FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 A posto je ovo B.Thrower tema da se vratimo na b.t :)hehehe. Samo da kazem da intervju koji sam radio je odradjen sa Karl Willetsom i Jo Bench. Inace Jo Bench ne daje intervjue tako da od Nocturne-a uvek ekskluziva :)hahhaha. Quote
Џрк Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 A posto je ovo B.Thrower tema da se vratimo na b.t :)hehehe. Amin Quote
Grobodan Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 A posto je ovo B.Thrower tema da se vratimo na b.t :)hehehe. Samo da kazem da intervju koji sam radio je odradjen sa Karl Willetsom i Jo Bench. Inace Jo Bench ne daje intervjue tako da od Nocturne-a uvek ekskluziva :)hahhaha. Daje bre. Intervjue. Salim se,ma ja sam citao brdo intervjua sa njom.Pametna cica. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Nemam pojma ja videh neki intervju gde je Gawin Ward rekao da ne daje intervjue i da uopste ne zeli da bude u centru paznje kao pojedine metal pevacice itd. Nemam pojma... Quote
Grobodan Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 BOLT THROWER opet krecu na Evropsku turneju sa KATAKLYSM i GOD DETHRONED!!!Frubiiiiiiiiii................. Quote
Predator Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Pa bilo bi lepo da nas posete. Sve 3 grupe melju samo tako. Koji bi to odron bio... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Drugi deo turneje samo za Zapadnu evropu ... . 2007/08/09 mozda ako budu postojali.... Quote
Predator Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 O bedaka. Bas bi bio urnebes da svrnu momci. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Ih ja jos ne mogu da prezalim sto ih nisam odgledao "onomad" . Quote
Predator Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Bas bi bilo lepo da se odomace ovde. B.T. Kataklysm i God Dethroned ne zna se sta je bolje. Quote
kuruz Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Preslushah i ja ovu genijalnost.Sjajan je,bas me najvishe odushevljava. Quote
WoI Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Frubi jer ne postoji sansa da ih dovedete konacno? Quote
Angelystor Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Ja da sam Frubi uzeo bih magichni shtapic u udovoljio svim metalcima. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Frubi jer ne postoji sansa da ih dovedete konacno? Pa kad ih nismo doveli kada su svirali u januaru u Madjarskoj i Hrvatskoj necemo moci ni sad ! I zbog toga me dusa boli... Tj. mozemo ocekivati koncert kada snime sledeci album , a to ce biti ne pre 2008-e ((((((. I tako (((((. Jedan od mojih najomiljenijih d.m bendova Quote
WoI Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Ja da sam Frubi uzeo bih magichni shtapic u udovoljio svim metalcima. mi volimo frubija Ma dobro valjda cete ih dovesti jednom Quote
Prdonja Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Momci, iako volim Bolt Thrower, moram da priznam da su ispali losi momci... Odjebali su Gorefest za turneju u poslednjem trenutku... Bas su ispali cigani... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 gorefest uopste i ne zasluzuje bolje... Okupili se da uzmu jos malo kesa. I nije ih b.t prvi ispalio !!! Trebali su na turneju i zahtevali mnogo para za koncerte pa ih svi zivi odjebali , a oni mogu samo da pricaju i da mazu oci narodu . Nije B.T bend koji bi pao na taj nivo da im Gorefest bude predgrupa, uz duzno postovanje pedercicima . Quote
oʞɾoƃ Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Ja sam ih sinoc cuo prvi put na Headbangers Ballu i RAZVALILI SU MI BULJU!!! Bila je Cenotaph pesma... Citao sam o njima u Metal Hammeru, ali su napisali "agresivni battle metal" pa nisam obratio paznju... Ako je ono sto sam ja cuo battle metal onda sam ja Halloween i Hammerfall fan! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 (edited) Uzmi bolje Nocturne pa citaj nego metal hammer... Pa saznaj malo vise o cemu se zapravo radi :)hahaahh. Kaki crni battle metal ?! Edited May 2, 2006 by Frubi666 Quote
WoI Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 batlle metal To ko Turisas jso malo Daj bre zajebi.Taj casopis je retardirna jos od prvog broja To sto su im tekstovi o ratu ne znaci da tkao moze i muziak da im se zove u picku materinu Quote
Predator Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 "agresivni battle metal" Ovo je zapravo bilo smesno. Quote
Feniks . Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Boltthrower su jedni od najboljih death metal bendova, uvek sviraju isto ali je to odlicno. Quote
+Abigail+ Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Vidjeh da nije bilo mnogo price o 'Those Once Loyal'. Jedno od najboljih ostvarenja prosle godine, prepoznatljiv 'Throwerski' zvuk i tematika. Izdvojila bih 'Entranched' i 'The Killchain', koja me pocetkom veoma asocira na 'Cenotaph'. Uzivo su fenomenalni, ne razocaravaju ni u jednom aspektu, niti muzickom, niti kao ljudi, barem koliko sam uspjela progovoriti s njima u Zg-u. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Eh mene dusa i dalje boli sto nisam uspeo da izvadim jebenu vizu za madjarsku da ih gledam u pesti ((. Bice valjda prilike... Quote
Recommended Posts