Kakashi Posted February 17, 2003 Report Posted February 17, 2003 He,he,he Elennore totalno je perverzna pesma he,he,he. Pogotovo onaj vokal na kraju hahaha. Znam. Genijalno. Ima li teorije da u skorije vreme smanjis potpis? Quote
Black Knight Posted February 17, 2003 Author Report Posted February 17, 2003 Ima li teorije da u skorije vreme smanjis potpis? Donno Quote
Toksa Posted March 3, 2003 Report Posted March 3, 2003 Obozavam EDGUY!! Po meni je reizdanje Savage poetry njihov najbolji album.Od pesama bih izdvojio Golden Dawn, Key To My Fate, Deadmaker,Out Of Control... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 3, 2003 Report Posted March 3, 2003 ED GUYYYYY RULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSS el znate mozda gde mogu da se nadju orginali kod nas Quote
Black Knight Posted March 4, 2003 Author Report Posted March 4, 2003 el znate mozda gde mogu da se nadju orginali kod nas Generalno nigde Quote
King Diamond Posted March 4, 2003 Report Posted March 4, 2003 ED GUYYYYY RULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSS el znate mozda gde mogu da se nadju orginali kod nas Edguy stvari (Vain Glory Opera, Savage Poetry, Mandrake, Kingdom of Madness i Theater of Salvation) mogu da se nadju kod mene! to jest mozes od mene da ih kupis za po 16 evra svaki! (naravno nove diskove bi dobio, zapakovane u celofanu i sve take zajebancije sto idu uz to) a postojale bi 2 opcije da ih dobijes. Prva kad posaljes pare mom burazeru u BGD ja mogu da ti ih posaljem iz USA (sto bi te kostalo jos po 1.5-2 evra za shipping iz USA po disku) ili fino sacekas kada ja dodjem nazad u YUGu i dobijes diskove postom ili ako budes dolazio u Beograd nadjemo se i ja ti dam diskove... pa sad ako si zainteresovan izvoli... Quote
Crusader Posted March 4, 2003 Report Posted March 4, 2003 ED GUYYYYY RULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSS el znate mozda gde mogu da se nadju orginali kod nas Edguy stvari (Vain Glory Opera, Savage Poetry, Mandrake, Kingdom of Madness i Theater of Salvation) mogu da se nadju kod mene! to jest mozes od mene da ih kupis za po 16 evra svaki! (naravno nove diskove bi dobio, zapakovane u celofanu i sve take zajebancije sto idu uz to) a postojale bi 2 opcije da ih dobijes. Prva kad posaljes pare mom burazeru u BGD ja mogu da ti ih posaljem iz USA (sto bi te kostalo jos po 1.5-2 evra za shipping iz USA po disku) ili fino sacekas kada ja dodjem nazad u YUGu i dobijes diskove postom ili ako budes dolazio u Beograd nadjemo se i ja ti dam diskove... pa sad ako si zainteresovan izvoli... Ma gde nalazis originale tako jeftino? Ovde u UK bez 20 evra (13 funti) nista nisi uradio, ako ne i 25! Jel preko interneta ili kako? Quote
King Diamond Posted March 4, 2003 Report Posted March 4, 2003 ED GUYYYYY RULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSS el znate mozda gde mogu da se nadju orginali kod nas Edguy stvari (Vain Glory Opera, Savage Poetry, Mandrake, Kingdom of Madness i Theater of Salvation) mogu da se nadju kod mene! to jest mozes od mene da ih kupis za po 16 evra svaki! (naravno nove diskove bi dobio, zapakovane u celofanu i sve take zajebancije sto idu uz to) a postojale bi 2 opcije da ih dobijes. Prva kad posaljes pare mom burazeru u BGD ja mogu da ti ih posaljem iz USA (sto bi te kostalo jos po 1.5-2 evra za shipping iz USA po disku) ili fino sacekas kada ja dodjem nazad u YUGu i dobijes diskove postom ili ako budes dolazio u Beograd nadjemo se i ja ti dam diskove... pa sad ako si zainteresovan izvoli... Ma gde nalazis originale tako jeftino? Ovde u UK bez 20 evra (13 funti) nista nisi uradio, ako ne i 25! Jel preko interneta ili kako? veze i poznanstva carobne su stvari mada vi englezi se ste skupi u bestraga!!! underground shop-ovi uglavnom... mogu i tebi da saljem diskove ako hoces?? Quote
Crusader Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 mogu i tebi da saljem diskove ako hoces?? Ne, ne, hvala na ponudi, ako budem nesto kupovao, kupovacu za letnji raspust pa cu ti reci tada na PP (za jedno 2 meseca). Quote
in_flames Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 dobar bend! videla sam ih uzivo, jako dobro! kao i tobias... Quote
