KinSlayer Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Upravo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 pre ces da nakacis virus preko LimeWirea nego preko rapida i torrenta Ja sam mislio da preko limewirea samo viruse i mozesh da pokupish Rapidshare iz d vej tu gou ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vainglory Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 (edited) Dobar je album...mnogo! Sta fali? Meni je bez obzira,veoma dobar!!!! Ne mora sad biti nesto bolji od ostalih, Bitno je samo da se moze slusati... Pesme su mi vise nego gotivne...Edguy je to ipak!!! Edited November 21, 2008 by vainglory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Ja sad bash slusham 'Nuclear Blast Allstars' i moram da kazem da mi je "Dirty Wings" bolja od 50% pesama sa "Scarecrow" i od 90% sa "Tinnitus Sanctus" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Dobar je novi album, dobar dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Ma da, samo ides na download i kraj. Al' ne moras skidati, dacu ti ja zajedno sa onim CD-om kog ti dajem vec par meseci. E ajde... ali da mi doneses!!!!!!! Javi mi kad dolazis... pre ces da nakacis virus preko LimeWirea nego preko rapida i torrenta Well...that's new!!! Hvala puno na ovoj informaciji!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vainglory Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Dobar je album... ...samo bi bilo dobro kad bi se pojavio jedan poput Hellfire Club-a, da su mu bas sve pesme jednako mocne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 mudro zboris. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Album mi je bolji od Avantazije bad 3 puta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 E,a kako to skidate preko rapidshare-a i torrenta? Preko OVOG sajta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Ja sad bash slusham 'Nuclear Blast Allstars' i moram da kazem da mi je "Dirty Wings" bolja od 50% pesama sa "Scarecrow" i od 90% sa "Tinnitus Sanctus" ... Ta pesma je fenomenalna... tako da i nije tesko da bude bolja od svih pesama sa pomenutih albuma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Kalendar za februar se prilicno popuniJo,a nas jos uvek nema nigde...((A specijalni gost na vecini koncerata je Matos...pa zaaaaaamislite pun Skc kako peva Sign of the cross Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 i nemojte da se nadate da ce biti beograda ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Kalendar za februar se prilicno popuniJo,a nas jos uvek nema nigde...((A specijalni gost na vecini koncerata je Matos...pa zaaaaaamislite pun Skc kako peva Sign of the cross Josh da Edguy mozhe da napuni SKC bilo bi lepo... nije da ja ne bih voleo to da vidim ali budimo realni... Josh su na prolece Kreator (jebesh kreator ELUVEITIE !) i HammerFall i josh neshto... tako da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vainglory Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 (edited) Docice valjda jednog dana,nadam se, ali to nece biti 2009 koliko mi se cini... Mozda bas nema toliko onih koji ih gotive... ...ali ih barem ima u nekom broju,i oni ce garant kupiti karte!!! Iz dana u dan sebi govorim:"docice oni,sigurno!" Mora to da se desi kad tad,jednostavno mora... Edited November 24, 2008 by vainglory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Ne bih da zvucim pesimisticno, ali mislim da je Edguy jedan od bendova koji u svetu vaze za popularne i jake bendove, i stoga drze solidnu cenu koju zahtevaju za svoje nastupe, a da kod nas sa tom cenom nema neke realne isplativosti dovoditi ih. Barem ne ukoliko nemash sponzore koji ce da pomognu finansiranje koncerata, a to se skoro nece ovde desiti rekao bih, za razliku od normalnog sveta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 E,jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Zar se nije pričalo da je "Rock The Nation" vršio pregovore da ih dovedu,i da je dogovor maltene već bio postignut? A i verujte da ih hoćemo videti nekada(moguće i vrlo uskoro)jer setite se novembra prošle godine,koncert je bio objavljen ali nije održan jer je prostor zauzet. Tako da,ima uslova i para da se dovedu,i verujte da će biti dovedini što pre. Inače,što se albuma tiče,solidan je,nije medju najboljima ali je sasvim solidan i slušljiv. Najviše mi se dojmi Ministry Of Saints koju vrlooo često slušam,ima mnogo zarazan refren. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Zar se nije pričalo da je "Rock The Nation" vršio pregovore da ih dovedu,i da je dogovor maltene već bio postignut? A i verujte da ih hoćemo videti nekada(moguće i vrlo uskoro)jer setite se novembra prošle godine,koncert je bio objavljen ali nije održan jer je prostor zauzet. Tako da,ima uslova i para da se dovedu,i verujte da će biti dovedini što pre. Inače,što se albuma tiče,solidan je,nije medju najboljima ali je sasvim solidan i slušljiv. Najviše mi se dojmi Ministry Of Saints koju vrlooo često slušam,ima mnogo zarazan refren. Tobi i Jens rekoshe da ima neshto sa Rock the Nationsom u vezi koncerta ovde, ali kao josh nishta nije bilo sigurno... kapiram da od toga na kraju nazalost nce biti nishta, ali sacekajmo mozda nas i iznenade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vainglory Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Hoce bre!!!! Moraju jednom doci!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 ja se tako nadam vec jedno 3-4 godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Samo se ti nadaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 taj fazon :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Dajte bre ljudi... Ne mora da to bude sl. god. ali, ja zaista drzim do toga da ce jednom da dodju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts