mrtva Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Okeeej, pitao sam jer te zaista ne poznajem dowoljno sa foruma - kratko sam odje, wideo sam da si spominjala LaVeya i satanic bible, koju sam skoro procitao... eee nema frke..pa da ne vidjeh ja druge likove iz MM banda ovdi..sem tebe JOHN5.. so yea spooky kids are still here..znam da je bia dolazio neki lik pod nickom Marilyn Manson..al' je ubrzo izcheznuo.. a moj nick ima samo 50% veze s T.R..ostalo je od mame.. Quote
John5 Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Sto je lepo ispao LaVey na owoj slici :D Nego, da li znas gde ima da se nabawi mensonowa autobiografija Long hard road out of hell, na netu ili da li ima negde da se kupi ?!? Quote
Sinstrel Posted February 11, 2007 Author Report Posted February 11, 2007 Twiggy i Death-of-Art prestanite da se prozivate na ovoj temi! Imate pp za to, ako uopste ima potrebe za tim. Moracu da vas warnujem ukoliko nastavite, pa vas najljubaznije upozoravam da prestanete sa svadjom. Hvala! Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Sinstrel, prestani da pretis na ovoj temi! Imas pp za to, ako uopste ima potrebe za tim. Moracu da te warnujem ukoliko nastavis, pa te najljubaznije molim da prestanes. Hvala! ( ) @john5 imas u mamutu da kupis LHROOH, kosta 1200 kinti, cini mi se. Quote
Josif Visarionovič Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Pre nedelju dana sam kupio original Guns God And Government World Tour DVD. Sta reci,lik je lud,na koncertu sumnjam da bi se neko usudio da uradi to sto on radi.Koncert u Texasu,u pauzi izmedju pesama kaze ''We hate Texas'' i zapali Americku zastavu. Zapali sobu za sminku,pada u nesvest na koncertu,mlati jadnog bubnjara stalkom za mikrofon... Mada najvise kod njega mi se svidja sto je zavrsio pravni fakultet i predaje filozofiju.Inace zavrsio je profesionalno slikarstvo. Lepo je on jednom izjavio ''Covek treba da bude lud da bi bio pametan'' Quote
Sinstrel Posted February 11, 2007 Author Report Posted February 11, 2007 Mada najvise kod njega mi se svidja sto je zavrsio pravni fakultet i predaje filozofiju.Inace zavrsio je profesionalno slikarstvo. Za ovo prvi put cujem, ali 'ajde... Quote
John5 Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 @john5 imas u mamutu da kupis LHROOH, kosta 1200 kinti, cini mi se. Fala na informaciji Ja sam se izbedacio sto ne mogu da je nadjem nigde na netu jer sam mislio da u mamutu nema...Kad ono...Widi ti mamuta Za ovo prvi put cujem, ali 'ajde... I ja isto...A ja mnoogo znam o njemu tako da mogu da konstatujem da to neje istina... Mozda si ga pomesao sa Alice Cooperom ? Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Marilyn_manson Quote
mrtva Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Sto je lepo ispao LaVey na owoj slici :D Nego, da li znas gde ima da se nabawi mensonowa autobiografija Long hard road out of hell, na netu ili da li ima negde da se kupi ?!? lavey je shecer.. pa bwe uzmi si original knjigu..kod nas ovdi ima po knjizarama.. More exciting, perhaps, are the numerous pictures scattered throughout the pages, documenting such things as girlfriends and band landmarks, to the rarer, such as Manson with Anton Szandor LaVey. Quote
John5 Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 kod nas ovdi ima po knjizarama.. Ali ja nisam u priwatnom paklu kao ti Quote
GothicWraith Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 kad bre reko "we hate texas"? Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 @twiggy i ovde imaju samo originali. sreca pa nisu prevodili na srpski Quote
mrtva Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Ali ja nisam u priwatnom paklu kao ti hiihi shta da radim..da te uchlanim u privatni pakao.. jel itko chitao knjigu..kako vam se chini.. pony pony znam.. glupo sam se izrazila..mislila sam da je htio preko neta uzimat onu copiju znash shto se moze downlodowat knjiga..barem sam na jednom sajtu davnije ja tak vidila opciju..pa zato kazak da kupi original knjigu bolje je.. al' pazte ovdi ima dvi verzije jedna je only by Marilyn Manson..which is offered with a bonus chapter not included in the hardcover..a druga je Marilyn Manson & Neil Strauss koja je navodno editovana..haha da lele.. pogledajte ovdi ak vas zanima.... http://www.gnooks.com/discussion/marilyn+manson.html Quote
GothicWraith Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 mislim da ima i u platou u knezu knjiga. Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 ma ima u svim jacim knjizarama. Quote
John5 Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Onda cu, cim skupim kintu, da idem da qpim i procitam... Quote
Bata Trokrilni Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Jedan od mojih omiljenih muzičara, bez obzira na pravac u kome je, koji mi i nije baš omiljeni. Najviše volim album Hollywood, a pesme: The Nobodies, Sweet Dreams, Coma White, Coma Black, The Speed of Pain... Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 e ali znaci, nepisano je pravilo da je svakome, ali bukvalno svakome pre ili kasnije hollywoood omiljeni album. Quote
Sinstrel Posted February 28, 2007 Author Report Posted February 28, 2007 Meni bio od kad sam ga cuo! Quote
John5 Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 na hollywooodu ima jako puno zaista odlicnih pesama, Manson je bio pod uticajem Kolumbajna, swi su bili protiw njega, ceo album je jako mracan...19 do yaya pesama kao konacni proizwod Quote
Sinstrel Posted February 28, 2007 Author Report Posted February 28, 2007 Za novi album je najavio svega desetak pesama. U fazonu malo ali jebitachno. Quote
John5 Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Da...If I Was Your Vampire je naziw jedne pesme sa nowog albuma...Pesme ce mu biti dosta duze... Program Date City Country Venue Tickets 2007-MAY-28 MILAN ITALY MAZDA PALACE ON SALE 2007-MAY-31 PARIS FRANCE ZENITH-TOULON ON SALE 2007-JUNE-2 MURCIA SPAIN LORCA ROCK FESTIVAL ON SALE 2007-JUNE-4 LYON FRANCE HALLE TONY GARNIER ON SALE 2007-JUNE-5 PARIS FRANCE BERCY ROCK FESTIVAL ON SALE 2007-JUNE-9 DONNINGTON PARK ENGLAND DOWNLOAD FESTIVAL ON SALE 2007-JUNE-15 INTERLAKEN SWITZERLAND GREENFIELD FESTIVAL ON SALE 2007-JUNE-16 ALLEMAGNE GERMANY WOODSTAGE FESTIVAL ON SALE 2007-JUNE-17 PANNONIA FIELDS AUSTRIA NOVA ROCK ON SALE 2007-JUNE-22 NEUBIBERG GERMANY SOUTHSIDE FESTIVAL ON SALE 2007-JUNE-24 SCHEEßEL GERMANY HURRICANE FESTIVAL ON SALE 2007-JUNE-28 LEUVEN BELGIUM ROCK WERCHTER ON SALE 2007-JUNE-29 BELFORT FRANCE FESTIVAL EUROCKEENNES ON SALE 2007-JULY-1 BUCHAREST ROMANIA B'ESTIVAL ON SALE More dates to be announced Sa zwanicnog sajta Quote
^Suicide_Pony^ Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 do jaja, jedva cekam da cujem. mada su realno ispali seronje sto su najavljivali za prolece Quote
Recommended Posts