Baal Posted December 17, 2002 Report Posted December 17, 2002 Sta se bre palite sa tim EdGuy-om kada oni samo obradjuju pesme legendi Helloween i dodaju neko njihovo sranje.U Avantasi-i pevaci se deru ko da hoce da nadglase jedan drugog!!!!!!!!!!!!! Quote
Elldamar Posted December 17, 2002 Report Posted December 17, 2002 Svidjaju mi se...mada...DEJA VU... Quote
Black Knight Posted December 18, 2002 Author Report Posted December 18, 2002 Sta se bre palite sa tim EdGuy-om kada oni samo obradjuju pesme legendi Helloween i dodaju neko njihovo sranje.U Avantasi-i pevaci se deru ko da hoce da nadglase jedan drugog!!!!!!!!!!!!! Koje su to pesme obradili ??? EDguy je nastao pod uticajem Helloween-a i normalno je da se s' vremena na vreme naleti na pesmu koja podseca na helloween ali nikako obradjuju. Sto se tice Avantasie tu ti mogu reci da pricas bezveze . Oba albuma su odradjena sjajno . Neverovatna prica i jos bolja muzika zajedno ostavljaju snazan utisak . E sad ako je tvoj ukus drugaciji tu je druga prica i nema sta da se pise vise o tome. Quote
Elderane Posted December 18, 2002 Report Posted December 18, 2002 AVANTASIA(1&2) JE ISTINSKO REMEK DJELO I O TOME NE TREBA NI RASPRAVLJATI.NAJBOLJA PJESMA OD EDGUY JE PHARAOH ,MENI LICNO . Quote
Baal Posted December 19, 2002 Report Posted December 19, 2002 Sta se bre palite sa tim EdGuy-om kada oni samo obradjuju pesme legendi Helloween i dodaju neko njihovo sranje.U Avantasi-i pevaci se deru ko da hoce da nadglase jedan drugog!!!!!!!!!!!!! Koje su to pesme obradili ??? EDguy je nastao pod uticajem Helloween-a i normalno je da se s' vremena na vreme naleti na pesmu koja podseca na helloween ali nikako obradjuju. Sto se tice Avantasie tu ti mogu reci da pricas bezveze . Oba albuma su odradjena sjajno . Neverovatna prica i jos bolja muzika zajedno ostavljaju snazan utisak . E sad ako je tvoj ukus drugaciji tu je druga prica i nema sta da se pise vise o tome. Nisu obradili, a koriste Helloween fore.Oni su odlicni muzicari znaci kao sto su pisali Kvalitet 100% Originalnost -1000% !!!!!!!! Quote
Baal Posted December 19, 2002 Report Posted December 19, 2002 Pitajte Moloch-a za misljenje, pa ce da vidite sta ce da vam kaze! Quote
Baal Posted December 19, 2002 Report Posted December 19, 2002 Pitajte Moloch-a za misljenje, pa ce da vidite sta ce da vam kaze! Quote
Black Knight Posted December 19, 2002 Author Report Posted December 19, 2002 Sta se bre palite sa tim EdGuy-om kada oni samo obradjuju pesme legendi Helloween i dodaju neko njihovo sranje.U Avantasi-i pevaci se deru ko da hoce da nadglase jedan drugog!!!!!!!!!!!!! Koje su to pesme obradili ??? EDguy je nastao pod uticajem Helloween-a i normalno je da se s' vremena na vreme naleti na pesmu koja podseca na helloween ali nikako obradjuju. Sto se tice Avantasie tu ti mogu reci da pricas bezveze . Oba albuma su odradjena sjajno . Neverovatna prica i jos bolja muzika zajedno ostavljaju snazan utisak . E sad ako je tvoj ukus drugaciji tu je druga prica i nema sta da se pise vise o tome. Nisu obradili, a koriste Helloween fore.Oni su odlicni muzicari znaci kao sto su pisali Kvalitet 100% Originalnost -1000% !!!!!!!! Ne bih se bas slozio sa ovim za originalnost . Naravno da nisu 100 % originalni ali jesu dovoljno da mozes da prepoznas da je Edguy u pitanju . Za razliku od Helloween-a imaju klavijature i time daju totalno drugaciji utisak. A i Tobi vuce malo na Kiske-a a malo na Dickinsona pa samim tim je specifican dosta. Quote
