DBrave Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Terra Nostra radi i dalje. Zvanicno. Vjerovatno cemo raditi ubuduce, ali samo domen metala, i to onog koji i sami slusamo i volimo. Bez ikakvih velikih ambicija, jer je to ovdje cista iluzija. Ako bude ikakve sanse da dovedemo Edguy, to nam je, naravno, prioritet. Ziv bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) Znao sam da se Terra Nostra neće predati. Svaka čast, glavu gore i samo napred. Držite se vi dobrog starog SKC-a bar neko vreme, to vam predlažem. Najbolji koncerti koje ste do sada organizovali su bili u SKC-u, po meni. Edited August 18, 2008 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 pa sad, dom omladine, dom sindikata, arena i hala pionir su odlicno posluzili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Mislim na metal koncerte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) tool je metal valjda a i evergrey u domu omladine je bio fantastican! Nego mislim da dom omladine treba uskoro da se renovira, imace savremenu koncertnu dvoranu za potrebe nase koncertne publike ( u prevodu nece biti preskupa ), zvace se "Amerikana"... Najavili su da ce zvuk biti odlican... Nadam se da ce se tu odrzavati koncerti ubuduce jer koliko god da nam je SKC drag, nije bas idealan za ozvucenje... Jedino mi je Kamelot prvi put bio savrsen sto se tice zvuka i niko drugi... Edited August 18, 2008 by DBrave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 tool je metal valjda a i evergrey u domu omladine je bio fantastican! Mislio sam na Arenu i Dom Sindikata, ne sećam se nekih metal koncerata tamo. Mada bih voleo da gledam neki veći bend poput Maidena u Areni, a Dom Sindikata mi se čini pogodnim i realnim za Dream Theater. Uuu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Ja bih Maidene najradije gledao na otvorenom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) a i evergrey u domu omladine je bio fantastican! Nego mislim da dom omladine treba uskoro da se renovira, imace savremenu koncertnu dvoranu za potrebe nase koncertne publike ( u prevodu nece biti preskupa ), zvace se "Amerikana"... Najavili su da ce zvuk biti odlican... Tu treba praviti prog koncerte... (Opeth, anyone? ) Nego bice i zvucno izolovana - tak da nece smarati komsije, cujem da na SKC ima prituzbi po tom pitanju... @Totam...: Ti bi sedeo na DT?! U Domu Sindikata je bio Blackmore's Night, u Areni Muse i Leni Kravica... Nisu metal, al' vrede... Edited August 18, 2008 by KinSlayer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Ko kaže da bih sedeo? Samo primećujem da rade mnoge koncerte u Arenama gde može da se sedi. Ali, svejedno, opet svi stoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 E, i ja bih voleo da vidim jednom u zivotu DT... Nebitno gde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Terra Nostra radi i dalje. Zvanicno. Vjerovatno cemo raditi ubuduce, ali samo domen metala, i to onog koji i sami slusamo i volimo. Bez ikakvih velikih ambicija, jer je to ovdje cista iluzija. Ako bude ikakve sanse da dovedemo Edguy, to nam je, naravno, prioritet. Tako je A za ovaj prioritet...lepsu vest nisam cula odavno I steta sto nisi otisao na Avantasiu...ali kapiram da ce taman TN da stane na noge dok se Tobias predomisli i objavi da ce raditi novu turneju...to stvarno vredi videti koliko god da kosta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ma, naravno da ce da radi novu turneju, posebno sto se prodaje album fantasticno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ja nisam siguran da je problem bio u zauzetosti SKC-a, cela ta priča mi naivno zvuči. Ako ti kazem da sam tog datuma kada je trebao da bude EdGuy bio u velikoj sali SKCa na koncertu, da li cesh onda da batalish to tvoje idiotsko mishljenje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ja ne poričem da je SKC bio zauzet, nego sumnjam da je baš to bila prepreka. Postoji Dom omladine, pa onda onaj bioskop gde je Blaze nastupao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ja ne poričem da je SKC bio zauzet, nego sumnjam da je baš to bila prepreka. Postoji Dom omladine, pa onda onaj bioskop gde je Blaze nastupao... Taj