Џрк Posted August 28, 2007 Author Report Posted August 28, 2007 (edited) Izasla je promo verzija albuma. Ono je tajt-tajt-tajt. Znaci keva zvuk, Rasmusen je jebao mater (ponovo, posle Metalike i Morbida). Ali opet, klasican malo agresivniji thrash. Vokal do jaja, odsvirano do jaja, ali nista novo. Koga interesuje nek' potrazi na torrentu... Edited August 28, 2007 by Hevayous Jerk Quote
RNA Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 То и треба да се добије од треш метала, не можеш ту очекивати ништа ново. Quote
Џрк Posted August 30, 2007 Author Report Posted August 30, 2007 Mora da zato bas i ne slusam mnogo thrash... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Meni se ne svidja produkcija ovo dz dz mi je nekako osusheno skroz ko da nemaju dist:(Mislim na noviji materijal Quote
Џрк Posted August 31, 2007 Author Report Posted August 31, 2007 Pusti malo jace i ne sa majspejsa Btw, ja bas volim sto je malo suvlje. Quote
Karlo SE Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Dobra muzika uz odlicnu produkciju. Quote
Џрк Posted August 31, 2007 Author Report Posted August 31, 2007 Intervju http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=79803 Quote
Гера Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Јесте провалили да овај певач EVILE-a и Младен из HATRED-a, имају идентичан глас??? Невероватно!!!Иначе, до јаја бенд! Много ми се свиђају! Олд скул трип! Quote
Angelystor Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Mene se ovaj album "Enter The Grave" ne svidja. Totalno bezivotan i plastichan, bezivotan zvuk, smor vokal. Izasli su i bolji "retro" radovi od ovog.. I'll pass this one.. Quote
Џрк Posted September 26, 2007 Author Report Posted September 26, 2007 Hmm, meni se zvuk bas svidja, bas je ziv...a to da je kopija i da smara, you got that right. Quote
Grobodan Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Preslusao Enter the grave, sa malim zakasnjenjem ali what the heck. Definitivno jedan od naj bendova ovog novog talasa i kao takvi - nista specijalno. Prve 3 pesme ubijaju, ali posle kao da su sve ispucali i album je malo monoton. Mada, aranzmanski nije lose, imaju momci ideja. Bili Metallica tribute band (ko je rekao XentriX?), vuku malo u brzim rifovima, a pevac lici na Araju... u sustini, lici na sve i svasta. Cak bih mogao reci da su mi zanimljiviji u sporijim delovima, jer brzi rifovi lice jedan na drugi. Solaze su dobre. Produkcija vrh. Sve u svemu, mozde i bude nesto od njih. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Sad sam odslusao Thrasher.Svidja mi se!Ce da sa'rane mjetal'ku,ako ovako nastave.:-) Quote
LiveForTheKill Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Meni Evile zvuci savrseno, i samo se nadam da se nece pokvarit na sledecem albumu, mada ce biti tesko ponovo napraviti nesto ovako dobro, ali opet racunam na Rasmussena Quote
Ranis Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 ko nije chuo nek obavezno malo poslusha ovaj bend! Enter the grave...po meni savrshena thrash produkcija! Quote
Thrasher Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Fantastican bend. Poslednje vreme se puno trujem Enter The Grave-om. Imaju zvuk je sece kicmenu mozdinu bez problema. Quote
Angelystor Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Enter the grave...po meni savrshena thrash produkcija! E meni je bas ta produkcija tol'ko bezivotna... Quote
Thrasher Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Produkcije je bas onako masna, ostra i nabudzena. Licno mislim da je fantasticna. Quote
Angelystor Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Bezivotna, plasticna i prazna. Sve ono sto thrash nije. Quote
Thrasher Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Niko nije rekao da mora da ti se svidi. Meni je OK tebi nije. To je to. Quote
Ranis Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 bathe in blood kolje! koja stvar! A. obrati bolje paznju...malo odvrni te zvichnike Quote
PuPaK Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Ovi ljudi ubijajjuu,lego mi je ovaj enter d grej ko shaka za vrat,album je do jajca!!! Eo kaki su uzivo! m/ Quote
Thrasher Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 (edited) Evo dobrih vesti. Za 21. septembar je najavljen izlazak novog albuma "Infected Nations". Edited June 22, 2009 by Thrasher Quote
Ranis Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 cool omot...valjda ce i ovaj biti dobar kao ETG... valjda ce russ russel odraditi dobro posao kao i rasmussen... Quote
Recommended Posts