Black Knight Posted May 13, 2002 Report Posted May 13, 2002 Da ne bih filozofirao nesto preterano ,sta mislite o ovom fantasticnom Power bendu??? Quote
King Diamond Posted May 13, 2002 Report Posted May 13, 2002 hehhehe meni jedan od najdrazih novi power bendova! U Edguy-u se nalazi jedan od najiteligentnijih ljudi (najvredniji je mozda bolja rec) u moru maldih power pevaca Tobias Sammet!! koji sada ima 22 godine (kao i cela postava Edguy-a) a vec su izdali 5 studiskih albuma! i jos je uradio solo projekat Avantasia (a svi znamo koliko je to DOBRO!!! 8O 8O ) inace omiljeni albumi od Edguy-a su mi Savage Poetry, Vian Glory Opera i Theater of Salvation , mada su svi izricito dobro (mozda mi se malo ne svdijad Kingdom of Madness ....) Quote
Black Knight Posted May 13, 2002 Author Report Posted May 13, 2002 Znam da je bila ova tema ali se nije proslavila,izgleda da nece ni sada. Vau citave tri poruke Quote
Feanor Posted May 13, 2002 Report Posted May 13, 2002 Vain Glory Opera je po meni najbolji album, mada pored njega imam samo jos Theater of Salvation i Savage Poetry koji su isto dobri. JAko dobar power metal bend u moru drugih. Eh, vec je bilo teme o njima, neznam sta bi se moglo vise kazati. Metal Opera (avantasia) je isto odlicna stvar. Quote
painkiller666 Posted May 13, 2002 Report Posted May 13, 2002 Savage Poetry je najbolji..mada ni vain glory nije los sta vise super je.... theater of salvation nisam da sansu....(nisam nesto preslusavao) tako da ne mogu da komentarisem sve u svemu fenomenalan bend Avantasia jebe kevu... Quote
azal Posted May 13, 2002 Report Posted May 13, 2002 ja volim Avantasiu najvise jer mi se nesvidja mnogo glas Tobiasa...pa mi je najlepse kad neko drugo peva njegove odlicne melodije. inace volim Edguy...odlican power metal. Omiljene pesme "Babylon" i "Until We Rise Again" Quote
Goblin Fanatic Posted May 14, 2002 Report Posted May 14, 2002 Od njih preslusah samo Mandrake ili kako god, koji mi nije mnogo prijao, jer sam u isto vreme posvecenicki slusala Shadow Gallery i S.Arcticu... Mozda bi mi neki drugi album vise prijao... Cula sam ja ranije par pesmica od njih koje su mi se bas dopale, ali albumi na kojima su one jos cekaju na red. Quote
Fallen Angels Posted May 15, 2002 Report Posted May 15, 2002 ja mislim da su i EDGUY i Avantasia super! Mada mi se maaalo vise svidja Avantasia Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 17, 2002 Report Posted May 17, 2002 JA NISTA NISAM CUO OD NJIH!!! Btw, cuo sam da je neko iz Gamma Ray (moje omiljene power grupice! ) u Edguy! Istina? Quote
azal Posted May 17, 2002 Report Posted May 17, 2002 JA NISTA NISAM CUO OD NJIH!!! Btw, cuo sam da je neko iz Gamma Ray (moje omiljene power grupice! ) u Edguy! Istina? ne ali se druze.....Gamma Ray zove njih Edgay a Edguy njih Ramma Gay azal Quote
Black Knight Posted May 17, 2002 Author Report Posted May 17, 2002 Da li se druze ili ne to ne znam,ali znam da vokal Edguy ima dosta slican glas Helloween-ovim vokalima. Quote
Simadin Posted May 18, 2002 Report Posted May 18, 2002 Da, Tobias me cesto podseti na Kiske-a...inace odlican bend Quote
King Diamond Posted May 18, 2002 Report Posted May 18, 2002 JA NISTA NISAM CUO OD NJIH!!! Btw, cuo sam da je neko iz Gamma Ray (moje omiljene power grupice! ) u Edguy! Istina? nije istina, ali su svirali zajedno na Avantasia-i! (pevali) Quote
painkiller666 Posted May 18, 2002 Report Posted May 18, 2002 stvarno .. na kojoj pesmi ???mislim kojoj pesmi avantasia Quote
azal Posted May 18, 2002 Report Posted May 18, 2002 stvarno ..na kojoj pesmi ???mislim kojoj pesmi avantasia Kai peva na "Inside" i "Sign of the Cross" Quote
King Diamond Posted May 19, 2002 Report Posted May 19, 2002 eto laza me preduhitrio... e jeste culi neku pesmu sa Edguy-eovog demo-a?? ja imam samo jednu Jester of the night koja je SAVRESENA!!! (uzeci u obzir da je sa dema i da su oni tada imali samo po 14-15est godina)!!! ako ima neko zainteresovan da je skine reci te pa cu je postavim 8) Quote
Feanor Posted May 19, 2002 Report Posted May 19, 2002 Jel na Avantasiji peva i David Defeis? Rekao bih da sam cuo njegov glas na dve pesme. Quote
Simadin Posted May 19, 2002 Report Posted May 19, 2002 eto laza me preduhitrio... e jeste culi neku pesmu sa Edguy-eovog demo-a?? ja imam samo jednu Jester of the night koja je SAVRESENA!!! (uzeci u obzir da je sa dema i da su oni tada imali samo po 14-15est godina)!!! ako ima neko zainteresovan da je skine reci te pa cu je postavim 8) POSTAVLJAAAAAAAAAAAAAJ! Quote
King Diamond Posted May 19, 2002 Report Posted May 19, 2002 Jel na Avantasiji peva i David Defeis? Rekao bih da sam cuo njegov glas na dve pesme. peva naravno i on 8) on peva na Serprents in Paradise i na The Tower pa pravo metal cudo ko se sve nalazi na albumu!!! Quote
хипербилирубинонемија Posted May 20, 2002 Report Posted May 20, 2002 imam sve od njih ali preporucio bih koji nemaju nishta da ne uzimaju arrows fly free album jer je live i jache se chuju aplauzi i zvizduci nego njihova fantastichna mjuza Quote
OceanSoul Posted June 25, 2002 Report Posted June 25, 2002 Edguy je fenomanalan Maki......ti kad poskidash te pesmice,da shaljesh OBAVEZNO:) Quote
Black Knight Posted July 27, 2002 Author Report Posted July 27, 2002 Napokon sam uspeo da nabavim jos neke stvarcie od ove fantasticne grupe i opet moram da prokomentarisem koliko su izvanredni. Ne mogu da verujem da Tobias ima samo 25 godina.Ipak to je stvarno malo za nekoga ko je imao toliko uzivo svirki,albuma i side projekata. Quote
Lorienne Posted July 28, 2002 Report Posted July 28, 2002 Mene Tobias malo nervira. Mozda zbog toga sto sam prvo cula kritike o njegovom nepostovanju publike za vreme gigova pa onda tek njegovo muzicko umece Quote
Aleara Posted July 28, 2002 Report Posted July 28, 2002 Obozavam Edguy. Svi albumi su stravicni, a mislim da je najbolji Savage Poetry (drugo izdanje). Tobias je legenda, tako mlad, lep, zgodan, talentovan Quote
Black Knight Posted July 28, 2002 Author Report Posted July 28, 2002 Mene Tobias malo nervira. Mozda zbog toga sto sam prvo cula kritike o njegovom nepostovanju publike za vreme gigova pa onda tek njegovo muzicko umece Ne znam odakle si to cula za nepostovanje publike??? Ja sam cuo suprotno da je totalno ok sto se tice nastupa i to bas od nekoliko ljudi koji su bili na svirkama.A takodje na njihovom forumu dosta ljudi hvali njegove nastupe. Sve u svemu TOBI RULEEEEEES Quote
Recommended Posts