virtualx Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 da ja sam ih nabavio ima mjesec dana, nesjecam se gdje sam na njih naletio ,ali nezalim . odlican melodic death sa dosta folk zvukova. imam samo zadnji album caledonia, ali skidacu i ostale, nemogu sve odjedom posto imam mjesecno 3GB limit Quote
Kamaitachi Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 da ja sam ih nabavio ima mjesec dana, nesjecam se gdje sam na njih naletio ,ali nezalim . odlican melodic death sa dosta folk zvukova. imam samo zadnji album caledonia, ali skidacu i ostale, nemogu sve odjedom posto imam mjesecno 3GB limit Moje preporuke: "The Arcanum" i "Emprise to Avalon", Quote
cist Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Meni se bas svidja Auld Lang Syne ... nekako je...mnoogo dobar! I naravno Arcanum.. :rockdevil:Jos kad bi ih doveli na ovaj CastleFest... Quote
Kamaitachi Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Meni se bas svidja Auld Lang Syne ... nekako je...mnoogo dobar! I naravno Arcanum.. :rockdevil:Jos kad bi ih doveli na ovaj CastleFest... To bi bila najjaca fora, bas sam nesto razmisljao o tome pre neki dan! Quote
Red Viper Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Ponekad se zapitam,zasto tako kvalitetan band ima tako malo fanova u ovoj nasoj Srbiji. Zasluzuju makar da organizatori CF razmisle o njihovom dovodjenju... Majke mi,ima da popizdim i da pocnem da ga delim po kucama! Ma mene mrzi i da zivim,zato cu jednostavno da preporucim da se PRESLUSA!!! THE ARCANUM EMPRISE TO AVALON SIGNS FOR THE FALLEN Ako vam se ti albumi svide onda jednostavno nabavite sve! Toliko Quote
tHe NecromasteR Posted April 20, 2008 Author Report Posted April 20, 2008 Male su sanse za Castle Fest, koliko znam oni su sada po nekoj turneju u USA... LM, ostaje nam da uzivamo uz njihove albume, do nekog sledeceg festivala, koji ce nam doneti i njih u metalsku nam Srbiju Inace, sad su izdali neki fensi DVD sa live pesmama, na foru best of-a. Videcu da to nabavim, pa ko je zainteresovan, mogu i da sprzim koji disk. Quote
tHe NecromasteR Posted November 10, 2008 Author Report Posted November 10, 2008 I ode tema o SuidAkrA-i u zabroav ovde Imaju novog gitaristu, piche po turnejama, a ja se nadam novom albumu uskoro! Quote
Fapril ethereal Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 ja i ortak ce skinemo Serenade to a dream, Ember deid i Dinas emrys!hell yeah! Quote
tHe NecromasteR Posted November 28, 2008 Author Report Posted November 28, 2008 Ucinilo mi se da sam pre par meseci video neki tribjut tu suidakra po bg svirkama, ne secam se tacno gde xD Ako vam treba ispomoc, ce gi zajashemo zajedno u neke pohode takve prirode Btw, Emer died, kec ili dvojka? Quote
tHe NecromasteR Posted December 13, 2008 Author Report Posted December 13, 2008 Novi album "Crogacht" izlazi dva'es' i nekog februara! Izbacili su video za pesmu "Conlaoch", snimci iz studija sa snimanja, i tako te zafrkancije http://metaltix.com/xmas/xmas.php?date=13&lang=eng Novi album je inspirisan pretezno nekim shkotskim plemenima, ili kako vec. Pa procenite samo kako to zvuchi Quote
Grobodan Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Promo novog, na trecoj sam pesmi, za sad bez voice overa http://rapidshare.com/files/181725045/Suid...rtal_by_Jho.rar Quote
WoI Posted March 13, 2009 Report Posted March 13, 2009 novi album kida za sve pare slobo si preslusao? Quote
MudriPanj Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 stvarno kida taj album, melodije nikad jace povremeno sam dosad slusao taj bend, ostavljali su promjenljiv utisak na mene, ali ovaj album je suvi kvalitet Quote
MissionVao Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Ovog pretpostavljam nema kod nas? http://www.amazon.com/Suidakra-13-Years-Ce...s/dp/B00151A6UC reko' da potpomazem domacu ekonomiju Suidakra mi je fenomenalan bend, jedini uz Therion od tog zesceg zvuka koji mogu bilo kad i bilo gde da slusam, uvek me 'digne'. Narocito Arcanum, jbg Quote
Baron Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Jbg malo kasnim ali nema veze. Kao sto ste rekli, jako kvalitetan bend i mnogooooo mi se svidja! Btw meni Caledonia uopste nije losh album. Mnogo ga gotivim. Da li ima neko link onog live-a sa Wackena? Mislim na ovaj: http://www.youtube.com/watch?v=XHzDyvFD-vo Quote
Hail Metal Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Kvalitetna muzika , jedini razlog zasto necu slusati ovaj bend je taj deth vokal , ko da je iz , na primer , Zitista . Quote
Grobodan Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YpBLAWr1zi4 Quote
Stolet Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Ništa posebno, imala je Suidakra mnogo boljih pesama. Nekako mi oni već neko vreme ne prave ništa posebno. Oni prvi albumi su još uvek Quote
Despot! Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Evo upravo slusam novi album, na prvu loptu zvuči jako dobro! Quote
Despot! Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 Jos jednom samo da dodam sjajan album! Cekam odgovre na pitanja pa cim stignu ostavicu ovde link za intervju. Quote
Grobodan Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 Der hammer album! Jako prijatno iznenađenje, jedan od boljih Zuidakra albuma sigurno. Dosta moderno zvuči čak, mislim da će leći fanovima Eluveitie-a. 1 Quote
Despot! Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Der hammer album! Jako prijatno iznenađenje, jedan od boljih Zuidakra albuma sigurno. Dosta moderno zvuči čak, mislim da će leći fanovima Eluveitie-a. Zašto primećujem bizarnu okolnost da se samo ja i ti vrtimo po dobro delu tema... Quote
soul wandering Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 A ja primecujem da i na ovoj i Samael temi citiras post iznad svog Nego, super je novi albumcic nema sta, ja ga dvaput samo juce obrnula... Quote
Recommended Posts