mrtva Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 duruman drago mi je.. ev' nesht mozda vech vidjeno al' et..zanimljivo koliko je chika manson bad bad kitty cat.. http://www.johnnyleeclary.com/manson.htm pozdraww aurorche Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 haha, znam za ovaj link odavno odusevio me deo "WHAT YOU CAN DO TO STOP MANSON" :) Quote
GothicWraith Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 (edited) Ok, nisam mogla da se ulogujem neko vreme i o'ma' haos Koji ce beeeeeeeep Manson ovde ponovo? zato sto sam ja bio raspisao referendum demokratski na koji su ljudi pristali i izasli u dobrom broju (i koje sam malo pokrao kao svako demokratsko drustvo jer je masa glupa pa htela u avangardu da ga stavi). Jos samo da mi kazu kada je tacan datum izlasaka!! a taj MTV Dairy imam i nema nista toliko o tome kao taj antikr rivild. Ako neko ima i voljan je da prosledi neka mi se javi. Edited January 21, 2007 by GothicWraith Quote
GothicWraith Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 duruman drago mi je.. ev' nesht mozda vech vidjeno al' et..zanimljivo koliko je chika manson bad bad kitty cat.. http://www.johnnyleeclary.com/manson.htm pozdraww aurorche "..and true Goths..." hahaha trebao da stavi "troo" "Attention Manson Fans, Witches, Warlocks, Satanist, Hippies, Commies, and Perverts:..." komunisti!!!!!!!! AAAAAAAAAAHHAHAHAHAHAHHA!! ovom svaka druga rec 'pervert'.. :) Quote
John5 Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Taj lik je totalni debil, nemam rechi Odawno znam za link ali ste me dobro podsetili na njega. Mozes misliti, biwsi wodja Kju Kluks Klana ce da nekom popuje...Uzas. MM je za njega malo dete Quote
Duxa Deathroll Rising Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Ja stvarno ne znam sta radim na ovom topicu,zalutao sam slucajno... Ali sve u svemu...coveka bih ubio na mestu... Ne zbog izgleda,imidza i ostalog(sto smeta vecini ljudi) nego zbog foliranja i sticanja slave uz pomoc SMEEEEESNE muzike. sorry.necu da uvredim nikoga od vas obozavatelja. poz Quote
niking Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Ja stvarno ne znam sta radim na ovom topicu,zalutao sam slucajno... ni ja... bolje ovde da se i zavrsilo Quote
Dark Lady Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Manson je osoba koja se ne folira.Stvara dobru muziku,imidz manje-vise...Ali taj njegov kvalitet ne moze svako da vidi i razume... Quote
mrtva Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 duruman..bolje bi tebi bilo da te ja zamrachim.. eh' manson..pa meni se on uzivo i svidio zbog njegovog ludachkog imidza..mislim tko josh se usudio da izadje na stage u izbuzanim shtramplicama i nekom kesom da pokrije onu stvar..a sad kako je stariji ugurao se lipo u man suits..i oshishao kosicu..i manje se i shminka..a za mnoge i dalje lichi na klovna.. najvishe imam respect za choeka zbog nekih stvari kojim se bavi van muzichke scene.. iz this for real.. it can't be..can it..?.?.?. Quote
Simadin Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 duruman drago mi je.. ev' nesht mozda vech vidjeno al' et..zanimljivo koliko je chika manson bad bad kitty cat.. http://www.johnnyleeclary.com/manson.htm Meni se svideo onaj link http://www.christiangoth.com/ Hehe, kako umobolno Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 @twiggy aaaaa, ne verujem meni je prva asocijacija na tu sliku bio till lindemann u gay stilu tokom snimanja "mann gegen mann" Quote
Gospa na Sivcu Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Razvodi se Menson, Dita izjavila da se vaca kuci kasno pijan i drogiran Quote
GothicWraith Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 twiggy podseca me na MA eru taj karmin, ali sta j eovo. Otkud ti ova slika? Quote
Duxa Deathroll Rising Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Ladno slusate i postujete njegovu "muziku" zbog toga sta on radi iza scene i zbog njegovog imidza... svaka cast Quote
John5 Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Ladno slusate i postujete njegovu "muziku" zbog toga sta on radi iza scene i zbog njegovog imidza... svaka cast Ah, daleko od toga da ga slusam zbog imidza... Quote
mrtva Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 i rule i rule..sad svi da me poljubite u...........................................obraz.. (posebno wraith ti morash ) ama bwe ukucala u google marilym manson i ta mi slika prosto zapala za oko.. ahaha ev' shta che da mu se desi kad padne u depresiju i krene da se truje junk food.. http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=26492 Ladno slusate i postujete njegovu "muziku" zbog toga sta on radi iza scene i zbog njegovog imidza... svaka cast pantichu..prichala sam o njemu kao chovjeku VAN muzichke scene..poshtujem ga zato shto je prihvatio laveya..alo bwe znash li ti tko sam ja..ochito ne..hochesh da ti prospem mozak pa che ti bude jasno.. nisam uopshte govorila da se lozim na njegovu muziku zbog imidza..a plus muzika uopshte nema veze s tim shto sam napisala..muzika je muzika.. Quote
oNe Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 ...ajde dosta rapsrave! Ionako lik nije bas nesto preterano originalan ni sto se imidza tice a ni sto se tice muzike, tako da nije toliko ni vredan rasprava. On je samo jos jedno producentsko izdanje samo lepo vizuelno upakovano i nista vise od toga. Quote
John5 Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Ne bih se slozio ali namerno ne ulazim u dalje rasprawe...mi koji slusamo njegowe pesme cemo nastawiti to da radimo a ostali tutanj odawde Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Eat Me, Drink Me is Marilyn Manson's sixth studio album. The album is currently in production, with a likely release date in Spring (northern hemisphere), 2007. pizda im materina, znaci nista od februara Quote
Duxa Deathroll Rising Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Ma sve u svemu...kada zdravo razmislis,shvatices da je on samo jedan pozer koji pokusava da fascinira javnost...Ako je stvarno takav umetnik,zasto nije ostao underground?Pare rodjaci...i nemoj da se zaludjujemo...kao i svi,pare i popularnost... Ali iskreno da vam kazem...uspesan je u tom pozerstvu,jer pogledajte...pa mi ovde raspravljamo o njemu kao i ceo svet...a on je upravo to zeleo. pozdrav Quote
Slaytanic_sisteR Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 e koga je briga i ko vise gleda te fore-ovaj je zbog para ,ovaj jer je troo i voli to,ovaj jer mu zivot tezak,smrc ma daj super mu je muzika(o ukusima se ne raspravlja) ja ga ne kapiram kao jednog od tih sto se lozi da je on iskreni jea metalac nego pravi muziku zajebava se i zajebava druge dosadni ste Quote
niking Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Ako je stvarno takav umetnik,zasto nije ostao underground? ovo ej objasnilo Quote
Recommended Posts