Drogarito Posted March 9, 2017 Report Posted March 9, 2017 http://agoraphobicnews.com/interview_with_karl_willetts_of_memoriam_bolt_thrower.php Intervju sa Karl Willetsom, frontmenom Bolt Thrower-a / Memoriam-a :tehkista: :pivopije: 2 Quote
HUMAN Posted March 10, 2017 Report Posted March 10, 2017 Fino, mada mislim da te nije skontao sa onim poredjenjem sa AC/DC Quote
Grobodan Posted March 16, 2017 Report Posted March 16, 2017 Stigao Memoriam album http://www.mediafire.com/file/7vl0kpw7n5pi9cd/MFTF%28metalarea.org%29.rar 1 Quote
SkullKrusheR Posted March 16, 2017 Report Posted March 16, 2017 meni ovo super, a vi kako hoćete. 1 Quote
[Nocturno] Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Skinuo, preslusao - i meni ovo super, a vi kako hocete 1 Quote
Drogarito Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 More, opasniji je album nego što sam mislio. Jedino umeju da smaraju oni Zakk Wylde pinch harmonics. War rages on je jedan od najboljih rifova koje sam čuo u skorije vreme :tehkista: :tehkista: 1 Quote
HUMAN Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Ja došo da okačim, kad ono... hehehe Odličan na prvo slušanje, pravi naslednici majti Throwera, det metalu je trebalo jedno ovakvo izdanje, zaista moćno zvuči, jedino mi se ova Corrupted system malo izdvaja, mora da je Frank uticao na nju da zvuči tako punky. Ne znam da li je do ripa, ali mi deluje malo utišanije nego što bi trebalo. btw. ova godina počela baš jebački sa det metal izdanjima, pored onih silnih noviteta, ne znam šta pre da preslušam, Immolation, Lock Up, Sinister, Obućare, ovo.. Death to the world!!!! Quote
SkullKrusheR Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 ne znam šta pre da preslušam, Immolation, Lock Up, Sinister, Obućare, ovo.. venenum. 1 Quote
HUMAN Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 pored onih silnih noviteta, ne znam šta pre da preslušam Quote
Kumodraski Vo Posted March 17, 2017 Report Posted March 17, 2017 Ceka se novi cut up jebes to sve.. Quote
Grobodan Posted March 18, 2017 Report Posted March 18, 2017 Blah, podosadno mi ovo na prvih nekoliko slusanja, BT za siromasne fazon, mnogo mi i slick produkcija a Karl zvuci kao da je prehladjen. Slusacu jos ali prvi utisak mi nije sjajan. Quote
oʞɾoƃ Posted March 18, 2017 Report Posted March 18, 2017 tuga od albuma IMHO vokal zvuči kao da su ga dovukli pijanog u studio u 5 ujutru Quote
Karlo SE Posted March 19, 2017 Report Posted March 19, 2017 Vokal je skandal, ostalo mi se i dopada. 1 Quote
HUMAN Posted March 19, 2017 Report Posted March 19, 2017 Karl stvarno krš zvuči ovde, što je prava tuga s obzirom da mi je on sigurno medju pet naj det vokala ikad. Sam album inače odličan, mogla je još neka pesma da upadne, meni baš proleti kad ga preslušam (mada i logično, ima samo sedam numera) Quote
Drogarito Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 http://agoraphobicnews.com/memoriam_review.php review memoriamovog albuma, for the fallen 1 Quote
Жвакић Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 Послушао сам га и не делује лоше. Карл звучи истрошено, авај. Quote
Angelystor Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Dosta umoran i dosadan album koji realno niko ne bi ni stavio u rečenicu sa Bolt Thrower-om da nije Willetsa :] A čovek je možda najgori deo albuma, baš mu propalo zvuči vokal. Čulo se to i live na poslednjoj BT turneji, samo što u live scenariju i nije toliko izričito naglašeno, ali ovde kada ga baš jasno čuješ ne pomaže materijalu uopšte. Ako BT ikad izda nešto, kontam da će svakako Karl biti umešan, samo tamo imam nade u to da će riffovi biti kvalitetniji dovoljno da mi odvraća pažnju sa vokala, pošto ovde ne idu bolje od "solidan wannabe bolt thrower" riff. P.S. Smrt pinch harmonicsima. Quote
Demon Seed Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 Da se pridružim i ja, samo nečural harmonik bajo moj. Quote
kuruz Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 ode sve u materinu, sad će da se ukaže Jobara... Quote
Talvi Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 sreća pa Dobrokes nije tu ovih dana, on bi i audio priložio ali harmonicsi >>>>>>>>>> Quote
Recommended Posts