voodoo Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Niko nije rekao da su bolji ali su oni zadrzali ime benda koji ima album...samo je u tome razlika Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 ja bi njih u tribute bandove, pa nek se puse Quote
!!!SERAFIM!!! Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 imaju album,a po toj logici i mi imamo album! Quote
voodoo Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 imaju album,a po toj logici i mi imamo album! Rekoh IME benda koji ima album.... Quote
dunzi_baba Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Deste ljudi sta ima poz.za Stimpija Quote
Leshina Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 fala dunzi baba!!! a koji si ti iz resistera,koje ti je ime sinko? ljudi obavezno dodjite na svirku 25-og u kugli!!! fala dunzi baba!!! a koji si ti iz resistera,koje ti je ime sinko? ljudi obavezno dodjite na svirku 25-og u kugli!!! fala dunzi baba!!! a koji si ti iz resistera,koje ti je ime sinko? ljudi obavezno dodjite na svirku 25-og u kugli!!! Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 ajde bre stimpi sto si se uobrazio, covek te pozdravi, a ti "koj si ti bre sinko?" pa nije ni cudo sto ce ti ovo biti najverovatnije poslednji pozdrav nekog normalnog coveka Quote
Prinzessin Tinea Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Ne znam zasto imam potrebu da se umesam tamo gde ne treba... ja se izvinjavam. Ubacujem se na minijaturnu raspravu: Zaista nema potrebe raspravljati ko je na kojoj sceni, demo, ovoj-onoj... iskreno, svi kao pojedinci ste ok i tu nema sta da se govori (sad da o svakom pojedincu pricam je apsurdno jer ste svi dobri i nemam zamerki), ali bendovi su blagi princip imanencija-imitacija. Postaje sve metal kome pripada mesto samo na demo sceni. Ako Aeternia krene da radi nesto unikatnije, npr da se posluzi nekim drugim sablonima progresivne muzike a da to nije tiriririri kao Atlantida, onda bi moglo da se kaze da je nesto drugo nastalo- a ne mala Alogia. (jer ovo sve oko nas je blaga kopija brace Brankovic) Ne govorite o svim situacijama koje vam ne odgovaraju javno, neka sve te nesuglasice budu vase stvari koje se ne ticu nas koji nismo u bendu... dobicete na ugledu i postenju, a tako i na slavi(a sve ovo radite zbog nje). pozdrav Quote
Vuk Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 iskreno, svi kao pojedinci ste ok i tu nema sta da se govori ima - lexa je bolesnik Quote
Goatik Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 e stvarno, podrzavam tineu totalno, samo bih, pre naglasila nego dodala, da se sve te rasprave - konstruktivne i nekonstruktivne prirode - ipak ne pojavljuju na yumu.. jer, ipak je ovo samo yum after all cepajte momci, imate i cime! @dRunken_munKy: hahah, ali 3mo sundjer bob Quote
!!!SERAFIM!!! Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 (edited) TO VUCE!! Ja jesam bolesnik to stoji! Sto se tice muzike iskreno ne zanima me mnogo progresiv,posto neradim sa ljudima kojima je komplexna muzika zastitni znak!! Ovo ima elemaenata proga i to je to! A o kakvom postovanju vi pricate? Mislim da je ovo parlanje u prazno,prdnuti u cabar! Edited March 21, 2007 by !!!SERAFIM!!! Quote
Prinzessin Tinea Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Lexo, opusti se... malo manje nervoze... i besa... ne moras da se nerviras... treba ti postovanje radi samog sebe, jer radis muziku i to je to (u sustini, ti to znas samo sto volis da pesimiziras, ccc) Sledeci put budi ok pa se lepo javi kad ti pridjem, a ne kao da te strefilo tursko groblje :) Quote
Rile Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Na ovom forumu su svi filozofi... Pocinjem da mislim da trebam da bacim komp u djubre i izadjem napolje da mirishem cvece... Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 nemoj care, ajde samnom da ih prozivamo. samo im spamuj sve stp stignes Quote
Rile Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 (edited) Kako sam krenuo, mozda i 'ocu. Edited March 21, 2007 by Malisha Quote
bojankenobi Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 i ja cu !!!!!!!!!!!!!!!! :rockdevil: Quote
Prinzessin Tinea Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 e stvarno ste budale... idite na Atlantidinu temu i smarajte... u picku materinu vise!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 SLAZEM SE! KIada vec spomene tu nesrecnu Atlantidu gde je njena stranica!? Quote
Leshina Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 leksa brate jel vidis ovo ovde? e to mi je cmar!!!! Quote
Rile Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 (edited) E, stvarno ih nema... pogledao sam preko search -a i dobio mrtvi link. *Atlantida - Momci, izgleda da vas je neko sabotirao... Mozda je zbog silnog spama... *Leshina - Cmar?!? Slusaj mali, Lexa je imao mnogo zena, a ti si prvi decak koji ga je uzbudio! Edited March 22, 2007 by Malisha Quote
Apeiron Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 (edited) ALO! Prekinite vec jednom sa jebenim spamom! Dovoljno ste zakomplikovali stvari sa raspadom benda, i sad su tu dva od kojih niko ziv ne zna sta rade, osim sto ja moram da vreme gubim ovde na brisanje vasih spam postova! Prvo me ovaj Bojankenobi napadne kako prebacujem teme gde ne treba, a onda vidim ovo ovde. Jos jednom, i banovacu redom, i obe teme zatvoriti. Ponasate se kao klinci od 10 godina, jebote. Ajd malo konkretno: Sta radi ova Aeternia? Svira li? Ima li snimaka? Kad planira da ih ima? Gde rade promociju? Edited March 22, 2007 by Apeiron Quote
!!!SERAFIM!!! Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 BRATE MODERATORU> Ko ovde spamuje? Mi clanovi benda nemamo veze sa tim,a ti slobodno obrisi sve spam postove cinis nam uslugu! Ali temu nemoj da nam zatvaras,to sto dileje pisu svasta nas se licno netice! Sto se tice rada benda imamo svirku u nedelju u kuglasu pocinjemo sa sviranjem mi u pola 10 pa ko hoce da nas cuje neka dodje! Sviramo 4 nove pesme od kada smo se raspali sa Atlantidom,i neke turbo folk obrade! Naravno i sve sto smo i do sada svirali,ali planiramo da malo obradjujemo i DRAGONFORCE,jako izazovno zar ne!? Promos se snimA te 4 pesme bi trebalo da budu gotove za mesec dana,valjda ako namolim ljude da sve odrade kako valja! Quote
Prinzessin Tinea Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 (edited) Sviramo 4 nove pesme od kada smo se raspali sa Atlantidom,i neke turbo folk obrade! Naravno i sve sto smo i do sada svirali,ali planiramo da malo obradjujemo i DRAGONFORCE,jako izazovno zar ne!? Izgleda da je Ripperova ideologija prevagnula sa tim narodnjacima strasno... Edited March 23, 2007 by ^Tinea Quote
Recommended Posts