Sugar Overdose Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 ne bih da cepidlachim,ali zar ne bi trebalo da bude of sothern darkness,ipak se ne nalazimo na istoku ili bar south-eastern :/ Quote
behemoth Posted January 6, 2007 Author Report Posted January 6, 2007 shta ste svi digli toliku frku oko jebenog naziva kompilacije... fala kurcu da je neko rekao nesto pametno na owoj temi Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 hahahahha znaci kod da pare za ovaj disk majke mi nije normlan Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 jesi kupila Ovih dana kad me ne bude mrzelo da ide u grad Quote
Svarozic Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Bolji bi naziv bio Sons of Easter Darkness, originalnije je, zar ne? Quote
Little Butcher Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) Svi su se vec posrali na kompilaciju, a kapiram da je niko nije ni preslusao/pregledao... Nego bas cudno sto je vecina pesama vec objavljena, sto preko demo snimaka, tako i regularnih izdanja... ... zamisli kakva je to glupa kompilacija, cak sam i ja cuo za sve ove bendove, a Srbija ogromna zemlja i bas je tesko doci do nekih izdanja... mislim strasno... Nego kolika je cena CD-a? Mislim da bi bila prava perverzija da se ovo izdalo na ploci, ali jebi ga to su ovi supci iz REX-a, nemaju oni pojma! Edited January 7, 2007 by Little Butcher Quote
мать Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 450 a sto lazes postene ljude? 390 u felixu Quote
behemoth Posted January 7, 2007 Author Report Posted January 7, 2007 ja se izwinjawam na dezinformaciji.. Quote
Geozee Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) ... Edited January 7, 2007 by Kashmir Quote
Grobodan Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 anal mravojed mora da uradi pesmu sons of anal darkness,da podrzimo kult Quote
Geozee Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Samo nisu trebali bas tako da nazovu CD. Quote
RNA Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Svi su se vec posrali na kompilaciju, a kapiram da je niko nije ni preslusao/pregledao... Nego bas cudno sto je vecina pesama vec objavljena, sto preko demo snimaka, tako i regularnih izdanja... ... zamisli kakva je to glupa kompilacija, cak sam i ja cuo za sve ove bendove, a Srbija ogromna zemlja i bas je tesko doci do nekih izdanja... mislim strasno... Nego kolika je cena CD-a? Mislim da bi bila prava perverzija da se ovo izdalo na ploci, ali jebi ga to su ovi supci iz REX-a, nemaju oni pojma! Ja kapiram da je vise namenjena ljudima napolju za upoznavanje sa srpskom black metal scenom na jednom mestu. Quote
Little Butcher Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Slazem se sa tobom, meni je samo smesno svo ovo pljuvanje... Sem kompilacija koje je pravio Rakic na kasetama (mada ni to nisu bili samo srpski bendovi ), ja ne znam za drugu srpsku BM kompilaciju. Quote
RNA Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Daleko od toga da su na rakicevim kasetama bili samo srpski bendovi! Uostalom, ovde je vecina bendova koji su na kompilaciji relativno nova, pogotov napolju. Tu ce imena kao sto su May Result i The Stone posluziti za privlacenje mase, kako bi se culi i ostali bendovi. Quote
Svarozic Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Uostalom, ovde je vecina bendova koji su na kompilaciji relativno nova, pogotov napolju. Tu ce imena kao sto su May Result i The Stone posluziti za privlacenje mase, kako bi se culi i ostali bendovi. Bogumi, ja bih pre rekao da su za strance ovde sve novi bendovi, pa cak i The Stone, a May Result jos mnogo vise nego oni. Mi ovde ih znamo i cenimo, ali napolju oni nisu promovisani gotovo uopste. Kod The Stone se sad sa Folterom stvari krecu ka boljem, ali eno na njihovom sajtu ima link za intervju gde ih pitaju kako su zadovoljni svojim prvim albumom: Maglom! No, izdanje ce verujem (iako ga nisam video) doneti vise koristi nego stete za sve pretstavljene bendove i scenu uopste. Quote
RNA Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 To sto su ih pitali za prvi album je lenjost onog koji ih je intervjuisao da proveri biografiju i diskografiju benda. To se jednostavno zove AMATERIZAM! Quote
Apeiron Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Dve stvari bih samo rekao: 1. Ovakvu kompilaciju trebalo je izbaciti i ranije, ali bolje ikad nego nikad. Simbolizuje jedan deo nase istorije, ono sto se stvorilo na srpskoj black metal sceni od kad ista postoji, i samo debil moras biti pa to omalovazavati (ne prozivam nikog licno, govorim samo uopsteno). 2. Scream Until YU Like It je upoznala mnoge metalce sirom regiona sa srpskim bendovima, pocecu od sebe, za mnoge sam tad prvi put cuo. Steta sto nikad nije izasao drugi deo. Zakljucak je da apsolutno podrzavam ovakvo izdanje, i nadam se da ce nekima pomoci u promociji, mozda i u pronalasku izdavacke kuce ili sl. Quote
Шöне Мики Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 aboravih pitati sto je nisu nazvali "Sons Of Serbian Darkness", ali ajde... Zato sto bi to bio najgluplji naziv u istoriji naziva kompliacija...toliko mutav naziv ne bi dali ni neki mentoli iz Cilea koji nemaju pojma engleski jezik(lupam,mogu da budu i iz Przegrnca sto se mene tice ) a prave kompilaciju sa bendovima iz svoje ulice. Druga stvar,cekam ovo izdanje jos od aprila kada je prvobitno trebalo da izadje,i nabavljam ga cim se vratim u glavni grad...iako sam vecinu ovih bendova (njihove pesme) cuo -sto na demo snimcima,sto na albumima;kupicu disk,da podrzim trud...jebiga,i ja sam deo te scene. U svakom slucaju,ovako nesto nam je trebalo,i to odavno. Quote
Justin Case Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Glup naslov.... Kompilacija donekle ok... Svaka cast za maroth na kompilaciji... Quote
RNA Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Mislim da je to na neki nacin omaz njihovom pokojnom clanu. Quote
Recommended Posts