Drogarito Posted July 5, 2018 Report Posted July 5, 2018 pa da, kao i 90% "pevača" iz 80-ih koji su aktivni danas. Meni ovo deluje kao, neki random lik napisao komentar kako mu je sranje vokal da bi zatim to postalo mainstream i viralno :haha: :haha: :haha: Quote
Сале Posted July 5, 2018 Report Posted July 5, 2018 (edited) Па да али Карл није било ко већ 1 од најбољих дм вокала икада (додуше-био). Поредити његов вокал из периода док је бт постојао и активно радио са било којим другим певачем једнако је тешкој бласфемији. Edited July 5, 2018 by Сале Quote
kuruz Posted July 5, 2018 Report Posted July 5, 2018 pa da, kao i 90% "pevača" iz 80-ih koji su aktivni danas. meni on zvuči ubedljivo najlošije od svih matoraca koji su i dalje aktivni Quote
Сале Posted July 5, 2018 Report Posted July 5, 2018 Па управо то. Кад чујем онај мемориам просто ми је драго што су се бт распали јер не могу ни да замислим на шта би личио њихов потенцијални албум после доуз уанс лојал. Quote
HUMAN Posted April 18, 2019 Report Posted April 18, 2019 Zapravo dobra stvar, zvuči bolje nego bilo šta sa onog prošlog albuma koji mi bio jedan od najvećih promašaja, a da sam iole očekivao neki kvalitet! Čak i Karl zvuči (nešto) zdravije. Quote
Сале Posted April 18, 2019 Report Posted April 18, 2019 Да, није толко лоше ал опет досадно. Болт тровер за сиромашне. Quote
HUMAN Posted April 18, 2019 Report Posted April 18, 2019 Pa po difoltu to i jeste, ali me prošli baš smorio, za razliku od prvog koji je sasvim dobar Quote
Grobodan Posted April 18, 2019 Report Posted April 18, 2019 Ne zna se koji je dosadniji, a oni kao bonus stancaju kao ludi. Quote
Сале Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 (edited) Па сад, верујем да је бенд и замишљен да би неки бт поштоваоци могли да угасе тугу у некој таквој бт еманацији. По принципу, јбг кад нема пива добра је и кисела вода. Edited April 19, 2019 by Сале 1 Quote
azal Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 27 minutes ago, Сале said: јбг кад нема пива добра је и кисела вода. Quote
HUMAN Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 Ma bre odlična ova nova stvar, manje priče nego puštajte ovo, ionako ima mnogo nepotrebnije muzike koja se vrti na sve strane.. A evo i kako će omot izgledati Quote
Сале Posted April 19, 2019 Report Posted April 19, 2019 Смејурија од омота. Да не кажем да је јефтин цртеж у складу са музиком. Само још фали скелетор да искочи из ове јаме а тамо у позадини да видиш хи мена како јаше оног мачора и хита на мегдан овом злотвору. Quote
Сале Posted April 20, 2019 Report Posted April 20, 2019 Верујем да је хордак у том саркофагу и чека да буде васкрснут Quote
Milosh87 Posted June 21, 2019 Report Posted June 21, 2019 Evo ga novi Memoriam album http://rawkbawx.rocks/details.php?id=a9712cec0d890dedb8bf0191ed023bad8d379350 1 Quote
HUMAN Posted June 23, 2019 Report Posted June 23, 2019 Nakon dva preslušavanja morao sam da dodjem da nahvalim album. Mada će ovaj bend uvek pratiti epitet Bolt Thrower za siromašne, moram ipak da kažem da mi ovaj novi baš dobro legao za razliku od prošlog koji je bio baš totalni smor, takodje mislim da je bolji i od prvenca koji i nije bio tako loš.. Elem, ovaj iako nema na njemu nekih graundbrejking momenata, niti će uticati na dalji tok DM, zapravo najbolje pliva u jednostavnom, izvornom oldskul, pa čak ne ni toliko Death, koliko samom metalu, dakle dosta pamtljivih, čvrstih rifova, česte promene tempa (i taj čuveni BT gruv naravno), ali i nekih melanholičnih i melodičnih momenata se takodje mogu ovde naći. Najveći problem je i dalje Karlov glas, ali ne znam dal sam se već navikao ili pak ovde zvuči za nijansu jače/bolje, ali ipak ni doć onom starom.. Mislim da zaslužuje barem da mu daju šansu, pre svega oni zadrti oldskuleri, a mogli bi i ovi drugi malo da poslušaju kako se pravi zanimljiv, a opet (za današnje standarde) jako jednostavan album. Quote
Grobodan Posted June 24, 2019 Report Posted June 24, 2019 I meni ladno nije takav potop kao prethodna dva, a pustio sam ga cisto da se nasmejem malo. Konacno su se konsolidovali i snimili nesto bar da opravda imena koja stoje iza albuma. Quote
Сале Posted June 24, 2019 Report Posted June 24, 2019 Па ево и ја да кажем да није толко лоше. У односу на оно пре, ово је сад стварно боље, чак је и вокал ок али опет има баш смарачких момената. А и продукција је некако муљава. Quote
Recommended Posts