj spot sinoc i ono je uzas! Quote
Sandman Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Spot je stvarno za Ja mislim da on nikad nije ni zna da peva. Quote
negative creep Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 I on pomalo skrece u neki emo http://www.popboks.com/albumi/mmansoneatme.shtml Quote
Recommended Posts