Grobodan Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Nego da se vratimo na B.T ide li ko u pestu? Njet.Nema se novaca. A zao mi je stvarno sto propustam ovo,svi bendovi sto sviraju su vr' ali jebiga... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 (edited) Hmmmmm...ne postoji bolji bend od Carcass-a. Ma cini ti se samo..... B.T vrh Englenske D.M scene ! TO Grave: jbg. ja jos nemam vizu nadam se da ce odobriti mame im ga , prosli put me odbili . Edited December 22, 2005 by Frubi666 Quote
Grobodan Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Sto,bre?Pa,punoletan si!Nisu valjda i oni poceli da zezaju za vize? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Brate ispusio sam za Exodus i Hypocrisy.... Trebala potvrda sa fax-a (nabavio) i neka potvrda da su ti roditelju u radnom odnosu, a ja to nisam imao i odbili su me. Sta da rade oni kojima roditelji ne rade nigde? Oni ne mogu da izvade vizu... jebeni madjaroni nemas pojma kako sam popizdeo! I to dan pred koncert a sve je bilo dogovoreno. Quote
Anоnymous Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Ma cini ti se samo..... B.T vrh Englenske D.M scene ! Ok, onda je Carcass vrh svetske Metal scene. Quote
Џрк Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Ok, onda je Carcass vrh svetske Metal scene. a Death je vrh Univerzuma,sve sa Marsom Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Ok, onda je Carcass vrh svetske Metal scene. Pa ne bi rekao jer vise ne postoje.... Dok B.Thrower uspesno jos svira i snima albume. I nisu se raspali kao pojedini bendovi kada je death metal bio na ivici propasti! Quote
Anоnymous Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Mozda i ne postoje, ali ih jos nijedan bend nije dostigao. Dakle i dalje su na vrhu. A Death, iako je veoma dobar bend, nije ni do kolena Carcass-u. Quote
Grobodan Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Frubi,ne slazem se sa tobom... OK je sve to,a gde je BT bio u periodu '94-'98?Tad beshe DM i nije bio nesto popularan,jel?A a i albumi iz tog perioda For Victory,Mercenary i nisu bas u rangu starijih radova i novog albuma,budi iskren i priznaj. I jos nesto,uvek cu ceniti bend koji zna kad treba da se raspadne i ostane u najlepsoj uspomeni,nego da guli kurac godinama na racun stare slave.Nadam se recimo da se Possessed i Carcass nikad nece skupiti.A sa druge strane,ima li lepseg primera za izrabljivanje stare slave od Sepulture i Slayera? Krang:Preslusaj novi album BT,mozda se prijatno iznenadis. Pozdrav svima. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 To Grave: Pa ne bih bas rekao, 4thcrusade i Mercenery su odlicni albumi, mozda cak i bolj nego In Batle . War MAster i R.O.C, mada to je sve sad subjektivno. Hocu da ti kazem da u tom periodu jedini bendovi koji su bili aktivni su Bolt Thrower, M.Angel,Cannibal Corpse, Dismember(death metal 95'e) i mozda jos par bendova i mislim da tim bendovima treba da se skine kapa, i da im se da orden bre! KAda je bilo najteze oni su uspeli da ostanu na nogama i to je razlog vise da ih cenimo, zar ne? Possessed je kult i oni nikada nece da se ponovo oforme. A sto se tice Carcass-a iskreno bend koji nikada nisam voleo, svaka cast njima, ali njihovih diskova na mojim policama NEMA! NE bi me cudilo da se oforme :)heehe. Quote
Anоnymous Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Carcass se nece oformiti. Steer nikada nece zasvirati za Carcass, a Carcass bez Steer-a nije Carcass. Bolt Thrower je ODLICAN bend, ali po meni je Carcass iznad svih. Cinjenica: nikada nisam voleo bendove kao sto su Morbid Angel, Cannibal Corpse, Suffocation, Monstrosity i sl. Jednostavno po meni nisu dovoljno dobri/precenjeni. Evropska DM scena je bila, jeste, i ostace najbolja. Quote
Grobodan Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Jasone,brate,sto trpas MA u isti kos sa CC,Suffocation i Monstrosity?Oni jesu odlicni bendovi,ali idu na ciste tehnikalije i brutalnost,a MA imaju toliko osecanja u pesmama...jednostavno,nivo vise. Frubi:Sto se albuma tice,to je subjektivno misljenje.Meni je Realm/War/IV vrhunac njihove karijere. A ti,kao da su '95 samo 5 bendova picili Death metal!!! Quote
Anоnymous Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Blah, Morbid Angel mi se nikada nije nesto previse svidjao...jednostavno ako od nekog benda ne mogu da slusam sve pesme, onda je taj bend za mene ispod proseka. Quote
Angelystor Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Novi album rastura..Dead Armour Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 (edited) Meni je najjaca Last Stand Of Humanity jebem li ti zivot. BTW. ovo sam morao da okacim jace je od mene : Edited December 24, 2005 by Frubi666 Quote
Grobodan Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Frubi,daj mi adresu. Album sa svakim slusanjem sve bolji i bolji.Uz Vader i Hate Eternal,iznenadjenje godine. Quote
Angelystor Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Mene BT nikada nije razocarao..a ovaj album mi je medju najboljim Thrower radovima. Quote
Џрк Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Mozda i ne postoje, ali ih jos nijedan bend nije dostigao. Dakle i dalje su na vrhu. A Death, iako je veoma dobar bend, nije ni do kolena Carcass-u. DA,da... mislim,stvarno ....pazi, necu da o tome polemisem ovde, ali tvoj stav je totalno subjektivan, bez cinjenica. Mislim, i ja obozavam Carcass, ali reci da mu najlegendarniji Death Metal bend njima nije ni do kolena je totalni klinacki i bez argumenata... Quote
Anоnymous Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Hmmm...that works both ways, pal. Reci da je Death najlegendarniji DM bend j takodje subjektivno. Osim toga da sam hteo da budem subjektivan rekao bih nesto tipa "Muzika je nastala kad se Carcass oformio, a zavrsila se 1996". Ovako, hmmmmislim da sam bio prilicno objektivan...cak mozda i vise nego sto treba. Quote
Mati Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 (edited) Ja volim da se ulogujem u ime 'mati' bez obzira sto sam Heavy Jerk. Drugim recima, opet drugi postuju sa mog kompjutera. Slobodno obrisati ovaj post. Edited December 26, 2005 by Mati Quote
Џрк Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Ne Jasone, pogledaj cinjenice. Ko je bio medju prvima ko je svirao Ekstremni Metal, mislim na vokalie zajedno sa muzikom? BAthory, Possessed i Death. Carcass, M. ANgel, Deicide, Corpsi i ostali su kasnije dosli. TOliko Quote
Anоnymous Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Aha, dobro, ako se trazi ko je prvi poceo, onda je su ti bendovi definitivno najbolji po tom pitanju. A ako se trazi najbolji bend svih vremena, onda je Carcass na prvom mestu. Najzad da se slozimo. Quote
Џрк Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Aha, dobro, ako se trazi ko je prvi poceo, onda je su ti bendovi definitivno najbolji po tom pitanju. A ako se trazi najbolji bend svih vremena, onda je Carcass na prvom mestu. Najzad da se slozimo. Amin Quote
Recommended Posts