Telcontar Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Slusham album vec ko zna koji put, da su sve pesme kao 'Ministry of Saints' mislim tog kvaliteta bio bi mi do jaja album. Ovako.. ne mogu da kazem da je losh, ali ipak ispod Madrake, Hellfire, Rocket... nema TO... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vainglory Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 (edited) ja se tako nadam vec jedno 3-4 godine Pa ajde sad, kao da mi to ne ocekujemo vec 10000000000000 svetlosnih godina!!! Doci ce!!! A sad to se nece desiti uskoro... Mada ako crknu vize, brale ja idem na njihove koncerte van granice, tako da sve u svemu dok ne dodju(a hoce!!! ) nacicemo neku soluciju... Jbg, po tom pitanju sam uvek pozitivna...(aj sad necu da pravim neke reklame...) Edited November 27, 2008 by vainglory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 to sa vizama uopste nece skoro, mozda za jedno godinu-dve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 racunajte da ce eventualnog koncerta biti tek kada izdaju sledeci album, to sam bog zna kada ce biti... i pitanje je dal neko ima interesovanja da ih dovede.... pricam za organizatore... skupi su oni da bi se dovodili ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vainglory Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 (edited) Dobro al to sad nije razlog da budemo svi u fazonu: The fire of hope Has turned into smoke..... Edited November 28, 2008 by vainglory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r'n'r angel Posted December 6, 2008 Report Share Posted December 6, 2008 Kaze cika Fruby-Edguy definitivno otpao E,ajmo sad...sta je najblize nama sto se moze posetiti i koliko otprilike kesa treba za to?Vidim da je pola februara jos uvek slobodno,tako da ima vremena da uleti neka bliza lokacija(tipa Rumunija,Bugarska i te slicne koncertno razvijenije zemlje od nas ).Festivale otpisite u startu,posto Tobi rece da ce ih ove godine zaobici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Najbliza ce verovatno da bude ceshka ili austrija ne znam sta mu dodje blize Zlin ili Vienna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vainglory Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 (edited) E neka im je srecna godina... Bice ovo uspesna godina za sve njih,Tobiasa i jednog i drugog,Jensa,Dirka,Felixa... Onnellista Uuta Vuota hahahaha... Sto je meni sjebano sve nije bitno... ...Nek se oni svi lepo ozene ove godine,pa da pucamo.... :zeleni: :zeleni: :zeleni: Edited January 1, 2009 by vainglory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Ja sam davno rekao da bi ih Terra Nostra dovela istog momenta kad se za to ispune uslovi, a jedini uslov je da je Beograd moguce ubaciti u njihov plan turneje. Srecna nova godina svima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Dead Or Rock Speedhoven Nine Lives Until We Rise Again The Pharoah Ministry of Saints Drums The Pride of Creation The Headless Game Save Me Superheroes -------------- Out of Control Lavatory Love Machine King of Fools Moram priznati, vrlo zanimljiva lista :] Naravno, ima dosta tu toga da se menja, ali Headless game, Out Of Control, Pharaoh, nice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Au carska setlista....stvarno shteta shto nece doci kod nas na ovoj turneji...a i svidja mi se shto forsiraju novi album koji je po meni fenomenalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Ništa to ne valja bez Key To My Fate i The Piper Never Dies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Au carska setlista....stvarno shteta shto nece doci kod nas na ovoj turneji...a i svidja mi se shto forsiraju novi album koji je po meni fenomenalan. Tooooo bre!!! I meni je album fenomenalan!!! Do jaja je setlista! Kad bi josh ubacili Avantasia ili bilo koju pesmu sa Metal Opera ili The Scarecrow! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Sad sam gledao snimke na youtube, nove pesme zvuche do jaja uzhivo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bokee Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 novi album je meni do jaja, najbolje pesme su mi ministry of saints dragon fly 9-2-9 thorn without a rose ministry of saints naravno razbija u svakom mogucem smislu, posebno kad krene > tonight a thousand angels fall... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 sad slusam novi album u opste nije los ovo je prvi album od njih da preslusavam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Zato ti i nije losh. Da si prvo slushao Madrake, Hellfire Club i Rocket Ride ... mada kazhem album ko album nije toliko losh, ali nema mi onaj 'edguy'evski shmek koji su imali prethodni, bilo da je Madrake koji je power metal, ili rocket ride koji je verovatno i vishe hard ili barem melodic nego klasican power... mada eto priznajem meni je Ministry of Saints do jaja pesma, ali ostatak albuma mi je nekako bledunjav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Pa pazi, ja mislim da je ovaj album namenjen fanovima, malo shire izvan granice power metala, a i sam Tobias je rekao da mu je dojadilo da pravi jednolichne power/speed catchy pesme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 sad slusam novi album u opste nije los ovo je prvi album od njih da preslusavam Auuuu,bolje lepo kreni od Savage Poetry-ja(ne onaj re-record,nego onaj iz 95-e). Realno meni je to još uvek njihov najbolji i najkompletniji album. mada eto priznajem meni je Ministry of Saints do jaja pesma, ali ostatak albuma mi je nekako bledunjav. Upravo.A tu pesmu još uvek puštam gotovo svakodnevno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 (edited) Hellfire Club je prvi album koji sam cuo od Edguy-a i posle milion preslusavanja njihove diskografije i dalje mi je no.1 !! Theater Of Salvation i Vain Glory Opera su odmah iza njega...ostali ispod ova 3 !! Nije los ovaj novi album...mozda mi bas zvuci cudno zato sto je Tobias 'probao' nesto drugo da uradi (dobro....nije ovo toliko nakaraban edguy album....koliko je The Scarecrow skravljenje imena Avantasia) ! Edited February 2, 2009 by RaVeN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 ma poslednji Edguy i poslednja Avantasia su tolika razocaranja...Avantasia pogotovo zbog ogromnih ocekivanja ali da je sniman pod drugim imenom bio bi to album 6.5/10 ali novi edguy je smesan 2.5/10. Najgori album koji sam slusao vise od 3 puta. Da je pod drugim imenom, posle par pesama vec bi ga stavio na gomilu VIDJENO-DOSADNO-NEINSPIRISANO-DECIJE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 слажем се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bokee Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 ne slazem se za Scarecrow, barem ne za pesmu mada pored te i Carry me Over ostale nisu nista posebno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 E jeste neki ljudi stvarno... Chim nije isto kao pre, odmah sranje!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funeral Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Po meni najbolja pesam sa novog albuma Wake up dreaming black Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts