Grobodan Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Hocemo Edguy na naslovnicu martovskog broja! Uzmi u razmatranje,o urednice. Samo ce ga oni trendi novinari ojaditi u glasanju,ali jebiga... Quote
Kent Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Stoji da je intervju koji sam sa njim odradio najbolji od mojih do sada Quote
azal Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Bas sam o tome pricao sa Tobijem pre neki dan... Cenili smo ga u top 10 jes' glupi nemci u picku materinu... Quote
Kent Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 tebi bi raj bio tamo... ima puno tunjavog hiphopa u top 10... Quote
fiction Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 tebi bi raj bio tamo... ima puno tunjavog hiphopa u top 10... Aggro Berlin... Quote
ErliK Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Preslushao sam par pesama sa novog albuma .. .dobro je bre ovo... jedino shto me vishe u ovom trenutku odushevljava od Edguya koga slusham trenutno jeste cifra od ~1MB/s downloada na FlashGetu koju vidim Quote
Mr. Smarty Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 darijus: kako je ovo bedan bend...ja reci nemam... power metal at it's worst ever...!!! mrtva trka izmedju spota i pesme...sta je gore... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 da li te fascinira dikinson wanna be.... Quote
Mr. Smarty Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 da li te fascinira dikinson wanna be.... ... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 pa trudi se da lici.... Quote
StarbreakeR Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Jeste citali interview u M Hammeru...totalno dosadan interview po meni...mogla su da budu mnogo bolja pitanja...poslao sam odgovor za nagradnu igru...hehe valjda sam 1-vi Quote
DragonHeart Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 "Rocket Ride" je vrlo dobar album koji me podsjeca na moja omiljena izdanja Edguy-a, a to su "Mandrake" i "Hellfire Club". Ne racunajuci dvije posljednje pjesme koje su lose, sve ostale mi se svidjaju, ali favorit mi je ipak "The Asylum", koja nakon skoro dvominutnog uvodnog akusticnog dijela prerasta u "eksploziju" sa odlicnim rifom i refrenom koji ce te rado pjevusiti Quote
StarbreakeR Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Rocket Ride je zaista fenomenalan album...na nekoliko slusanja sam ga stvarno zgotivio...cak iako sam slusao sa Spikerom Jedva cekam da dodju u Bugarsku... Quote
Angelystor Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Set lista za trenutnu turneju je bash dobra..chak i Trooper rade Quote
GolluM Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Pa postuje je ovde, da se i sami uverimo Quote
Angelystor Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 (edited) Fiesta Mexicana (from Tape) Catch of the Century Sacrifice Babylon Pt.1 The Trooper Babylon Pt.2 Lavatory Love Machine Trinidad Tears of a Mandrake Save me Fuckin´ with Fire How many Miles Drum Solo (incl. 2 Stormtroopers and Darth Vader himself ) Superheroes Land of a Miracle Mysteria ------------------------ Vain Glory Opera Avantasia ------------------------ King of Fools Edited March 14, 2006 by Vanish To Perfection Quote
GolluM Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Joooj! Stvarno do jaja set lista jebote! Ocu na koncert Ali najjace od svega: Drum Solo (incl. 2 Stormtroopers and Darth Vader himself ) Felix je lud ko 100 struja! Quote
StarbreakeR Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Cekaj...jel to Maidenov troopeR??? Quote
StarbreakeR Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Hehe...to se ceni...cim porastu bendovi prestanu da sviraju obrade...a sto da ne... ...Ali Darth Vader... Quote
Grobodan Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Ovaj novi album je tacno ono sto sam i ocekivao od Edguy - siguran ulaz u moj top 3 ove godine! Quote
zile_kondic Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 "This is alien drum bunnie's revenge - Resistance is futile!!!" UUUUUU....Al sam se ispalio....hehehe...nemam textove sa mandrake-a.... U medjuvremenu sam skinuo rocket ride i odushevio sam se...pogotovo pesmom sacrifice i catch of the century, tu mi je Tobi car, kad se dere na kraju pesme"...I'm gonna have a big house! I'm going to be the father of one million children! etc. etc...HELICOPTER!!!...gut?" Hocu da skinem Lavatory Love Machine i niiikako ne mogu da nadjem Quote
Recommended Posts