The Watchtower Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 http://www.metalblade.de/bt_player/ 2 nove pesme mogu da se slusaju. entrenched i salvo. pesmu su jebeno odlicne! Quote
The Watchtower Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 ovo ce def. biti top 10 of 2005. nemam album, al` ocekujem mnogo..... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Ja nisam mogao da izdrzim da sacekam album, pa sam preslusao ove dve pesme. Hm necu nista da pricam dok ne cujem ceo. samo cu reci da je ovo prejebeno dobro :)heheh. Quote
The Watchtower Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 pojavio sa novi (promo) album na netu, ali sa spikerom. Quote
Mixaylo Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Imaju prostu,sirovu ali perfektnu svirku.Najvise mi se svidja Spearhead. Quote
Angelystor Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Kazes sa spikerom? Nadjoh i ja na DC++u..al cu onda da sachekam malko da se pojavi valjana verzija.. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ja ne mogu da vam opisem koliko izcekujem novi album osecam da ce biti pokolj ! Quote
The Watchtower Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 (edited) Kazes sa spikerom? Nadjoh i ja na DC++u..al cu onda da sachekam malko da se pojavi valjana verzija.. imam pravu verziju sa bonusom! skinuo sa kt.com Edited November 21, 2005 by Evil Spirit Quote
Angelystor Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Oke, aje reci kakav je onda barem. Quote
The Watchtower Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 kakav je u odnosu na prosle albume, ne znam! nisam slusao prosle albume, sem war mastera. meni je album, koljacina!! fenomenalno. vokali extra, muzika vrh! ma jedan od naj dm albuma godine. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Meni se bas svidja evo sad ga slusam Quote
Angelystor Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Moracu malo da se reviziram, ali ovo najbolji DM album ove godine. Bez premca. Bez trunka dosade. Evropa > USA Quote
Џрк Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 nabavih i ja novi album.Standardno dobro,mada nista revolucionarno,ali ponavljam-odlicno.Mene je ipak najvise odusevio omot,tekstovi su prikazani kao neki natpiosi na spomenicima...strava....do-jaja Quote
The Watchtower Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 imam skeniran ceo booklet, i sve ostalo. prilicno lepo izgleda! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Bato kakva albumcina lebac ti. Malo jedino podseca na Mercenery, ali to samo dve pesme. Sve ostale je jebeno dobro, i mozda album na kome su najbolje odsvirani bubnjevi do sada. Razbijacina!!!! Quote
Џрк Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 imam skeniran ceo booklet, i sve ostalo. prilicno lepo izgleda! e pa o tome i pricam.Sigurno nemam original,a niti omot... Quote
Anоnymous Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Heh provalih skoro da dosta ljudi koji imaju Carcass - Reek Of Putrefaction CD u stvari imaju, umesto prvih 11 Carcass pesama (Genital Grinder, Regurgitation Of Giblets, Maggot Colony, Pyosisified (Rotten To The Gore), Carbonized Eye-sockets, Frenzied Detruncation, Vomited Anal Tract, Festerday, Fermenting Innards i Excreted Alive), ceo album Bolt Thrower - Realm Of Chaos...tragicno. Quote
Џрк Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Heh provalih skoro da dosta ljudi koji imaju Carcass - Reek Of Putrefaction CD u stvari imaju, umesto prvih 11 Carcass pesama (Genital Grinder, Regurgitation Of Giblets, Maggot Colony, Pyosisified (Rotten To The Gore), Carbonized Eye-sockets, Frenzied Detruncation, Vomited Anal Tract, Festerday, Fermenting Innards i Excreted Alive), ceo album Bolt Thrower - Realm Of Chaos...tragicno. Ja sam jedan od tih. Provalio sam da je to u stvari Bolt Thrower Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Heh provalih skoro da dosta ljudi koji imaju Carcass - Reek Of Putrefaction CD u stvari imaju, umesto prvih 11 Carcass pesama (Genital Grinder, Regurgitation Of Giblets, Maggot Colony, Pyosisified (Rotten To The Gore), Carbonized Eye-sockets, Frenzied Detruncation, Vomited Anal Tract, Festerday, Fermenting Innards i Excreted Alive), ceo album Bolt Thrower - Realm Of Chaos...tragicno. Sto tragicno ? Taman bolji bend slusaju . Quote
Grobodan Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Kurac bolji,da izvines na izrazu. Nego,nabavih i ja novi album.Nikad nisam bio neki extra fan,ali ovo im je extra dobar album,sigurno jedan od njihova 3 najbolja,uz War Master i IVth Crusade.Posebna pohvala za produkciju,koja je odradjena do jaja,svaki instrument se kristalno jasno cuje(bas deonice odvaljuju!).Sigurno mesto u Top 10 Death Metal albuma godine. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 (edited) Meni #1! World Eater samo vredi kao ceo Reek Of Putrefaction . Da li je nko ovde cuo za nas bend Svarog mozda??? Da li znate da im je Carcass bio predgrupa kada su svirali u Engleskoj!!!!!!! I ovo nije laz. Edited December 21, 2005 by Frubi666 Quote
Grobodan Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Seresh?Koje godine,bre? A za Svarog sam cuo. A sad slusam Autopsy,ako nekog zanima,a lepo mi. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Nisam siguran ali mislim da je bilo 89-90-91 tada je karkas izdao prvi album. I meni bilo cudno, ali sam onda proverio kod Djure i on mi potvrdio. Jos mi rekao da je karkas bio zivi raspad kaze tada nisu jos bili toliko iskusni. Nego da se vratimo na B.T ide li ko u pestu? Quote
Anоnymous Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Sto tragicno ? Taman bolji bend slusaju . Hmmmmm...ne postoji bolji bend od Carcass-a. Quote
Recommended Posts