KinSlayer Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Opa, evo ga, fala kurcu!!! http://rapidshare.com/files/162254816/E_y_...al.ru.part1.rar http://rapidshare.com/files/162255456/E_y_...al.ru.part2.rar Jbt, koliko im je trebalo, vec sam mislio da ce pre izaci u prodavnicama... Skidam, pa sutra pisem utiske. Fala vi za link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 fala kurcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Hvala puno za intervju!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Konačno album!!! Skida se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Odslusao sam pola albuma i smorio sam se kao zmaj...ovaj Tobi je puko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 super je album, samo je smorio vise sa "rearview mirror" u tekstovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Haleluja Edguy interview Metal sound pročitao sam ceo i podsetio se to grim dana, ipak nismo stavili one naše kultne slike sa okupljanja u onom grim kafiću nekakako mi nedostaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Intervju je odlican, zaista dobra i za promenu nestandardna pitanja A album... meni se svidja, otprilike sam znao sta da ocekujem. Mislim da je solidan album, odlican ako ste Edguy fan, ali ako niste onda onako, pitanje da li ce privuci nekoga ko ranije nije voleo Edguy, sumnjam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Preslusala...nije lose...opet kapiram da sto vise slusas vise ulazi u usi...bila sam u pravu kad sam rekla da iako nije klasican Edguy ne znaci da ce biti los album... Usvakom slucaju,pao mi je kamen sa srca...moglo je i mnogo gore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Kad prije crce link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Intervju je odlican, zaista dobra i za promenu nestandardna pitanja A album... meni se svidja, otprilike sam znao sta da ocekujem. Mislim da je solidan album, odlican ako ste Edguy fan, ali ako niste onda onako, pitanje da li ce privuci nekoga ko ranije nije voleo Edguy, sumnjam... Ja nisam imao pojma sta da ocekujem, ne mogu reci ni da sam neki veliki fan, mislim slusam ih onako, povremeno... Al' album mi je super! Ceo dan ga slusam! Sve pesme su mi dobre! Bas mi leg'o! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Kad prije crce link Hahahahaha... Ja sam, srecom, uspela da skinem bar prvi deo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Uuu, je, link već crko! Sreća pa sam skinuo album, ali ne žuri mi se još uvek da ga slušam. Za koji dan, trenutno se puno uči... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Kratko i jasno: Meni najbolje pesme - Sex Fire Religion i Dragonflay, dok na stari Edguy najviše vuku i nisu loše - The Pride of Creation i Speedhoven. Sve u svemu, prosečan album, mada ne i dosadan, može se skontati već na prvo slušanje. Ja ga definitivno neću mnogo slušati. Kad se pojavio Rocket Ride, to je bilo drugo vreme, tada sam se baš naložio na taj album. Sada mi on više ne leži toliko kao raniji albumi Edguy-a, a ovaj novi je još slabiji. Na njemu nema ni Wasted Time, ni Sacrifice, niti nekog drugog hita koji može da izvadi stvar. 2+2 pesme koje sam pomenuo da vredi slušati, i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Za koji dan, trenutno se puno uči... Uff...toliko uchish pa da ne mozesh da izdvojish 50 minuta da preslushash album? Ne znam za vas, al ja sam zadovoljan...to je to, album koji se bori za najbolje ostvarenje godine. Ako bude uopshte tog koncerta kod nas, da ga opiche celog live ne bih se uopshte bunio...Ocena:10/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Još jedan dokaz da su ukusi vrlo različiti. Meni ovaj album nije ni među prvih 10 ove godine. Avantasia mi nije među 5, a šije ga. Svejedno, sad je sigurno da više niko ne može da pomeri Judase sa trona za ovu godinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Naravno da ne moze prineti megolomanskom i epskom Nostradamusu, ali i nije to cilj ovog albuma... Tobi je to uradio sa Avantasiom 1 i 2, cini mi se da ga ne zanima sad to toliko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 evo vam torrent ko nije skinuo http://www.mininova.org/tor/1994679 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Uff...toliko uchish pa da ne mozesh da izdvojish 50 minuta da preslushash album? Vući će me da ga slušam još, to je sigurno. A ima tu i jedna stvar, to je da volim da odvojim vreme da album izvrtim više puta, jer na prvo slušanje retko šta ostaje u glavi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Evo, od malo pre imam i preostale pesme sa albuma. Kad budem imala vremena (sutra), preslusacu ga, pa cu javiti kakvi su mi utisci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 evo novih linkova http://rapidshare.com/files/162461158/E_y_...al.ru.part1.rar http://rapidshare.com/files/162462253/E_y_...al.ru.part2.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) Jel ih neko video od Beograđana (mislim fanova iz BG-a) kad su bili tu da snimaju spot? Možda su se i oni kao Blind Guardian prošetali gradom a da ih niko nije skontao. Edited November 10, 2008 by Download_manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Telcontar ih je, as usual, smarao za slikanje etc... Klasična sačekuša pred 202-jkom. http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...mageID=34420727 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Ne da su ih videli,nego su i posedeli sa njima i slikali se... neki(sa kojima sam zamalo bila i ja)su ih sacekali ispred 202-ke,a neki su isli u hotel kad je trebalo da daju intervju...imas i slike na nekoj od prethodnih strana ove teme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Kul je album, mada sto kaze Princ, malo to polako izlazi iz moje sfere interesovanja. Ovogodisnja Avantasia ga sije, a kamoli da je najbolji Edguz ko sto Tobi veli. Ali moze da se slusa, sve u svemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts