Evil warning Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 Jedini pevac ciji mi se glas manje svidja od Sameta je Kai Hansen Naravno,da je Samet dobar pevac,jednostavno mi se ne svidja bas njegova boja glasa ali volim edguy i imam skoro sve njihove albume Quote
Telcontar Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 Ma znam, nije Evil ni rekao da je los pevach... Meni se bas njegova boja glasa i najvise dopada.. i stil kako peva.. il kad zavristi ili zarezi na momente... uffff... Quote
Kent Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 Nisam ja na Evila aludirao, ali je fakat da mnogi cesto kenjaju kako je los pevac (!) Quote
PlanetHell Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Jel ste videli novi spot (ne znam kako se zove pesma (nije king of fools)). Kakvi su oni retardi nisam imao pojma sve do sad U toj pesmi mi deluje kao da pokusavaju da kopiraju The Darkness Upravo tako!!!! Ne svidjaju mi se!!! Quote
Vladan Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Dobar je EdGuy a i Sametov glas je prilicno dobar, ima tu podosta kopiranja, ali covjek je nadaren i radi svoj posao kao sto treba, to je dokazao Avantasiom, DEFINITIVNO! Poz Quote
Tatyannahhh Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 koliko god da pokusavam da ih leeeeeepo preslusam ne ide...ne volim ih pa to ti je... Quote
Prokleti Dan Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 Probaj Edguy - Mandrake odlican je Quote
ErliK Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Edguy je za mene jedan od vodecih power metal bendova trenutno. Konstantno su imali uzlaznu putanju u kvalitetu svoje muzike... shto dodatno cenim! Quote
Angelystor Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 EDGUY's upcoming EP, "Superheroes" — due on September 5 via Nuclear Blast Records — will feature a special guest appearance by former HELLOWEEN frontman Michael Kiske. Commented EDGUY singer Tobias Sammet: "One of the tracks is a bombastic uptempo epic that's reminiscent of a mixture of heavy QUEEN, RICHARD WAGNER and AVANTASIA. So it was a MUST to ask Michael Kiske to do some guest vocals. To me, music is about goose bumps, and I had a lot when listening to Michi! To make it fair, we have decided that the CD shall be out in stores for the price of a CD single only! So make sure you persuade your friends that they buy it and don't copy it, maybe quality and value for money could be a promising kind of 'copy-protection!'" Kiske...weeeeeeee... Quote
Theatre of Dreams Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 EDGUY's upcoming EP, "Superheroes" — due on September 5 via Nuclear Blast Records — will feature a special guest appearance by former HELLOWEEN frontman Michael Kiske. Commented EDGUY singer Tobias Sammet: "One of the tracks is a bombastic uptempo epic that's reminiscent of a mixture of heavy QUEEN, RICHARD WAGNER and AVANTASIA. So it was a MUST to ask Michael Kiske to do some guest vocals. To me, music is about goose bumps, and I had a lot when listening to Michi! To make it fair, we have decided that the CD shall be out in stores for the price of a CD single only! So make sure you persuade your friends that they buy it and don't copy it, maybe quality and value for money could be a promising kind of 'copy-protection!'" Kiske...weeeeeeee... Odlicno!!! Ipak....Kiske je puk'o. Quote
Reborn ustipak Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 Ne volim ga i to je nebitno , ali sam imao potrebu da to napisem! Quote
solicitor Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Dotichni EP "Superheroes" se pojavio u promo varijanti, sa vec uobicajenim spikerom ... samo sto je ovaj dosadniji nego obicno jer se pojavljuje po nekoliko puta u toku pesme Od 6 pesama samo se jedna moze nazvati power metalom u smislu onoga sto je Tobias nekad davno radio. Kao sto je Kai i citirao u onoj najavi, sve mnogo vise vuce na neki glam rock fazon, imaju 2 jako solidne balade, znaci standardno. Nije ovo lose izdanje ali mislim da i nije nesto specijalno. Fanovi Edguya ne bi trebalo da budu razocarani, vredi imati ... Quote
