BeTeLgEuSe Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 brate... ne stigoh da sredim pasos... slusa mi se Tobias... aaaaaa... Quote
Elderane Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Pa, Powerslave, sta da ti kazem, osim: Terra Nostra Promotions Vam s neskrivenim ponosom predstavlja: Trenutno najaktuelniji i najpopularniji njemacki power/heavy bend, nenadjebivi EDGUY 29. Novembar, velika sala SKC-a Kao sto je svima jasno, ovo je koncert van svih turneja benda, i nece svirati nigdje u okolini ni blizu u ovo doba, a ko zna i kada ce. Ovaj koncert je najava jednog veceg dogadjaja, ali o tome naknadno. Karte ce kostati 2000 dinara, medjutim, povoljnost za sve koji su kupili fan pit karte za Helloween, je da ce oni moci kupiti direktno karte za Edguy po cijeni od 1600 dinara. Mozda je objava malo zakasnila, ali nije moglo ranije, nikako. Ne propustite ovo ako ste fan, a ako niste, paaaaa... Opet ne propustite, nece vam biti zao, 10000000000000% Quote
_powerslave_ Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Ljudi sta da vam kazem... hvala, ulepshali ste mi ovaj smorni i kishoviti dan. Quote
Angelystor Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 A tek kako ce 29. da nam bude lep! Nadam se samo da ce glas da mi se oporavi do tada.. Quote
_powerslave_ Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Vala i ja se nadam... ali ima vremena jedno 12 dana sasvim dosta za oporavak. Quote
DBrave Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!! Joj koliko sam srecan, znaci od kada sam ih prvi put cuo (bio je to album The Savage Poetry) postali su mi omiljen bend, i sa svakim albumom su samo potvrdjivali prvo mesto. Ovo ce mi biti koncert zivota (jos jedino kad bi cuo Avantasiu). Ne znam sta da kazem, place mi se od srece... Quote
Grobodan Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jesssssssssssssssssssssssssssss111!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
DBrave Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Ako Edguy moze da svira u Grckoj 8.marta zasto ne bi mogao i kod nas tih dana... Znam da je ekipa iz TerraNostre obecala da ce ih dovesti prvom prilikom posto im je proslog puta problem bio zakupljen SKC... Ajde ljudi pokazite interesovanje, sam ne mogu nista Quote
Angelystor Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Brate, imam ja listu od jedno 150 bendova koje bih josh zeleo da gledam..edguy je u vrhu, ali chekaj bre da kupim kartu za castle fest pre svega, pa onda da vidimo sta cemo Quote
DBrave Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 http://uk.youtube.com/watch?v=EV2bBfiHiPE Quote
Bata Trokrilni Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Pokazujem interesovanje za Edguy. Quote
_powerslave_ Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Juche gledah live nastup Edguya na Headbangers Ballu chini mi se da su svirali na Metal Campu... i ne mogu da verujem da je Tobias onoliko procelavio... Quote
DBrave Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 cekaj gde si to gledao?? Gde ima da se skine? Quote
_powerslave_ Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Pa gledao sam na mtv-ju... valjda si chuo za Headbangers Ball ? I nisu pustili ceo koncert vec samo pesmu Sacrifice... jbg. izgleda da me nisi dobro razumeo. Quote
Mia Tallica Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Evo i ja da pokazem veeeeeeliko interesovanje za Edguy!!!!! Nisi sam! Ali mozda i ne bi trebalo da bude sve pretrpano sada... sto se mene tice, odlicno, ali nece biti puno ljudi realno.. mnogo para treba za sve! Kako bude... mi smo zainteresovani!!! A da, Tobi jeste malko procelavio, pa se osisao... dobro mu stoji i kratka kosa.. Quote
_powerslave_ Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Ma Edguy nek dodje kad izdaju novi album... a to ce valjda biti 2009. Quote
Bata Trokrilni Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Kad izdaju novi album, biće još veća konkurencija pesama koje mogu da uđu u set listu. Bolje sad da ih vidimo. Mada mi nije jasno zašto pesmu Wasted Time ne sviraju sa poslednjeg albuma, a i sa onih starijih imam zamerke. Recimo, Lavatory Love Machine je jedna od pesama koje mi se uopšte ne sviđaju, a sviraju je stalno. Quote
_powerslave_ Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Lavatory Love Machine takodje jebe kevu, onako zajebantska pesma ne znam shto je mnogi ne vole... a shto se tiche toga da ih sad vidimo... teshko... s kojim parama choveche? Quote
DBrave Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 ja bi Edguy mogao da gledam svakog meseca po jednom Quote
Laurelin Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Za Edguy znam od skoro, i to sam rovarila po sestrinim kasetama i naisla na "The savatage poetry", i reko ajd da vidim kakvi su...Nisam mogla da odolim, a da ih ne slusam svaki dan...Dobri su, dobri su... Inace, kako sam bila nesto videla, oni su trebali da odrze koncert jos prosle godine...sto su otkazali? nisam u toku bila...nazalost... Quote
_powerslave_ Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Skc tog datuma bio zauzet chini mi se... Quote
DBrave Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Da, nastupalo je Zabranjeno (raspalo) pusenje, dabogda pocrkali, majku im njihovu... Quote
Recommended Posts