CiciMona Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Naravno da je do sira kad je zut ko gauda just joking.... pa kad cete promovisati novi imidz? mogli biste svirku skoro... Quote
Leshina Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 bice ja mislim krajem februara sviraja... Quote
Petar the Great Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 bice ja mislim krajem februara sviraja... Dice da se svira. Quote
Bejbe Kompajler Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Bogo... videla sam Rippera pre pola sata... jos uvek vrshim samoreanimaciju.. Quote
Leshina Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 e inace anyoslava,salji onaj tekst,ja cu da ti ga prevedem.makar cu da probam... Quote
Goatik Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 hahahh.. koji text? koji jezik?? jooooooooooooooooooooooooooooooj ljudi jos dva ispita, i to najgluplja na svetu!!! sh'a ima po aeterniji?? Quote
Prinzessin Tinea Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 stimpi, nemas vise dugu kosu, crtaj ponovo avatar... Ju, ja ne smem da vidim Ripper-a sa kratkom kosom, 'ce da me strefi srcka :D Quote
Bejbe Kompajler Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 e inace anyoslava,salji onaj tekst,ja cu da ti ga prevedem.makar cu da probam... ne zovi me Anyoslava, oshishani stvoru! Pa valjda znas pesme svog bivseg benda, ludjaku!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 pazi bivseg benda! TI si definitivno pukla! Quote
Leshina Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 svirka najverovatnije 24 februara u domy omladine... Quote
Santa Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 svirka najverovatnije 24 februara u domy omladine... Shta je bre owo?Stimoi nekenjaj si se shisho???nadam se da si wideo Milana (dabra), jbt. ko amelija pulen je!!! E super za swirku...aj jawi dal sto posto imate swirku... u zdrawlje Quote
Bejbe Kompajler Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 pazi bivseg benda! TI si definitivno pukla! ne znam kako bi definisao Atlantidu drugacije, ali nebitno... nasla sam ko ce da prevede.. O mentalnom zdravlju ne bih raspravljala,,, ne ovde,,, ne sa... ne.. bambi za sve vas.. Quote
Emily Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 svirka najverovatnije 24 februara u domy omladine... Pa ko jos otprilike svira pored vas? Quote
krofnica Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 lele kuku, pa ne znam kog pre da slusam?? AJ najverovatnije cu onda ostati kuci da knjavam, da ne vredjem ni jedan ni drugi bend....smrc Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 prica o bibnju davi temu.....slazem se. ali ne vidim sto temu ne davi neka prica o kosi!!! ko se osiso, neka je. pustce se opet. valjda su zaradili nesto od toga (kod mikija panjkovica), pa sad mogu da ulazu u opremu Quote
krofnica Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 joj matijice mnoooogo si mi bwe sladak sa novom frizurom!!! samo da ti je duza kikica i sve bi bilo na mestu aj ljubim, pa se vidimo vec... Quote
voodoo Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 joj matijice mnoooogo si mi bwe sladak sa novom frizurom!!! samo da ti je duza kikica i sve bi bilo na mestu aj ljubim, pa se vidimo vec... Odakle ti sad to pade na pamet Quote
Leshina Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 tek me je sinoc videla... inace sto se tice svirke bicete obavesteni,cim ja saznam sta se desava jerbo se prica da ce svirka biti odlozena zbog 202-jke Quote
!!!SERAFIM!!! Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 3. mart>svirka metal sound 5! Zbog 202 ojke olozeno! Quote
krofnica Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 e superiska, sad mogu da idem i na jednu i na drugu sviraju!! Quote
Goatik Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 e a stvarno ste mis'im ONO!! sad ja ne mogu da dodjem... inace... HAH, gotov rok!! fuck yeah!!! Quote
Recommended Posts