GolluM Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Ako je EdGuy onda je do jaja. Tobi nikad nije omanuo. Quote
ReAmroth Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 edguy rules! СЛАВА БРАТЕ podržavam Quote
Possessed Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Ovo je gore od BACKSTREET BOYSa! Quote
ErliK Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Hm.. neshto mi nije bash po volji ovaj EP. Superheroes je dobra pesmica. Cini mi se da ima dosta uticaja nekog modernog popa. Dodatno ubija onaj glas shto nas obaveshtava da je to ipak promo verzija. Quote
postman Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Nisam neki preterani power fan ali mi je Edguy prilicno simpatican band,Prosli album je bio odlican ! Sta kazete,Kiske peva na ovom Ep-ju,obozavam njegov glas.Garant ce mi se svideti sem ako nisu presli da sviraju turbo-folk. Quote
solicitor Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Posle par slusanja utisak mi je mnogo bolji nego kad sam prvi put pustio. Uz to se pojavila i zdrava verzija bez onog govnara sto se ubacuje, tako da mi se par pesmica bas zalepilo za uvo. Superheroes mi je inace najdosadnija od svih stvari sa ovog EP-ja, a ja muziku ne delim na Back Street Boyse i Cannibal Corpse, nego na onu koja mi se svidja i onu koja mi se ne svidja, tako da mi ova umeksana varijanta ni najmanje ne smeta, jer su peme prilicno kvalietne. Ovaj gore decko sto je rekao da Edguy ne moze da omasi izgleda da je bio u pravu Quote
Narsil Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 ej cuo sam ovu novu stvar i svidja mi se!!! Quote
Angelystor Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Skinuo sam "dobru" verziju i veoma sam zadovoljan. Nikada ne ochekujem neshto od ovakvih EPa, ali mi je zato Tobi podigao ochekivanja za novi album sa ovim singlom. "Judas At The Opera" definitivno najbolja pesma. Spooks je takodje dosta cool, a "Superheroes" je hitichna, ali meni je brzo dosadila, previshe repetativna. Inache dosta mekshi materijal nego na "Hellfire Club" Quote
Kent Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Kad je neko car, onda je car. Bojkotovao sam verziju sa spikerom, jer mi i dalje u glavi odzvanjaju Tobiasovi komentari dok slusam Hellfire Club. Anyway, EP je odlican. Glavno je sto je Tobias pokazao da je i dalje u stanju da napravi vrhunsku Queen-like himnu ala Seven Angels, Tower ili Piper Never Dies (Judas At The Opera, naravno), tako da jedva cekam album i prvu ili drugu pesmu na njemu Od jedne pesme je uradio dve potpuno razlicite verzije sto je za ogroman respect. I ostatak repertoara je na zavidnom nivou, melodic heavy rock extra klase. Za mene su ove Nemcuge najveca sigurica u danasnjem metal svetu Quote
Vangelis Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Mnogo dobar bend, mnogo dobre pesme, a cuveni nastup Tobiasa na sceni...pa brate taj je i samog boga oca Dickinsona zajebao koliko trci (ipak, treba odati pocast Dickinsonu jer je jednom nogom u grobu), medjutim ovaj mu je na neki nacin naslednik. Elem, najbolji album je Mandrak iliti Djavo, a Kiske nema de jebeno nije gostovao Znaci Avantasia, Edguy, Masterplan...sve zivo Svaka mu mast Quote
GolluM Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Jebem mu sunac, meni se zalomila ova retardirana promo varjanta SA spikerom. Ali nema veze, EP je JEBENO DO JAJA! Tobi je kralj! Odlican je ovo EP, album ce biti jos bolji. Spooks In The Attic mi je definitivno najbolja pesma, mada i ostale jebu kevu. Superheroes (pesma) ce sigurno udariti plafon sto se tice popularnosti. Sto se tice zvuka, jeste se malo promenio, sad sviraju neku vrstu Power Rock-a Naravno, ne smeta ni najmanje, odlicno zvuci. Odo ja jos da preslusavam i da probam da nadjem verziju bez spikera. Quote
GolluM Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Evo nadjoh konacno i verziju bez spikera. Ovo je jebeno genijalno! Ljudi, nabavljajte ovaj EP, necete se pokajati. Quote
Recommended Posts