+Abigail+ Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Bio je to odlican koncert. U jednoj noci Bolti, Malevolent, te Necrophagist. A i naziv turneje je bio veoma simbolican 'Those ALWAYS Loyal'. Jos jedna stvar koja me odusevila je to sto su Throweri insistirali na sto nizoj cijeni karata. Ulaz je bio oko 19,20 KM, sto je nekih 10 eura! Za ovakav dogadjaj to je i vise nego dzaba. Nadam se da ce ponovo doci negdje blizu, definitivno bih ponovo isla. Quote
WoI Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Ma bice prilike valjda majku mu i to kod nas da ih gledamo Quote
Predator Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 'The Killchain', koja me pocetkom veoma asocira na 'Cenotaph'. Zapravo pocetak je isti. Sami su rekli da su namerno to stavili tako da bi povezali pesme. U stvari ima jos jedna sa slicnim pocetkom...koja..izes ga. Quote
+Abigail+ Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Da, pocetak, ali taj pocetak i jeste najautenticniji za Cenotaph. :] A Powder Burns je jos jedna pjesma s slicnim pocetkom. Mozda meni licno njihova omiljena. Quote
Predator Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Da, pocetak, ali taj pocetak i jeste najautenticniji za Cenotaph. :] A Powder Burns je jos jedna pjesma s slicnim pocetkom. Mozda meni licno njihova omiljena. Tacno, cenotaph je jedna od njihovih najpoznatijih pesama. Svaka cast za Powder Burns al ako vec govorimo o Mercenary-u, hteo bih reci - No Guts, no Glory! Quote
darthmoog Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 ajde malo da ozivim temu sa onim glupim pitanjem: A koji vam je omiljeni album? Quote
Жвакић Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Ja imam 2 komaTa na cd-u koji mi je kod ortakinje vec 2 godine! Hocu ga natrag pa da ih preslusam! Quote
Grobodan Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 ajde malo da ozivim temu sa onim glupim pitanjem: A koji vam je omiljeni album? War Master,followed by poslednji. ali imajte na umu da nisam neki fan. Quote
darthmoog Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 meni The IV Crusade...ili warmaster...a nije ni for victory los...zajebano odluciti se ali The IV crusade mi je nekako najmracniji.. Quote
Angelystor Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 E za mene je to zaj'bano pitanje..rame uz rame na prvom mestu: "...For Victory", "War Master" i "Those Once Loyal"..odma tu iza i In Battle.. Quote
WoI Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 The IVth Crusade naravno jedan od najjacih dm album svih vremena i Honour Valour Pride Quote
darthmoog Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 ajd josh malo da ozivim temu... riffovi bolt throwera su toliko prosti da moze da ih skida gitarista bez ruku znaci svi su na isti fazon i svi se sastoje od hamerovanja jedne do druge zhice...vec vidim kako ce da izgleda sledeci album... Quote
darthmoog Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 dobro preterah ja malo...nisu toliko prosti...trebao mi razlog da ozivim temu...ustvari jesu prosti ali ti treba stravicna brzina da bi odsvirao neke od njih... Quote
Feniks . Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 U sustini, sve najbolje stvari su proste, u svemu. ne mislim samo na muziku... Quote
darthmoog Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 generalno...metallica je savrshen primer za to... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Si ti ozbiljan il se zajebavas !?!? Kad ovo neko odsvira/napravi neka mi se javi : Quote
darthmoog Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 world eater je verovatno najprostija pesma za sviranje...al ozbiljno...to je prva koju sam skinuo od njih...bar uvodni riff. ide beshe... 2222----2h3---3h5---5h7---3h5p3p2----2222 i iz pocetka obicno hamerovanje jedino su mi ovi pullovi bili malo zajebaniji ali uz vezbu i to se savlada....inace ja nemam pojma da sviram gitaru Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Pa zar je bitno da li je prosta pesma tj. riff ili ne ?! Fora je napraviti tako nesto dobro . Imas Trey-a pa ako volis izazove ti ga skidaj . Quote
darthmoog Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 pa zar nisi rekao iznad "ko odsvira ovo neka mi se javi"...ja odsvirao...jebote jeste genijalan riff,jeste prost...svi genijalni riffovi su prosti,tehnicki i predugi riffovi nikada ne ulaze u uvo... Quote
MudriPanj Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 ako ces svirati bolt throwere, glavno da imas dobre debele zice da ih mozes dauntjunovati koliko treba i gadan mastan zvuk a tezina je nikakva, oni su garant najlaksi dm za sviranje ...uz obituary i kojekakav sporiji old school a ne slazem se to za 'tehnicke i preduge rifove' ja bas takve gotivim i volim da pazljivo slusam, neki mi udju u uvo neki ne...kako koji...kako kome sta bi onda rekao za at the gates ili za death recimo? da su dosadni? Quote
darthmoog Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 naravno da ne...nisam mislio u tom smislu...mislio sam u mainstream-u...mada i to vishe nije isto... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 NAJVECI BEND NA SVETU !!!!!! "Thanks a lot to the 17,484 people who voted in the poll, it was very much appreciated! Poll results here. "As you know, this time we decided not to decline the Wacken Open Air offer as usual, but to have a poll and hear your views on it first-hand, before making our decision. Obviously we realized that a lot of people who would be voting would not necessarily be into BOLT THROWER, but we were very interested in the comments you would send. In the end we received hundreds of comments, and the huge majority confirmed what we were already thinking, that Wacken Open Air 2008 is not the right festival for BOLT THROWER. "We would like to thank the Wacken Open Air organizers for their very unique offer and wish them every success, and for those of you going to Wacken Open Air 2008, and who voted in favour of us playing there, we hope you have a great weekend. "We will soon be deciding and confirming which festival BOLT THROWER will be playing next summer. "Thanks again to all of you who participated in the poll." STA JE PICKE STIGO ZDRAVKO COLIC ?! )))))))))))))) ahaaahahhahhahahahhah JEBEM TI ! To je brate to ! Ovo ce biti VRHUNAC SVEGA !!! Quote
oʞɾoƃ Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 (edited) Ja glasao u svoje vreme Neka ih dovede neko u Smederevo, to je baš UG fest, onako, po njihovom ukusu Edited November 28, 2007 by gojko88 Quote
Recommended Posts