Little Butcher Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Maroth je dosta doprineo srpskoj BM sceni, jedan od retkih bendova koji je kapirao celu UG pricu, prava je stvar sto su na kompilaciji! Ja idem danas da je pazarim he he he, ali koja bi to perverzija bila da izadje na LP-ju, mada znam koliko je to neisplatljivo... Quote
RNA Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Mozda da je neko izda napolju, ovde nema gde da se odstampa. Ne postoji vise pogon za izradu ploca u zemlji Srbiji. Quote
Little Butcher Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Ma znam ja to, nego jebi ga jos uvek se ne mirim sa tim Ako ikada dobijem neki ogromni kes otvoricu taj jebeni pogon! Quote
D.E.A.D. Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Iako za ovo prvi put cujem podrzavam totalno, nebitno kakvog je naslova, samo kao sto neko vec pomenu na pocetku teme nema introitus-a na kompilaciji, a ipak su oni jedni od prvih sinova te istocnjacke tame! U svakom slucaju podrska! Quote
Apeiron Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Obrisao sam par postova, manje spama, vise price o kompilaciji! Recimo, kakav je cover? Quote
Shores Of Antartica Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Obrisao sam par postova, manje spama, vise price o kompilaciji! Recimo, kakav je cover? Nije preterano poseban. Vuk u snegu... Quote
Милица Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Vuk u snegu JESTE nesto posebno... (mozda ne u gomili black metal motiva, ali - nije to bez razoga black metal motiv ) Nisam videla disk, govorim uopsteno. Quote
Shores Of Antartica Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Vuk u snegu JESTE nesto posebno... (mozda ne u gomili black metal motiva, ali - nije to bez razoga black metal motiv ) Nisam videla disk, govorim uopsteno. Pa vuk jeste poseban ako svi pevaju o vukovima Nego fin je back diska, onaj pentagram sto je onako zabledeo nad pejzazom pod punim mesecom i ima i dosta dobru ljubicastu boju. Ajde videcu da skeniram disk pa da okacim da ljudi komentarisu. Quote
Vermis Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Steta sto nam je forum pun visoko obrazovanih strucnjaka iz ove oblasti koji nemaju sredstava i hrabrosti da ovo odrade bolje. Quote
Vlaja Buraz Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Ja cekam mp3 izdanje Sa bonus pjesmama? Quote
RNA Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Чу' са бонус песмама... са комплетном дискографијом свих бендова који су учествовали! Quote
voodoo_ Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 (edited) Eve ga cover: http://www.yu4you.com/items/sr/cd/item_3597.html Kao i obično, još jedan amaterski omot sklepan u Photoshopu, sa sve "drop shadow" efektom na slovima. Ljudi, ako već nemate smisla/iskustva za dizajn, onda napišite flomasterom na običnom papiru, isfotokopirajte i isecite, bilo bi više tr00. Jel vredi kupovati disk uopšte? Većinu bendova nikad nisam čuo i ne znam šta sviraju, zanima me jel slušljivo (kao Dimmu Borgir i Emperor recimo) ili je neko lo-fi struganje? Edited April 22, 2007 by voodoo84 Quote
walk Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Eve ga cover: http://www.yu4you.com/items/sr/cd/item_3597.html Kao i obično, još jedan amaterski omot sklepan u Photoshopu, sa sve "drop shadow" efektom na slovima. Ljudi, ako već nemate smisla/iskustva za dizajn, onda napišite flomasterom na običnom papiru, isfotokopirajte i isecite, bilo bi više tr00. Jel vredi kupovati disk uopšte? Većinu bendova nikad nisam čuo i ne znam šta sviraju, zanima me jel slušljivo (kao Dimmu Borgir i Emperor recimo) ili je neko lo-fi struganje? e jebiga!! The Stone , Maroth , Zaklan , Bethor, Oksanat , Interfector, May Result , Besomar , Simargal , Svartgren, Wolf's Hunger, P Liturgija. ako nisi cuo za ove bendove onda je ovo pravac koji se tebi ocigledno ne svidja! meni jako interesantna kompilacija a usput sam upoznao jos neke bendove , tj cuo! Quote
RNA Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Пф, чак и ја који блек не слушам у животу знам за све бендове на компилацији. Quote
Apeiron Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Пф, чак и ја који блек не слушам у животу знам за све бендове на компилацији. Пф, чак и ја који треш не слушам у животу знам за све бендове на компилацији. Sad ozbiljno, dobro je ovo izdanje, samo je mozda ipak trebalo poraditi malo na dizajnu i vizuelnom izgledu diska... Ovo je moglo biti Scream 2 izdanje, ali eto, vrlo verovatno da ce proci skoro nezapazeno. Quote
Valtiel Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Obicno se kaze da je bitan sadrzaj a ne forma. Mada pored "hiljadu" izdanja mesecno, mora se potruditi da se necim (uz kvalitet svirke) bode u oci potencijalnog slusaoca. Ovako bi se po omotu reklo da se radi o amaterima a ne o vrhu Srpskog black-a. Quote
Black desire Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Eve ga cover: http://www.yu4you.com/items/sr/cd/item_3597.html Kao i obično, još jedan amaterski omot sklepan u Photoshopu, sa sve "drop shadow" efektom na slovima. Ljudi, ako već nemate smisla/iskustva za dizajn, onda napišite flomasterom na običnom papiru, isfotokopirajte i isecite, bilo bi više tr00. Jel vredi kupovati disk uopšte? Većinu bendova nikad nisam čuo i ne znam šta sviraju, zanima me jel slušljivo (kao Dimmu Borgir i Emperor recimo) ili je neko lo-fi struganje? Aaa...volis Dragonforce, nije ovo za tebe... Quote
a Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Eve ga cover: http://www.yu4you.com/items/sr/cd/item_3597.html Kao i obično, još jedan amaterski omot sklepan u Photoshopu, sa sve "drop shadow" efektom na slovima. Ljudi, ako već nemate smisla/iskustva za dizajn, onda napišite flomasterom na običnom papiru, isfotokopirajte i isecite, bilo bi više tr00. Jel vredi kupovati disk uopšte? Većinu bendova nikad nisam čuo i ne znam šta sviraju, zanima me jel slušljivo (kao Dimmu Borgir i Emperor recimo) ili je neko lo-fi struganje? za takve nekro pedere uvijek ima drim tieter... kupi pa se nagledaj omota... cudi se malo... al se i divi... jebem mu kru jes dobro... uhhh... Quote
Recommended Posts