bioskop je bio fenomenalan, ozvučenje je bilo kvalitetnije nego što ume da bude u SKC-u. Šteta što je tako zabačeno mesto, inače bih voleo da vidim još koji koncert tamo. Kapacitet je super, može da stane i preko 300, 400 ljudi, savršeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Kako kvalitetnije ozvucenje kada je to ista kompanija sa kojom smo radili sve koncerte ( koji su bili u velikoj sali ), studio berar ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Da. Ali to nije do nas , jer nema nista od tog koncerta ovdde .... no da se ne sekirate bice power koncerata u 2009 To! Prostitucija totalna Dakle deco, pouka priče jeste da treba organizatori da nam uđu u minus da bi počeli da dovode popularne bendove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ma nisam mislio na ozvučenje nego na zvuk, prostor je odličan sudeći po akustici i svemu, savršeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Sve vi znate )hahhaah.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ja samo znam da je zvuk bio odličan. Ne treba biti profesionalac da bi to shvatio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Slazem se da je zvuk super u onoj sali gde je blaze nastupao.Takodje se slazem da je i zvuk u velikoj sali SKC-a na vecini koncerata bio savrsen...Da ne nabrajam redom, evo nekih:Cannibali, Therion 2x, Kreator, Blind Guardian, Exodus,WASP etc... Sve zavisi gde se stacioniras, mada na nekim od ovih koncerta sam bio na galeriji, i kada je tu dobar zvuk (gde idu oni otpaci od zvuka) onda dole ne moze da ne bude dobar! GOJKO: pouka ti uopste nije ni smesna, a ni pametna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Da , ali vi ne kapirate jednu jedinu stvar .... death/thrash bendovi se mogu dovesti bez problema, za manje pare gde je i manji rizik.... a power bendovi em sto kostaju boga oca em sto moras da propisas krv da ih dovedes.... Opet kazem sta vi mislite da je manager B.Guardiana, Waspa, Theriona, G.Diggera, nesrecnog Saxona poslao ponudu ja bi mu reko ma jebi se ....? ??? Ja sam propisao krv da dovedem sve te bendove ... COB, Sonata, I.Earth, Edgey, Opeth, Shit Flames, Dimljeni Purger, ARch Enemey, Dream Theater, Lacuna, itd. itd. nece ovde nastupati uskoro .... ne zato sto ja necu da ih dovedem, vec sto su manageri takve jajare da ne mozete da verujete ... Dimljeni Purger lol heh, ajd sad... Terra Nostra radi i dalje. Zvanicno. Vjerovatno cemo raditi ubuduce, ali samo domen metala, i to onog koji i sami slusamo i volimo. Bez ikakvih velikih ambicija, jer je to ovdje cista iluzija. Ako bude ikakve sanse da dovedemo Edguy, to nam je, naravno, prioritet. Tooooooooooooooooooooooooooo!!!! Long live Elderane! tool je metal valjda a i evergrey u domu omladine je bio fantastican! Nego mislim da dom omladine treba uskoro da se renovira, imace savremenu koncertnu dvoranu za potrebe nase koncertne publike ( u prevodu nece biti preskupa ), zvace se "Amerikana"... Najavili su da ce zvuk biti odlican... Nadam se da ce se tu odrzavati koncerti ubuduce jer koliko god da nam je SKC drag, nije bas idealan za ozvucenje... Jedino mi je Kamelot prvi put bio savrsen sto se tice zvuka i niko drugi... Meni je i na Blind Guardian u sali bio fantastichan zvuk!!! E spamuje se ovde mnogo chitam postove ja reko ovo neka tema o organizaciji koncerata, tek posle sam se setio da je ovo Edguy tema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Opet se postavlja pitanje, kako i koliko mi tacno znamo sta je dobar zvuk?!? Sve to zavisi jbg. meni je Moonspell bio kidanje, Exodus, C.Corpse, Therion, itd. itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Sve to zavisi od količine alkohola koju uneseš u organizam pre koncerta. Meni je najbolji zvuk bio na Maidenima u Splitu, jer po prvi put nisam popio ni kap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Terra Nostra radi i dalje. Zvanicno. Vjerovatno cemo raditi ubuduce, ali samo domen metala, i to onog koji i sami slusamo i volimo. Bez ikakvih velikih ambicija, jer je to ovdje cista iluzija. Ako bude ikakve sanse da dovedemo Edguy, to nam je, naravno, prioritet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts