StarbreakeR Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 Ako je Age of the Joker bio Wicked Symphony (bar meni), Space Police je Angel of Babylon. "Meh" is strong with this one, mada ima pamtljivih pesama. Quote
azal Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 zaboravih koliko je Vain Glory Opera kidanje od albuma. bas klasa. Quote
Grobodan Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Ne smeta sto Tobaja zvuci kao pubertetlija? Jeste super album, pun naivnosti ali i zara, meni je sve zakljucno sa Mandrake power klasa, ova dva posle su skroz kul na drugi neki nacin... onda krece downfall. Quote
azal Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 bio mi bolji sinoc pijan nego danas trezan doduse kapiram da mi je theater of salvation najbolji Quote
Angelystor Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Pa ne, Mandrake. Milsim da će me i Starbreaker podržati, on je ipak expert on the subject. Quote
Grobodan Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 Madrake i meni, a cunt's hair ispod Theater i Opera. Quote
azal Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 mislim da je Babylon sa ToS najbolja euro power peama ikad, ako podjes od predpostavke da je Eagle Fly Free template za savrseno power pesmu. Babylon je maltene isto po strukturu sem sto su ubacili jedan maiden Ooooo Oooo Ooooo deo umesto bas solaze, sto je svakako improvement. Quote
Angelystor Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 Ja iz svih tih razloga nikad nisam posebno voleo Babylon Više sam je posmatrao kao malo bolja kalup power pesma nego kao...eh, unapređeni "Eagle Fly Free"? Ne, definitivno ne. Quote
Angelystor Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 (edited) Šta ću, omiljeni žanr :] Edited June 4, 2016 by Angelystor Quote
StarbreakeR Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Mandrake definitivno, mada mi je Hellfire Club posebno drag jerbo mi je prvi. Quote
StarbreakeR Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Ispunio sam vlažni sa...ovaj stavku iz bucket liste. Koga zanima, novi intervju sa Tobijem o novom albumu, Helloween okupljanju i koječemu drugom: http://bit.ly/2o5vuYX Quote
Kumodraski Vo Posted July 13, 2017 Report Posted July 13, 2017 http://filecrypt.cc/Container/3467CF776E.html Quote
Recommended Posts