Black Knight Posted December 19, 2002 Author Report Posted December 19, 2002 Pitajte Moloch-a za misljenje, pa ce da vidite sta ce da vam kaze! Zasto bih cimao decka zbog takve gluposti ? "Dobro vece , Moloch mi treba" "E zdravo , ovde Black Knight sa yumetala , izvini sto ti smetam ali da li mi mozes nesto reci o originalnosti kod benda Edguy " "Aha dobro , aj zdravo " Mislim da je mnogo debilno. Quote
Elldamar Posted December 19, 2002 Report Posted December 19, 2002 Pitajte Moloch-a za misljenje, pa ce da vidite sta ce da vam kaze! Zasto bih cimao decka zbog takve gluposti ? "Dobro vece , Moloch mi treba" "E zdravo , ovde Black Knight sa yumetala , izvini sto ti smetam ali da li mi mozes nesto reci o originalnosti kod benda Edguy " "Aha dobro , aj zdravo " Mislim da je mnogo debilno. Quote
Baal Posted December 20, 2002 Report Posted December 20, 2002 A da pitam,u Avantasiji 2 koji su muzicari i pevaci? Quote
Black Knight Posted December 20, 2002 Author Report Posted December 20, 2002 A da pitam,u Avantasiji 2 koji su muzicari i pevaci? Eve ti njihov link prijatelju pa ces naci sve sto te interesuje http://www.tobiassammet.com/ , sem toga imas bas topic na ovom forumu vezano za Avantasiju 2 samo potrazi na sledecim stranicama. Quote
Baal Posted December 20, 2002 Report Posted December 20, 2002 Dobro,uzecu Avantasiju 2 da preslusam,nemojte da mislite da ja mrzim power.Ja bas obozavam metal i sve sto lici na metal!!!!!!!!!! Quote
Black Knight Posted December 21, 2002 Author Report Posted December 21, 2002 Dobro,uzecu Avantasiju 2 da preslusam,nemojte da mislite da ja mrzim power.Ja bas obozavam metal i sve sto lici na metal!!!!!!!!!! Ma opusteno nikog mi necemo da lincujemo. Samo smatram da nisi dovoljno preslusao EDGUY , opet tvrdim da nisu ni oni 100% originalni ali 50% min jesu. Ako ne nista barem su im textovi izvanredni. Quote
Simadin Posted December 21, 2002 Report Posted December 21, 2002 UUU rekoste da vam je omiljena PHARAOH? SVAKA CAST! DUgacka je, ali odlicna! Mocni rifovi, odlicne melodije, refren do jaja...NAJJACHA PESMA! Quote
Elderane Posted December 22, 2002 Report Posted December 22, 2002 Dobro,uzecu Avantasiju 2 da preslusam,nemojte da mislite da ja mrzim power.Ja bas obozavam metal i sve sto lici na metal!!!!!!!!!! SUDEĆI PO TVOJIM ODGOVORIMA,MISLIM DA ĆE TI SE SVIDJETI VIŠE OD PRVOG DIJELA.MNOGO JE ČVRŠĆI I AGRESIVNIJI. Quote
Riskitz Posted January 5, 2003 Report Posted January 5, 2003 Posle duzeg vremena,ponovo sam odlucio da preslusam Edguy (Theater Of Salvation i Mandrake),i mogu samo da kazem da mi sada zvuce mnogo bolje.I dalje mislim da nisu preterano originalni,ali imaju prepoznatljiv stil. a: Pharaoh je zakon. Quote
Baal Posted January 5, 2003 Report Posted January 5, 2003 Ljudi moram nesto da vam priznam.Pocela je da mi se svidja Avantasia II! Valjda zbog agresivnijeg nacina pevanja! Quote
|Metal Forever| Posted January 5, 2003 Report Posted January 5, 2003 Neslusam ih preterano ali dobri su Quote
SerbZmaj Posted January 12, 2003 Report Posted January 12, 2003 Svideli su mi se prvi put kada sam ih cuo.....a evo sada ih stalno pustam na poslu....... Quote
Riskitz Posted February 6, 2003 Report Posted February 6, 2003 Skoro sam nabavio tekstove Edguy-a, i mogu vam reci da sam prijatno iznenadjen. Dosta neobicno doduse, ali dobro. a: Quote
Kakashi Posted February 17, 2003 Report Posted February 17, 2003 Samo cu reci: This is the alien drum-bunny revenge. Resistance is futile!!! Quote
Black Knight Posted February 17, 2003 Author Report Posted February 17, 2003 He,he,he Elennore totalno je perverzna pesma he,he,he. Pogotovo onaj vokal na kraju hahaha. Quote
Recommended Posts