Jump to content

Recommended Posts

Posted
A posto je ovo B.Thrower tema da se vratimo na b.t :)hehehe.

Samo da kazem da intervju koji sam radio je odradjen sa Karl Willetsom i Jo Bench. Inace Jo Bench ne daje intervjue tako da od Nocturne-a uvek ekskluziva :)hahhaha.

icon_smile.gif Daje bre.

Intervjue.

Salim se,ma ja sam citao brdo intervjua sa njom.Pametna cica.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted
Frubi jer ne postoji sansa da ih dovedete konacno?

Pa kad ih nismo doveli kada su svirali u januaru u Madjarskoj i Hrvatskoj necemo moci ni sad ! I zbog toga me dusa boli...

Tj. mozemo ocekivati koncert kada snime sledeci album , a to ce biti ne pre 2008-e sad.gif((((((. I tako sad.gif(((((.

Jedan od mojih najomiljenijih d.m bendova icon_sad.gif

Posted
Ja da sam Frubi uzeo bih magichni shtapic u udovoljio svim metalcima.

mi volimo frubija icon_mrgreen.gif

Ma dobro valjda cete ih dovesti jednom pivopije.gif

Posted

gorefest uopste i ne zasluzuje bolje...

Okupili se da uzmu jos malo kesa. I nije ih b.t prvi ispalio !!! Trebali su na turneju i zahtevali mnogo para za koncerte pa ih svi zivi odjebali , a oni mogu samo da pricaju i da mazu oci narodu icon_smile.gif.

Nije B.T bend koji bi pao na taj nivo da im Gorefest bude predgrupa, uz duzno postovanje pedercicima icon_smile.gif.

Posted

Ja sam ih sinoc cuo prvi put na Headbangers Ballu i RAZVALILI SU MI BULJU!!! Bila je Cenotaph pesma... Citao sam o njima u Metal Hammeru, ali su napisali "agresivni battle metal" pa nisam obratio paznju... Ako je ono sto sam ja cuo battle metal onda sam ja Halloween i Hammerfall fan!

Posted

batlle metal icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

To ko Turisas jso malo icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Daj bre zajebi.Taj casopis je retardirna jos od prvog broja icon_mrgreen.gif

To sto su im tekstovi o ratu ne znaci da tkao moze i muziak da im se zove u picku materinu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Vidjeh da nije bilo mnogo price o 'Those Once Loyal'. Jedno od najboljih ostvarenja prosle godine, prepoznatljiv 'Throwerski' zvuk i tematika. Izdvojila bih 'Entranched' i 'The Killchain', koja me pocetkom veoma asocira na 'Cenotaph'.

Uzivo su fenomenalni, ne razocaravaju ni u jednom aspektu, niti muzickom, niti kao ljudi, barem koliko sam uspjela progovoriti s njima u Zg-u.