WHISPER_EVE Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 u nocima kad se osecam ovako kad se svetla gase i kada su macke budne potistena sam,placljiva i narubu pameti tad nanesem sminku upalim muziku skinem s police periku odjednom sam dama dok ne odem kuci u hladan krevet i postanem opet ja.. u danima kad se osecam ovako kada su spustene roletne i kada psi lutaju i laju na mene setna sam, tuzna ali sa osmehom zbog Sunca tad nanesem sminku upalim neku muziku skinem s police novu periku odjednom sam dama dok ne odem kuci u hladan krevet i postanem opet ja... i tako redom, svakog dana svake noci zbog tebe skidam sminku,stavljam je palim muziku gasim je menjam boju, frizuru kazu-sta se cudis, zensko je.. i tako redom sve zbog tebe...
gavrosaurus Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Ma ne, bez glume, bez maski, samo tako moze da se ocekuje iskrenost i sa druge strane. Napred je uvek svetlije, napred je uvek lepse, napred je uvek nesto novo, nesto cega, jos, nije bilo... Tako bude, u nocima kad se osecam ovako.
VOJVODA Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 U takvim nocima upalim farove, i gazim sitne zivotinje po putu svaki put kad zgazim nekog zeku namazem pekmez na parce 'leba.
WHISPER_EVE Posted January 14, 2007 Author Report Posted January 14, 2007 vi bas nemate sta da radite?
VOJVODA Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Pa, uglavnom? Sto, nudis neki dobro placen posao?
Recommended Posts