oNe Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 i zasto je on uopste na temi gothic/electro/industrial kad svira nu-metal??? Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 pitaj sinstrela ako smes. Quote
Dark Lady Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Ma Manson je legenda...On je postigao popularnost i privukao paznju na ovaj ili onaj nacin...Boli njega kurac sta pojedini misle o njemu... Quote
mrtva Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 pitaj sinstrela ako smes. a sh'o ne bi smia da ga upita..pa k'a bonbonica izgleda..uopshte nije opasan.. il' zat shto je moderator..hiihi tko josh preza od modova.. ''Marilyn Manson is an alternative metal band based in Los Angeles, California, in the United States. Frequently termed "shock rock", the group's sound contains influences from heavy metal, industrial music, and glam. As a whole, Marilyn Manson is highly difficult to categorize as each album has a distinct and individual image and sound.'' Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 pa da, cist nwoahm/nu/metalcore Quote
Sinstrel Posted January 28, 2007 Author Report Posted January 28, 2007 Marilyn Manson tema ostaje ovde do daljnjeg. Quote
GothicWraith Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 i rule i rule..sad svi da me poljubite u...........................................obraz.. (posebno wraith ti morash ) ja naravno, pa ko ce drugi ako necu ja! i zasto je on uopste na temi gothic/electro/industrial kad svira nu-metal???jer me mrzelo da idem po ostalim podforumima i ovaj mi se svidja kao sto rekoh demokratskim izborima koje sam posteno pokrao je prebacena tema ovde sa avangarde. Marilyn Manson tema ostaje ovde do daljnjeg. Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Marilyn Manson tema ostaje ovde do daljnjeg. haha, ziv bio Quote
John5 Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Oh, pa ne dajte da zamre tema o Mr.Mannsonu Quote
Dark Lady Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Oh, pa ne dajte da zamre tema o Mr.Mannsonu Nece,ne brini... Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 samo ne smemo spamovati previse da je ne zakljucaju kao neprezaljeni nam tokio hotel Quote
m. Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 samo ne smemo spamovati previse da je ne zakljucaju kao neprezaljeni nam tokio hotel ovo je valjda sprd..kakve veze ti idioti imaju s mansonom? komercijalnost, mozda. bit mansona je sto ima kvalitetnu glazbu, koliko god iskomercijaliziranu. sto kazete na razvod sa lijpom ditom? Quote
niking Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 ne, nije sprd... ima veze toliko sto nam je to bila omiljena tema... Quote
John5 Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Jaadna tema sto kazete na razvod sa lijpom ditom? On wec nasao nowu Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 d, onu od 19 godina. citao sam to u kuriru jos pre 3 nedelje haha Quote
John5 Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Ima mu se, moze mu se Ccc, sta bih dao da dodje na Exit... Quote
Dark Lady Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Ima mu se, moze mu se Ccc, sta bih dao da dodje na Exit... A sta bih ja tek dala samo da provedem jedan dan s njim... Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 mislish,shta bi mu dala? volim neke njegove obrade,ali on mi je...recimo,bljak Quote
Sinstrel Posted February 5, 2007 Author Report Posted February 5, 2007 Pre dve strane je bila ta slika... Quote
Recommended Posts