!!!SERAFIM!!! Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 @mustaine>thanks man! pozvan si na svirku 19. og ja castim pivu!! sto se tice nove godine sta da se radi ulazimo u istu tako kako ulazimo sviraka na metalsoundu ce valjda da bude olicenje daljeg rada benda! Pozdrav svima!! @Tinea>ma sve moze!!! Quote
Mary Joe Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Ako, neka Tinee, od one cure ste mogli 100 puta bolju da nadjete. Priznajte, cija je to riba! Salu na stranu, sta cete sad sa majspejs profilom? Menjajte u Aeternia. Ili ce to da ostane Atlantidino? CD Quote
TrickY Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 imash na prethodnoj stranici shta ce biti sa profilom... lepo objasnio ja Quote
Leshina Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 aaa obrisane slike!!! FALA BOGU!!!!! Quote
Meraklija_Kl Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Kume, bre, ti li si? Јесте, куме, ја сам... Шта се ради? Оће ли ускоро неки сингл или нешто? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 pa hoce single samo jos shone da se nakani da uopste zeli da pocne da se snima! Nevolim da pozurujem stvari kada se dogovorimo bice!! ali sigurno necemo uci u studio nespremni kao prosli put!! Quote
Meraklija_Kl Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Куме, немој да се зајебаваш него бас у руке, правац студио и !!!!! Quote
Osmi Putnik Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Slushaj kuma,vole I skini mi Rusty Cooley-a za sutra,kupi cd i lepo,blago meni poprzi...Poz svima Quote
Petar the Great Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Ali to je pitanje posto nemam pojma kako bi publika reagovala da pevam pesmu koja se zove po drugom bendu majke mi! Jes bedak, ali probaj Aternia, Slaze se, ako je tvoja pesma promeni, Cekamo dalje radove, necete nas izneveriti aj te u zdravlje Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 interesantna zamisao! Promenicu ceo text i aranzman!! a boga mi i neke teme!! Quote
blacksmith Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 ljudi sve najbolje u daljem radu, sta da vam kazem... bili ste dobri, siguran sam da mozete da budete i bolji... stvarno sranja ispala, da popizdi covek, pogotovo ako ima slabe zivce, a Lexa mi deluje kao takav... znaci Giga izdo, a ko izda... zna on valjda sta radi.... aj u zdravlje... Quote
Despot! Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Evo upravo sam dobio CD Atlantide od Valderame kad ste još bili sa Nemanjom i Gigom. Ali spot je zakon Stalno ga okrećem i umirem od smeha Ambijent je odličan...mračna atmosfera...i stimpi za klavirom... Ajd' pa vidimo se u petak na festu. Tonka počinje od 6h Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 pa ima smesnih kadrova! nemanja i GiGo davno to bese! jeli morgane koliko imamo vremena na metal soundu!? Quote
Despot! Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 pa ima smesnih kadrova! nemanja i GiGo davno to bese! jeli morgane koliko imamo vremena na metal soundu!? 35 minuta jeste li vi stigli da obavestite ljude? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 kako sta da obavestimo!? ljudi znaju pa ko dodje dodje! Quote
Petar the Great Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 aaa obrisane slike!!! FALA BOGU!!!!! Sta je Laknulo ti. A bile su Full Cooooool. Quote
CiciMona Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Kad ce svirka u Kugli? kako zaobilazite Kuglash pre cu ja da ocistim godinu nego sto ce biti neka vasa samostalna svirka... I sta se desava s Nightfall-Aeternia kombinacijom? smradovi, ajde dajte neke informacije ... Anyway ,vidimo se na Metal Soundu ... Quote
Meraklija_Kl Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 (edited) Ppl, jeste li chuli da dolaze Maideni u Bg 14. ? Kume, idesh li? Jel ce Gic da ide? Edited January 18, 2007 by Meraklija_Kl Quote
Bejbe Kompajler Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 Видимо се вечерас, момци! Срећно! Quote
RNA Posted January 19, 2007 Author Report Posted January 19, 2007 da u 21 i 30! То је оно са академских пола сата закашњења. Заправо, ваљда ће у 9 да пуштају људе, а пола сата касније да почне свирка. Quote
atl Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 veceras na MSu4 po promotivnoj ceni mozete kupiti cd ' ATLANTIDA' cena: 300din Quote
Recommended Posts