Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

nabavih i ja novi album.Standardno dobro,mada nista revolucionarno,ali ponavljam-odlicno.Mene je ipak najvise odusevio omot,tekstovi su prikazani kao neki natpiosi na spomenicima...strava....do-jaja

Posted

Heh provalih skoro da dosta ljudi koji imaju Carcass - Reek Of Putrefaction CD u stvari imaju, umesto prvih 11 Carcass pesama (Genital Grinder, Regurgitation Of Giblets, Maggot Colony, Pyosisified (Rotten To The Gore), Carbonized Eye-sockets, Frenzied Detruncation, Vomited Anal Tract, Festerday, Fermenting Innards i Excreted Alive), ceo album Bolt Thrower - Realm Of Chaos...tragicno.

Posted
Heh provalih skoro da dosta ljudi koji imaju Carcass - Reek Of Putrefaction CD u stvari imaju, umesto prvih 11 Carcass pesama (Genital Grinder, Regurgitation Of Giblets, Maggot Colony, Pyosisified (Rotten To The Gore), Carbonized Eye-sockets, Frenzied Detruncation, Vomited Anal Tract, Festerday, Fermenting Innards i Excreted Alive), ceo album Bolt Thrower - Realm Of Chaos...tragicno.

Ja sam jedan od tih. Provalio sam da je to u stvari Bolt Thrower

Posted

Sto tragicno icon_smile.gif? Taman bolji bend slusaju icon_wink.gificon_cool.gif .

Posted

Kurac bolji,da izvines na izrazu.

Nego,nabavih i ja novi album.Nikad nisam bio neki extra fan,ali ovo im je extra dobar album,sigurno jedan od njihova 3 najbolja,uz War Master i IVth Crusade.Posebna pohvala za produkciju,koja je odradjena do jaja,svaki instrument se kristalno jasno cuje(bas deonice odvaljuju!).Sigurno mesto u Top 10 Death Metal albuma godine.

Posted (edited)

Meni #1!

World Eater samo vredi kao ceo Reek Of Putrefaction icon_smile.gif.

Da li je nko ovde cuo za nas bend Svarog mozda???

Da li znate da im je Carcass bio predgrupa kada su svirali u Engleskoj!!!!!!! I ovo nije laz.

Edited by Frubi666
Posted

Nisam siguran ali mislim da je bilo 89-90-91 tada je karkas izdao prvi album. I meni bilo cudno, ali sam onda proverio kod Djure i on mi potvrdio. Jos mi rekao da je karkas bio zivi raspad kaze tada nisu jos bili toliko iskusni.

Nego da se vratimo na B.T ide li ko u pestu?