Crusader Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 dobar bend! videla sam ih uzivo, jako dobro! kao i tobias... I ja! Gde si ih gledala? Ja u Budimpesti pre dve godine, zajedno sa Rhapsody, Amorphis, Amon Amarh i Pain od Salvation i jos neki nepoznati... Quote
Simadin Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 I ja! Gde si ih gledala? Ja u Budimpesti pre dve godine, zajedno sa Rhapsody, Amorphis, Amon Amarh i Pain od Salvation i jos neki nepoznati... 8O 8O 8O 8O 8O GLEDAO SI POS!?!?!? 8O 8O 8O 8O 8O You bastard! Quote
Crusader Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 I ja! Gde si ih gledala? Ja u Budimpesti pre dve godine, zajedno sa Rhapsody, Amorphis, Amon Amarh i Pain od Salvation i jos neki nepoznati... 8O 8O 8O 8O 8O GLEDAO SI POS!?!?!? 8O 8O 8O 8O 8O You bastard! pa, hmm, ne zalim se ako ti je uteha, tada sam tek pocinjao sa metalom i isao sam na koncert samo zbog Rhapsody-ja, i jedino sam njih ranije slusao pre koncerta, tako da se nisam nesto previse gubio uz POS (jel da da sam nezahvalan? ) ali tad sam ziveo u Budimpesti tako da mi nije bio problem da odem Quote
in_flames Posted March 7, 2003 Report Posted March 7, 2003 dobar bend! videla sam ih uzivo, jako dobro! kao i tobias... I ja! Gde si ih gledala? Ja u Budimpesti pre dve godine, zajedno sa Rhapsody, Amorphis, Amon Amarh i Pain od Salvation i jos neki nepoznati... Isto u Budimpesti, ali prosle godine na Pepsi Sziget-u. Ja sam isla zbog Amorphis. hehe Quote
Kai Hansen Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 Jedna od najboljih power metal grupica.Tobijas je stvarno genije.Po meni novi Kai Hansen Quote
Riskitz Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Jedna od najboljih power metal grupica.Tobijas je stvarno genije.Po meni novi Kai Hansen a: By the way, dobar ti je avatar. Quote
Kai Hansen Posted April 15, 2003 Report Posted April 15, 2003 Jedna od najboljih power metal grupica.Tobijas je stvarno genije.Po meni novi Kai Hansen a: By the way, dobar ti je avatar.[/quote Quote
Kai Hansen Posted April 15, 2003 Report Posted April 15, 2003 Jedna od najboljih power metal grupica.Tobijas je stvarno genije.Po meni novi Kai Hansen a: By the way, dobar ti je avatar. Quote
Марија П : Posted July 31, 2003 Report Posted July 31, 2003 Hah! Jedan od mooja tri omiljena benda.. obozavam ih... Sammet :oops: ... Samo oni mogu da naprave neshto tipa "Nailed To The Wheel" ... .. jedino mi fali "The Savage Poetry" album... Samo u kakavoj su oni vezi sa "Elegy"-em..? Meni se chini isti pevach? :? nikako nemogu da nadjem ni njihov oficijalni site... :ne: tj. on ne radi.. Quote
Марија П : Posted July 31, 2003 Report Posted July 31, 2003 ED GUYYYYY RULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSS el znate mozda gde mogu da se nadju orginali kod nas Edguy stvari (Vain Glory Opera, Savage Poetry, Mandrake, Kingdom of Madness i Theater of Salvation) mogu da se nadju kod mene! to jest mozes od mene da ih kupis za po 16 evra svaki! (naravno nove diskove bi dobio, zapakovane u celofanu i sve take zajebancije sto idu uz to) a postojale bi 2 opcije da ih dobijes. Prva kad posaljes pare mom burazeru u BGD ja mogu da ti ih posaljem iz USA (sto bi te kostalo jos po 1.5-2 evra za shipping iz USA po disku) ili fino sacekas kada ja dodjem nazad u YUGu i dobijes diskove postom ili ako budes dolazio u Beograd nadjemo se i ja ti dam diskove... pa sad ako si zainteresovan izvoli... 8O 8O /me je zainteresovana za Savage Poetry a: a: Quote
Black Knight Posted July 31, 2003 Author Report Posted July 31, 2003 Ko je uopste pominjao Elegy ??? BTW evo ti official sajt EdGuy-a a i Tobiasa takodje http://www.edguy.nu/ http://www.tobiassammet.com/resources.php Quote
Марија П : Posted July 31, 2003 Report Posted July 31, 2003 Ma ja pitam za Elegy poshto mi mnogo lichi neshto.. a na te sitove sam ulazila milon puta ... tnx anyway Quote
Марија П : Posted July 31, 2003 Report Posted July 31, 2003 Nisam bash sigurna u to... proveri o5 Quote
solicitor Posted July 31, 2003 Report Posted July 31, 2003 Ja mislim da edguy i elegy imaju neke veze , kao sto je i avantasia tobiasov projekat ... a sve to mozete nabaviti na mp3 ju veoma lako ... kod cika solija Quote
Recommended Posts