RNA Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Posto je stara tema o Atlantidi zatvorena, otvorene su dve zasebne teme. Ostatak ekipe, bez starog pevaca, nastavlja pod novih imenom. Quote
Man From The Crypton Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Momci, SRECNO u daljem radu!!! Pa, vidimo se!!!! Quote
krofnica Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Srecno i sve dobre zelje. Drzite se i hrabro u nove radne pobede... ko sto bi reko moj calac! kisic Quote
Apeiron Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Aeternia... Eternia... to mu dodje He-Man-ova planeta? Srecno u predstojecem radu Quote
Elderane Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 I meni je to palo na pamet! Dobro ime... Srecno! Quote
CiciMona Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 (edited) U know U are the best!!!!! muzika je do jaja Ljudi podrzite AETERNIU !!!! puno srece starim clanovima u novom bendu Edited January 9, 2007 by RNA Quote
CiciMona Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 BTW ,kada cete objaviti zvanicno kada svirate na metal festu, i koji jos bendovi sviraju? Quote
Buba :) Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 ajd srecno vam mnogo...!!! a..kako cete za pesme na kraju?! Quote
RNA Posted January 9, 2007 Author Report Posted January 9, 2007 Hajde, nemojmo o takvim stvarima odmah. To oni prvo treba lepo medjusobno da se dogovore, a ovde samo da iznesu krajnji rezultat pregovora. Quote
Goatik Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Hajde, nemojmo o takvim stvarima odmah. To oni prvo treba lepo medjusobno da se dogovore, a ovde samo da iznesu krajnji rezultat pregovora. da, i recimo da bi bilo pozeljno da to bude na PRVOJ STRANI!!! tako da, ajmo momci, svecano otvorite novi pocetak!! Quote
Leshina Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 SVIRKA:19-og JANUARA-dom omladine METAL SOUND FEST!!! pored nas sviraju: space eater nightfall i nemam pojma ko jos!!!!! Quote
krofnica Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 lepo bogami! Sluskacemo vas... Matija baci pogled na inbox. Quote
Leshina Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 baciyo sam pogle na imbogz!!!! znaci ono,,, obavezno dodjite na sviki!!!! Quote
Goatik Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 hmhe... potrudicu se da budem tamo! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Ljudi ovako> LEXA tj ja cu sada da izigravam NEmanju i sedecu na glavama svim clanovima do svirke na metal soundu 19 og! TREBA KAKO BOSKO KAZE DA ODUVAMO! Jos nismo sigurni za bubnjologa da li ostaje u bendu ili ide da svira u Atlantidi jebi ga decko nema pojma sta se izdesavalo! ako se desi najgore pa Gigo ode u Atlantidu> sada imam spremne varijante! POZDRAV SVI I ZIVI BILI!! @apeiron>tacno tako! ali mi smo uzeli ime iz potpuno drugacijeg razloga> naime Atlantida tone a Aeternia je Vecna zemlja! HA HA HA HA HA !!! Quote
Goatik Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 kako se secate he mana..?!?!? brate, pa to je bilo pre vise od petnaest godina!!! (ako se ja dobro secam ) eh moji eternijanci.... ajde oduvajte ga bolje nego ikada, i svaki put sve bolje! zelim vam puno srece i zadovoljstva (ne, ne mislim nista perverzno ) u daljem radu!! Quote
Count Monte Cristo Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Ha,ha,ha himen Samo napred, uz vas smo! Quote
TrickY Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 E, pa eto i mene... Mail adresu Aeternie imate u mom potpisu, a valjda ce uskoro i MySpace prezentacija. Ja vecheras idem da pregovaram sa nashim dizajnerom oko novog atwork-a, logo-a, fonta i ostalih stvari...kad to bude gotovo precicemo na izradu sajta. Moram da napomenem josh jednu stvar - na zalost ja sam primoran da vecheras "ubijem" MySpace prezentaciju Atlantide. Dugo sam razmishljao da li to treba da uradim ili ne, i zakljuchio sam da bi ipak trebalo. Tu prezentaciju sam ja pravio i odrzavao a nije mi ostavljen ni jedan jedini razlog zbog koga bih je, eto tako ustupio nashim "naslednicima". Red je da i oni krenu od nule, mada su vec u dovoljnoj prednosti jer imju koliko - toliko poznato ime, artwork i pesme... Toliko od mene. Pozz. "Sive lubanje silo, ja imam moc..." :) Quote
krofnica Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 ocemo gigu ko bubnjara prirasto nam za usi!! Naterajte ga, mi ga volemo. Quote
Exilion Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 LJudi i ja vam zelim srecu u daljem radu...Dolazim na svirku 19-og...Puno pozzdrava za sve clanove... Nek sreca prati novog pevaca.... Quote
METAL Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Ajd sad i ovako zvanično- sve najbolje u daljem radu!!! Znači pravimo NIGHTERNIU,a? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 pa da pravicemo je kada se vi nakanite da zajedno napravimo svirku!! ajde gledAcu da krajem februara zauzmemo neki termin! Quote
Leshina Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 ma ljudi ima da bre oduvamo!!!!!! Quote
Recommended Posts