oʞɾoƃ Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Vratio, video, a videćemo u narednoj godini koliko je istina. Bilo kako bilo, Tobias je danas pominjao Rock The Nation. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalThrone Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Što nisam bio u Bgu. Hoće li biti neki intervju na TV-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Tobias je isti Bon Jovi (nije vredjanje vec konstatacija). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 E sa ovim se slazem u potpunosti Frizura, a i zadnja Avantasia su bas u tom fazonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Pricalo se tu o novom albumu, spotu, turneji, BGu, Isusu, nazivima pesama, gejevima, unukama Gamma Ray grupi devojaka, Avanatasiji 4, Kaiju i Kisketu i ko zna jos sve o cemu. Legende su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Kai Do jaja je omot...Isus ima upalu uveta Pa da, to je fazon Ochekivah neshto ovako, iz imena albuma.. OK je omot, ne plachipizdite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Ajde Grobe da nam prepricas sve to kad te ne bude mrzelo, mozes da izostavis ovo o gejevima i grupi devojkama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 (edited) Pa to je najzanimljiviji deo Gde da prepricam intervju koji je trajao sat vremena, kad bude prekucan kacim ga ovde. Ali sto se tice novog, kazu da je najbolji njihov. A sto se tice Avantasie, snimljeni vec neki instrumenti, nema sad vremena da radi vise na njoj, bice opet Kiske i Catley. Edited September 23, 2008 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 aAA znaci bice intervju ?!!? Pa lepo (tj. do jaja !!! ) A za koji casopis?? Zanima me sta su pricali o imenima pesama, turneji... Ali super ako ce moci to sve da se procita negde... I KAD ?? Jel si imao prilike da cujes pesmu za koju je radjen spot pre neki dan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Jaoooo...ljudi dodju jednom u sto godina i vi im na intervju ne odvedete nijednu devojku... Koliko lepih vesti na poslednje dve strane...te nova Avantasia,te Edguy u Bg-u,te slike sa Tobiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 meni se uopste ne svidja vest da planira dalje da stancuje avantasiu. bojim se da ce kult koji je ustanovljen sa kecom i dvojkom da sroza dibiduz. trojka vec naginje prosecnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Jaoooo...ljudi dodju jednom u sto godina i vi im na intervju ne odvedete nijednu devojku... Koliko lepih vesti na poslednje dve strane...te nova Avantasia,te Edguy u Bg-u,te slike sa Tobiem Nisu ni mene poveli, pa se ne žalim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Pa sta ima tebe da vode kad nisi zensko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Pa sta ima tebe da vode kad nisi zensko? Pa, nisu ni ovi iz metal sound-a. Uostalom, ne zove se bend džabe Edgay. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 01.Ministry Of Saints 02.Sex Fire Religion 03.The Pride Of Creation 04.Nine Lives 05.Wake Up Dreaming Black 06.Dragonfly 07.Thorn Without A Rose 08.929 09.Speedhoven 10.Dead Or Rock 11.Aren't You A Little Pervert Too Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Prince, ajd odjebi sa tim klozetskim humorom. DBrave - bice online kad Gojko prekuca, bacam link. Imas link za nas webzine u mom potpisu pa overi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 aha video sam, hvala!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Meni se ucinilo da Tobi nosi dux zvezde! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Bajern Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Kad zvanicno izlazi album? Mrzi me da trazim Inace, ne bih se iznenadio da im bude najbolji album do sada. I Avantasia i Edguy su posebni radovi bas zbog toga sto evoluiraju, i kad god da izadju novi radovi, nikad ne budu onakvi kakve su fanovi ocekivali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 u jbt, pa imas na sajtu edguy-ja :) 14 novembra zvanicno, a ocekujemo da procuri sto pre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Prince, ajd odjebi sa tim klozetskim humorom. DBrave - bice online kad Gojko prekuca, bacam link. Imas link za nas webzine u mom potpisu pa overi. To nije klozetski humor. Ja sam završio faks na kome se, između ostalih, školuju i novinari. Volim metal i razumem se u isti. Uz to, ja nikad ne bih dozvolio da mi na naslovnoj strani časopisa piše ''Hamerfall'', ili da pitam čoveka u intervjuu, umesto ''Whose idea was it'', ''Which idea it was'', da ne pričam o nazivanju death metala dead metalom i slično. Tako da sam ja kvalifikovaniji od svih vas tamo za metal novinara i ne znam o kakvom humoru pričaš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Boze decko, ti si stvarno utripovan, ako si tolko sposoban gde su onda tebi intervjui? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 (edited) Tako da sam ja kvalifikovaniji od svih vas tamo za metal novinara. Pazi, čak ni sa mnom, koji još nisam napunio dvadesetu, ne možeš se meriti ni po znanju engleskog, ni po poznavanju pravopisa i gramatike, niti po iskustvu u metalu ili novinarstvu. Tako da STFU. Edited September 25, 2008 by Gojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts